Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Zelo

Medlem
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Zelo

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Zelo

  Boende Chaweng beach?

  Kolla in Panupong Hotel, rent och fräscht med bra priser. Jättetrevlig personal.
 2. 16 dagar, känns som tiden står still..
 3. Låter jättebra, hur lång tid tog frakten? Är det enkelt skicka över bilder/filmer från kameran till tex mobil via wifi-anslutningen?
 4. Tjena, Är det nån som har några erfarenheter av SJCAM SJ4000 wifi? http://www.sjcam.com/cameras/27-sjcam-sj4000-wifi-1080p-full-hd-action-camera-sport-dvr.html Den verkar ju ligga bra i pris jämfört med GoPro´s modeller. Tänkte den skulle vara perfekt till vinterns semesterresa. Möjligtvis någon som vet var i Bangkok jag lättast hittar en sån? Eller nån som kanske har ett annat tips på en actionkamera som har wifi och håller för snorkling?
 5. Verkar som att vi får han till Norrbotten istället. Övervakaren är bosatt i Övertorneå iaf..
 6. Bumpar den här tråden istället för att starta en ny. Är det någon som kan berätta var på Suvarnubhumi man hittar bagageförvaringen?
 7. På Chatuchak köpte jag ett set av dessa knivar.
 8. Zelo

  Bizarre food

  http://thepiratebay.org/torrent/5655789/Bizarre.Foods.S03E01.Phuket.Thailand.HDTV.XviD-MOMENTUM
 9. fast om man jailbreakar fungerar väl inte garantin? Bara att återställa Iphonen i Itunes om du skulle behöva lämna in den. Då syns det inte att den har varit jailbreakad.
 10. Tyvärr så är de inte alltid vattentäta. Köpte två engångsundervattenskameror från Clas Olsson. Varav den ena släppte in ordentligt med vatten. Upptäckte det tyvärr först när jag kom upp ur vattnet och då var det kört. Testade framkalla men blev inga bilder alls. Så till nästa Thailandstripp så blir det absolut att köpa en ordentlig undervattenskamera. Det är nog värt dem kronorna.
 11. Zelo

  bagage med thai

  När vi flög Arlanda-Bangkok med Thai så hade vi 4 kilos övervikt, ingen som sa nåt på ARN. Men däremot när vi skulle vidare från Bangkok till Samui med Bangkok Airways så fick vi betala för de 4 kilona. Minns tyvärr inte vad det kostade.
 12. Zelo

  TG960 4 feb forsenat minst 6 timmar

  Skulle åkt med 13.40 planet imorgon, bara hoppas det inte blir ännu mer försenat då vi ska vidare till Samui direkt från BKK.. :-\
 13. Testat Blackra1n..? Kolla in den här guiden.. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5886&laid=30
 14. Carpenter: Låter bra, telefonen är redan jailbreakad och upplåst så det ska inte vara några problem.
 15. Ok, tänkte mest om det fanns något kontantkort som var mer inriktat på surf i mobilen..
×