Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

tom_yam

Medlem
 • Innehållsantal

  6 788
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  8

Allt postat av tom_yam

 1. Kul att du lyfte min absoluta favotråd här hehe.
 2. tom_yam

  Jag och frugan bygger hus

  Du får väl ta dig till Reggae pub i Chaweng. Klassiskt hak som kanske inte är detsamma nu dock som polare beskrivit det från 80-talet. Dock ok 2012 när jag var där några gånger.
 3. tom_yam

  Jag och frugan bygger hus

  Börjar se riktigt bra ut.
 4. Fast vi får inte glömma hur synd det är om de stackars människorna ........... Och i slutändan så vet vi att de ändå är tillbaka i Sverige snart och får alla bidrag som de nyanlända får.
 5. tom_yam

  Hallå ja

  Jag tillhör också de tre procenten. VVF.
 6. tom_yam

  Hallå ja

  Tror att det lite grann beror på det nya forumet (förlåt Martin ) Det är väl väl helt ok här. Jobbat en månad nu efter 8 månaders sjukskrivning för ett ont knä. Du får väl ansluta dig och logga in här lite oftare. Kvalitén är hursom lite högre idag och i stort sett inga frågor vad kursen på bath är hehe.
 7. Ja det är märkligt att SD växer
 8. tom_yam

  Hallå ja

  Hej vapenbroder Ja förr gnällde VI på lite låg nivå och numera får vi gnälla på ingen nivå alls här hehe. Loggar in här med mellanrum 1 vecka till 3 månader, på senare tid lite oftare. Allt bra med dig?
 9. Själv så blir jag glad den dagen den här jävla snön slutar komma ;-)
 10. tom_yam

  Jag och frugan bygger hus

  Börjar ju se ut som en kåk nu.
 11. Kunde inte sagt det bättre själv!
 12. tom_yam

  Gått i graven?

  Allt bra här. Själv?
 13. tom_yam

  Gått i graven?

  Nä men dök ju en till "gamling" upp hehe.
 14. tom_yam

  God Jul.

  God Jul till det lilla fåtal som fortfarande finns kvar här.
 15. När jag var ung så visste man att vårt lands politiker ALLTID hade SVERIGES bästa för ögonen oavsett vilket parti man representerade. Idag är detta helt oväsentligt för våra politiker. Det är viktigare att våra politiskt korrekt än att se SVERIGES bästa. Importerade sjuksköterskor som saknar utbildning men ändå får jobba kvar just för att det kan bli politiskt Inkorrekt att sparka dom trots att dom kan vara gamla bilmeckar eller brevbärare i hemlandet. Detta hade ALDRIG fått ske på 60-90 talen. Nu är det regel i VÅRT land. Och det är en sak som irriterar mig utav helvete. Och för att det ska ha anknytning till Thailand så vill jag säga att thailändare ALDRIG i helvete skulle vara så korkade att dom tillät det i deras land. SKÄMS Sverige som tycker att det är viktigare att vara PK än att värna om våra medborgares säkerhet i vården!!!
 16. Ok. Kul att det funkar bra hursom.
 17. tom_yam

  Jag och frugan bygger hus

  Man får väl följa husbygget här. Jonas är en polare härifrån Hägersten. Han är i Lamai nu sen nån vecka. Träffar du han så kan du väl skicka en hälsning från Torsdagsklubben hehe.
 18. tom_yam

  "Vad blir det för mat ?"

  Eftersom jag ändå är inloggad nu så kan jag väl rapportera att jag idag stannade vid den lokala thaikiosken och köpte en massaman som smakade riktigt bra.
 19. tom_yam

  Jag och frugan bygger hus

  Men titta här, en till som återuppstått hehe. Allt bra CT? Kul med huset. Vilken del av Lamai? Och en till fråga, känner du nån som heter Jonas Bengtsson som äger några bungar söder om Lamai och som brukar vara där på vinterhalvåret?
 20. Låter ju inte jättekul. Börjar Thailand gå ner i popularitet?
 21. tom_yam

  Gått i graven?

  Härligt. Vart åker du?
×