Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Mats75

Medlem
 • Innehållsantal

  844
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  7

Allt postat av Mats75

 1. 17 timmar .. CPH -> KBV kl.16:40 med TOM374 i Premium-klass.
 2. Mats75

  Pabuk drar in över Thailand

  https://thethaiger.com/pabuk-storm-watch-2019 http://weather.tmd.go.th/THA_loop.php
 3. 44 dagar kvar. Hoppas man slipper stormar/cykloner i februari/mars.
 4. Sjukt störigt när man hittat bra datum som passar med jobbet. Och sen hittat riktigt bra hotell till finfina priser. Jo, det är nog så. Storhetstiden för skandinaviska medborgare verkar ha passerat iaf. Däremot på topp för folket i Kina och Ryssland .
 5. Så blev det plötsligt bara 96 dagar kvar till avfärd p.g.a. tvingad ombokning.
 6. Ifrån TUI: "På grund av för få bokningar har TUI varit tvungna att förkorta säsongen. Detta innebär att sista lediga möjlighet för hemresa från Krabi med detta flyg är den 10 mars 2019. ". Och vi som hade bokat 23 mars till 7 april. Fick flytta resan fem veckor tidigare via telefon precis = apmycket dyrare hotell i februari ... grrrrrrrrr...
 7. ... att jag inte kan ladda upp några nya bilder i Galleriet. Får "Det uppstod ett problem vid uppladdning av filen.".
 8. Mats75

  Valutan/Kurser

  100 SEK = 364 THB .
 9. Att vi kommit in i november och att det börjar bli högsäsong för resor till Thailand. Hoppas att hotellet jag ska bo i april lägger ut rummen för den månaden snart så jag kan boka :).
 10. Mats75

  Hotel Krabi/flygplats

  Vi har bott i Ao Nang de sista nätterna de senaste åren, men nu är vi trötta på den orten och ska prova att bo sista natten på hotell i Krabi Town. Det heter River Front Krabi Hotel.
 11. 198 dagar. Nästa år skippar vi Ao Nang som vi alltid haft som ort för sista natten för att vara nära flygplatsen.
 12. Har också varit på Kreta (Caldera Beach) och kom hem i söndags. Var riktigt härligt. Men nu ser man fram emot årliga thai-resan i mars.
 13. Mats75

  Hjälp oss vinna!

  Hur gick det?
 14. Att mina stekta bamsekorvar inte blev alls lika mumsiga som om de vore grillade.. snyft. Men men.. har aldrig längtat så mycket till höst/vinter som i de senaste veckorna.
 15. Mats75

  Äntligen fredag...

  Glad midsommar önskar jag er allihop!
 16. Mats75

  Koh-Chang..?

  Verkar ligga i Honduras. Se punkt 5 i länken nedan. http://www.placesyoullsee.com/20-tropical-paradise-vacation-ideas/
 17. Mindre än en dag. Reskompisen har kommit hem ifrån sjukhuset.. blir operation om ca en månad, så resan är räddad. Men nu ställer snöovädret till det här nere i Skåne. Så jag hoppas vi kan komma fram imorgon till Kastrup i tid.
 18. 3 dagar 8 timmar .. fast, min reskamrat ligger på sjukhus med gallstenar.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS på att det inte blir operation!!! Gaaaaaaaaah!!
 19. Mats75

  Äntligen fredag...

  12 dagar tills man sitter på planet riktning sydöst. Så man sitter här i huset i ruggiga och blåsiga Skåne och myser av en härlig fredag och drömmer sig 0xc dagar framåt och ser sig själv med välkomstdrinken i näven i premiumklass (TUI).. säkert någon unge direkt bakom en som skriker o stojar.. men jag bryr mig inte.. för "nu" börjar semestern och baren är öppen.
 20. Mats75

  Restaurangtips Klong Nin koh Lanta

  Mina tips på ställen som jag har varit på många gånger och återkommande varje år jag varit där. Ska dit i mars igen . Barer: Rasta Baby som ligger i svängen där strandvägen vänder bort emot 7-Eleven hållet. Horizon som ligger när Klong Nin Beach Resort. https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d9715882-Reviews-Rasta_Baby_Bar-Ko_Lanta_Krabi_Province.html https://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g303905-d8783635-Reviews-Horizon_View_Bar-Ko_Lanta_Krabi_Province.html Restauranger: Richey´s som är en supertrevlig strandrestaurang. De grillar på kvällen och man kan sitta både i restaurangen och på stranden. God mat! Speciellt deras revben. Jai Dee Home är ett annat ställe som är mycket bra och verkligen kan rekommenderas. Gillar att äta lunch där. https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d4795241-Reviews-Richey_Bar_Restaurant-Ko_Lanta_Krabi_Province.html https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d1734082-Reviews-Jai_Dee_Home-Ko_Lanta_Krabi_Province.html
×