Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Mats75

Medlem
 • Content Count

  845
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Mats75 last won the day on June 22 2018

Mats75 had the most liked content!

About Mats75

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 11/07/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mats75

  Öar vid Koh Lanta

  Hej Hellan1! Jag har varit på Koh Lanta i mars varje år sedan 2013 och har uppmärksammat följande. Koh Phi Phi ligger ju nära och är fortfarande värt ett besök. Men jag antar att du menar andra öar. Sedan finns ju Koh Ngai, Koh Rok, Emerald cave, etc om du vill ha dagsutflykter. Se t.ex. dessa organisatörer för detta. http://www.lantagardenhilltours.com/ http://www.opalspeedboat.com/ Övernattning hade jag nog tagit om jag dragit längre söderut (Koh Muk, Koh Libong,Koh Kradan m.fl). Har tyvärr inte gjort detta själv, men kan ju hoppas att andra fyller på med info i denna tråd :).
 2. 17 timmar .. CPH -> KBV kl.16:40 med TOM374 i Premium-klass.
 3. 44 dagar kvar. Hoppas man slipper stormar/cykloner i februari/mars.
 4. Mats75

  Pabuk drar in över Thailand

  https://thethaiger.com/pabuk-storm-watch-2019 http://weather.tmd.go.th/THA_loop.php
 5. Sjukt störigt när man hittat bra datum som passar med jobbet. Och sen hittat riktigt bra hotell till finfina priser. Jo, det är nog så. Storhetstiden för skandinaviska medborgare verkar ha passerat iaf. Däremot på topp för folket i Kina och Ryssland .
 6. Så blev det plötsligt bara 96 dagar kvar till avfärd p.g.a. tvingad ombokning.
 7. Ifrån TUI: "På grund av för få bokningar har TUI varit tvungna att förkorta säsongen. Detta innebär att sista lediga möjlighet för hemresa från Krabi med detta flyg är den 10 mars 2019. ". Och vi som hade bokat 23 mars till 7 april. Fick flytta resan fem veckor tidigare via telefon precis = apmycket dyrare hotell i februari ... grrrrrrrrr...
 8. ... att jag inte kan ladda upp några nya bilder i Galleriet. Får "Det uppstod ett problem vid uppladdning av filen.".
 9. Mats75

  Valutan/Kurser

  100 SEK = 364 THB .
 10. Att vi kommit in i november och att det börjar bli högsäsong för resor till Thailand. Hoppas att hotellet jag ska bo i april lägger ut rummen för den månaden snart så jag kan boka :).
 11. Mats75

  Hotel Krabi/flygplats

  Vi har bott i Ao Nang de sista nätterna de senaste åren, men nu är vi trötta på den orten och ska prova att bo sista natten på hotell i Krabi Town. Det heter River Front Krabi Hotel.
 12. 198 dagar. Nästa år skippar vi Ao Nang som vi alltid haft som ort för sista natten för att vara nära flygplatsen.
×