Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Zaija

Medlem
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Zaija

 • Rank
  Avancerad medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://zaijasblogg.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Nja faktiskt så står det på hemsidan till de stolarna han visade mig att man skulle åka framåtvänd från 9mån. Därför jag är lite tveksam. Mailade dock till företaget som gjort stolarna som skrev att pga benlängd förhållande till utrymme mellan stol och säte så är det bättre att sitta framåtvänd. Går tvärtemot Sveriges säkerhet:)
 2. Vi kommer nog boka med dom:) Hur gamla har barnen varit? Har ni åkt bakåtvända?
 3. Hej! Frukosten hur tidigt serveras den? Vårat flyg går runt 8-9, vill gärna ha frukost ordentligt innan😄 På suvarnabuhmi suite tänkte jag:)
 4. Jag har faktiskt haft kontakt med det företaget. Fick pris på 4500baht för en minibuss med bilbarnstolar. Är det några du själv har bra erfarenhet från?
 5. Hej! Jag undrar om det är någon här som kan rekommendera några som kör minibuss mellan Bkk och Hua hin? Viktigt att det finns bakåtvända bilbarnstolar. Mvh
 6. Hej igen! Blev utskriven ganska snart efter jag skrev sist. Fick med mig en jäkla massa papper men osäker på om någon av dessa var ett läkarintyg på sjukskrivning. Hur mkt får man tillbaka per dag för förstörd semester? Olika beroende på försäkring kanske men på ett ungefär? Mår även mkt bättre nu! Idag skulle jag säga att jag fungerar till 80-90% iaf;)
 7. Är det sant? Helt otroligt... Grejen är ju att jag måste tillbaka varje dag för att få mer antibiotika via dropp. Har en sån port i handen nu. Den måste bort antar jag så kan inte bara resa mig upp och gå heller:(
 8. Vi kontaktade Falck assistens tror jag det hette. Han skulle skicka nåt sms med uppgifter som vi skulle ge till personalen här. Är det detsamma som att kontakta SOS?
 9. Hej! Jag har legat inne nu på Bangkok Hospital i 2 nätter för en infektion i magen. Troligen pga matförgiftning. Nu har jag fått klartecken att lämna sjukhuset om jag kommer tillbaka varje dag för att få mer antibiotika. Har nu fått både dropp och antibiotika i droppform. Sköterskan säger att dom väntar på besked från mitt försäkringsbolag innan dom kan släppa hem mig. Vad ska/kan jag göra för att få komma hem? Brukar det ta lång tid? Har redan nu väntat i ca 4h. Ska det vara så svårt att bli utskriven?
 10. Zaija

  Hyra privat hus länge!

  Hej! Vi har ett hus i Hua Hin, Thailand Resort om det skulle vara intressant. Är ledigt beroende på när ni vill vara här:)
 11. Zaija

  Barnmatstolar

  Hmm ja frågan är om man inte ska investera i en sån tygstol. På stranden vet jag ju att där finns det iaf inte och där äter man ju varje dag:) Tar väl ingen direkt plats i väskan heller? Den funkar till en 16 månaders?
 12. Zaija

  Barnmatstolar

  Hej! Reser för första gången med barn och kom på att finns det barnmatstolar på restauranger? Har aldrig reflekterat över hur andra gjort med sina barn när man inte haft några själv. Men visst borde det finnas? Han är 16 månader och äter oftast det mesta själv så att ha honom sitta i vagnen och kladda känns inte som ett alternativ:) Mvh
 13. Hej! Nu var det ca två år sen vi var i Thailand senast, åker igen 1 dec. Har hört att det pratas om att alla smårestauranger skulle försvinna från stranden. Att det enbart var hotellen som skulle få ha solstolar där. Jag vet ju inte vad stranden heter på riktigt, vi har alltid sagt apstranden, alltså den som ligger vid sidan av apberget. Hotellen är Anantacila och Blue Wave. Är det någon som vet något om det? Skulle vara himla tråkigt om vårat stammisställe hos Yut försvunnit. Jättetacksam för svar! Mvh
 14. Zaija

  Hur långt visum har vi egentligen?!

  Hej på er! Förlängningen hos immigration gick igenom så nu är vi lugna och lyckliga här igen! =) Vi angav bara som anledning att vi reste tillbaka tidigare till Thailand än planerat så det verkar inte bara vara medical reasons som går igenom =) Sandra
×