Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

tom_yam

Medlem
 • Content Count

  6,825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

tom_yam last won the day on January 31 2019

tom_yam had the most liked content!

About tom_yam

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

1,711 profile views
 1. tom_yam

  Alla gamla medlemmar

  Och när äldsta sonen fyllde 40 förra året så insåg jag att åren runnit iväg hehe.
 2. tom_yam

  Alla gamla medlemmar

  Blir ju en "viss" förändring av livet hehe. Fast ger ju mycket glädje. Själv så har jag kommit upp i den ålder då man gläds av barnbarnen hehe.
 3. tom_yam

  Alla gamla medlemmar

  Stort grattis Lian. Kul att läsa.
 4. tom_yam

  Alla gamla medlemmar

  Funderar på att redigera mitt inlägg efter vårt självmål igår hehe. Själv så har jag säsongskort på Tele2 med dottern sen många år. Dock med RÄTT lag
 5. tom_yam

  Alla gamla medlemmar

  Tittut Jodå, helt ok här. Tycker livet är ungefär som vanligt. Med ett stort undantag, jag måste följa Svenska Mästarna på tv istället för på Tele2 vilket stör. På tal om Annelie, vi möter ju Elfsborg imorgon. Vi får se vem som blir glad hehe. Hur är det själv Phattis?
 6. Förstår att du är glad när Elfsborg vinner. Händer ju inte så ofta hehe. Skönt att gå in i allsvenskan som regerande mästare
 7. Att jag efter 36 dagar har brutit min isolering så att livet kan återgå till det någorlunda normala. Det där med symptomfri har ändrat många normer för när man är frisk.
 8. tom_yam

  Corona-viruset

  Nä Zlatan vill jag inte se i bajen. Helt enkelt för att ni skulle bli farliga då hehe. Krya på dig hur som.
 9. tom_yam

  Corona-viruset

  Ja det har förändrat mitt liv i en månad nu. Känner mig frisk och arbetsför men så är ju det där med "symptomfri" som rör till det. Enligt läkare jag haft videomöte med så vet ingen om man fortfarande smittar om man hostar till nu efter 1 månad. Och immunitet vet man fortfarande lika lite om. Håller på att spy på tanken att sitta hemma långtid igen om man får det igen. Och som du skriver, denna skit kan nog pågå länge.
 10. tom_yam

  spel om pengar olagligt?

  Nämner lite försynt att tråden är 11,5 år
 11. tom_yam

  Corona-viruset

  Jo jag vet. Skiter nog i att titta.
 12. tom_yam

  Corona-viruset

  Tackar. Jag tror t.o.m. att Sverige är det land i HELA EU som har minst antal vårdplatser per capita. Vår sjukvård som en gång i tiden var i världsklass. Nä det är ju inte PK trots att det är en sanning.
 13. tom_yam

  Corona-viruset

  Ja vissa av OSS har fått sätta sig i frivillig karantän pga sjukdom. Det är troligen det välkända viruset vilket jag ju aldrig kommer att få veta eftersom vår fantastiska vård i Sverige slutat testa folk. Suttit i lägenheten fem dagar nu och börjar känna mig jävligt uttråkad. Känner mig bättre idag men fortsätter ta mitt medborgerliga ansvar och stannar inne. Med detta virus så blev Sverige total avklätt med byxorna nere vid tårna när det visat sig hur dåliga våra resurser är. Och om 2,5 år så kommer Åkesson och Ebba i tredje valdebatterna i rad att påpeka den undermåliga svenska vården medan clownerna som vanligt kommer att säga allt som dom ska göra men som aldrig händer. Och under tiden blir resurserna bara mindre av någon "konstig anledning". Tänk att det skulle behövas en pandemi för att avslöja det stora lurendrejeriet för det svenska folket.
×