Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Samen

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Samen

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Samen

    Lite frågor om Kamala!

    Åker till Kamala om 6 timmar!!! Skall för övrigt bo på Kamala Dreams, har bott där två gånger förut, helt ok. Syns i solen, som för övrigt alltid skiner tillräckligt mycket för oss nordbor. Hörs
  2. Samen

    Laem Sing ... på phuket??

    Nu vet inte jag vilken nedfart som man har gjort om eller håller på att göra om men annars är mitt tips att ta den bortre nedfarten om man kommer från Kamala hållet (den mot Surin). Den är inte fullt lika brant som den andra. Kanonstrand!
  3. Samen

    Malaysian lägger ned till Stockholm

    Ni som redan blivit ombokade, när i tiden åker ni?
  4. Samen

    Malaysian lägger ned till Stockholm

    Vad skall man nu hitta på ? http://www.bortabra.se/Nyheter/Malaysia-Airlines-skrotar-Stockholm.html
  5. Samen

    boka hotel till jul

    Hallå Är det någon som vet om det är sant. Är det snart fullbokat runt jul/nyår? Eller är det som vissa tror att hotellen inte "släppt" vintern -10 än. Någon som vågar sig på en gissning, samma prisbild som förra säsongen eller har den ekonomiska krisen påverkat hotell priserna till det lägre.
  6. Samen

    Malaysian Airlines

    Har åkt med Malaysian ett antal gånger och även fast vi inte bokat direkt med sverigekontoret så har det inte varit något problem att ringa dit och bli seatade. Har alltid kunnat välja och få bra platser.
  7. Är det någon som har en känsla av prisbilden på hotell inför kommande vintersäsong (09/10) i Phuket? De flesta pratar om vikande turistsiffror med kommer det att märkas på hotellpriserna?
×