Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

tom_yam

Medlem
 • Content Count

  6,819
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

tom_yam last won the day on January 31 2019

tom_yam had the most liked content!

About tom_yam

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

1,618 profile views
 1. Förstår att du är glad när Elfsborg vinner. Händer ju inte så ofta hehe. Skönt att gå in i allsvenskan som regerande mästare
 2. Att jag efter 36 dagar har brutit min isolering så att livet kan återgå till det någorlunda normala. Det där med symptomfri har ändrat många normer för när man är frisk.
 3. tom_yam

  Corona-viruset

  Nä Zlatan vill jag inte se i bajen. Helt enkelt för att ni skulle bli farliga då hehe. Krya på dig hur som.
 4. tom_yam

  Corona-viruset

  Ja det har förändrat mitt liv i en månad nu. Känner mig frisk och arbetsför men så är ju det där med "symptomfri" som rör till det. Enligt läkare jag haft videomöte med så vet ingen om man fortfarande smittar om man hostar till nu efter 1 månad. Och immunitet vet man fortfarande lika lite om. Håller på att spy på tanken att sitta hemma långtid igen om man får det igen. Och som du skriver, denna skit kan nog pågå länge.
 5. tom_yam

  spel om pengar olagligt?

  Nämner lite försynt att tråden är 11,5 år
 6. tom_yam

  Corona-viruset

  Jo jag vet. Skiter nog i att titta.
 7. tom_yam

  Corona-viruset

  Tackar. Jag tror t.o.m. att Sverige är det land i HELA EU som har minst antal vårdplatser per capita. Vår sjukvård som en gång i tiden var i världsklass. Nä det är ju inte PK trots att det är en sanning.
 8. tom_yam

  Corona-viruset

  Ja vissa av OSS har fått sätta sig i frivillig karantän pga sjukdom. Det är troligen det välkända viruset vilket jag ju aldrig kommer att få veta eftersom vår fantastiska vård i Sverige slutat testa folk. Suttit i lägenheten fem dagar nu och börjar känna mig jävligt uttråkad. Känner mig bättre idag men fortsätter ta mitt medborgerliga ansvar och stannar inne. Med detta virus så blev Sverige total avklätt med byxorna nere vid tårna när det visat sig hur dåliga våra resurser är. Och om 2,5 år så kommer Åkesson och Ebba i tredje valdebatterna i rad att påpeka den undermåliga svenska vården medan clownerna som vanligt kommer att säga allt som dom ska göra men som aldrig händer. Och under tiden blir resurserna bara mindre av någon "konstig anledning". Tänk att det skulle behövas en pandemi för att avslöja det stora lurendrejeriet för det svenska folket.
 9. Tror faktiskt att han har alla kombinationer utom i och q. Ovanstående är likvärdigt med när han i en debatt om alla våldtäkter började prata anställningsskydd. Som ett inlägg i debatten. Men lika mycket humor varje gång.
 10. tom_yam

  Gått i graven?

  Bara ren och skär glädje med GULDET Ja visst var det drag här och trevligt. Man "lärde ju känna" rätt många. Och ett antal träffade jag irl. Saknar en del nu. Fast det forumet var nog mer lättarbetat. Skulle det vara lika många trådar som då hade det nog varit svårare att följa med. Trots SÖKFUNKTION Lyckades också med bedriften att bli bannad. Handlade förmodligen om förbjudna sanningar hehe. Ogillar fö stavningsprogram som ändrar från Lian som det skulle stå i förra inlägget till Lina.
 11. tom_yam

  Gått i graven?

  Verkar lite marigt. Fast det är ju en och annan medlem som skriver ibland. Lina och Pelle har ju faktiskt gästspelat har jag sett.
 12. tom_yam

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  God Jul på dig själv och er andra. All väl med dig?
 13. Nä det har varit dåligt med långresor senaste åren. Lite Spanien och Istanbul i våras. Men ska bli bättre.
 14. Inte varit i Thailand sen 2012 då det blev Samui och Bangkok. Men jag har inte varit där för sista gången. Blir nog lite resor när man bliv pensionär.
×