Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Samen

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Samen

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Samen

  Lite frågor om Kamala!

  Åker till Kamala om 6 timmar!!! Skall för övrigt bo på Kamala Dreams, har bott där två gånger förut, helt ok. Syns i solen, som för övrigt alltid skiner tillräckligt mycket för oss nordbor. Hörs
 2. Samen

  Laem Sing ... på phuket??

  Nu vet inte jag vilken nedfart som man har gjort om eller håller på att göra om men annars är mitt tips att ta den bortre nedfarten om man kommer från Kamala hållet (den mot Surin). Den är inte fullt lika brant som den andra. Kanonstrand!
 3. Samen

  Malaysian lägger ned till Stockholm

  Ni som redan blivit ombokade, när i tiden åker ni?
 4. Vad skall man nu hitta på ? http://www.bortabra.se/Nyheter/Malaysia-Airlines-skrotar-Stockholm.html
 5. Samen

  boka hotel till jul

  Hallå Är det någon som vet om det är sant. Är det snart fullbokat runt jul/nyår? Eller är det som vissa tror att hotellen inte "släppt" vintern -10 än. Någon som vågar sig på en gissning, samma prisbild som förra säsongen eller har den ekonomiska krisen påverkat hotell priserna till det lägre.
 6. Samen

  Malaysian Airlines

  Har åkt med Malaysian ett antal gånger och även fast vi inte bokat direkt med sverigekontoret så har det inte varit något problem att ringa dit och bli seatade. Har alltid kunnat välja och få bra platser.
 7. Är det någon som har en känsla av prisbilden på hotell inför kommande vintersäsong (09/10) i Phuket? De flesta pratar om vikande turistsiffror med kommer det att märkas på hotellpriserna?
×