Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

linobe

Medlem
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

  Never

About linobe

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. linobe

  Vilken bungalow på Noble house?

  Ja, om den frisdtående inte ligger på fel sida, det finns sånna på den sidan också... Och det finns en del som är små längre bak.... Det är mysigare vid poolen så du får fundera vad som är viktigast. De sammansatta är fina de med!
 2. linobe

  Vilken bungalow på Noble house?

  De sammansatta är lite större tycker jag men ligger med ryggen mot Cha-Da vilket jag tycker stör otroligt med deras shower på kvällarna. Välj hellre de fristående som ligger på andra sidan även om de är lite mindre. Linda
 3. Jag föreslår att ni tar några dagar i Khao Lak, åker till Similand och Khao Sok som är superhäftigt att uppleva. Sen tar ni er till Phuket (bil) och försöker hinna med båten till Racha (som går på förmiddagen tror jag), bor några nätter där, helt underbart fint med supersnorkling. Ta båten till Phuket och hinn med båten som går till Krabi/Aonang/Railey?? och spendera de sista dagarna där, med utflyckter till småöarna och PhiPhi. Undvik Phuket! Trevlig resa!
 4. Kanske Koh Racha kan vara ett alternativ? Ligger utanför Phuket. Vi hade det som mellanställe mellan Lanta och Khao Lak sist. Jättefint, lugnt och annorlunda. Underbar snorkling direkt från stranden vid Ban Raya.
 5. linobe

  Stränderna i Khao Lak

  Hej, klla in det här hotellet. http://www.baankhaolak.com/en Minns att jag kikade lite på det när vi var där men minns inte hur stranden var precis utanför där.. Överlag tycker jag att stränderna jag varit på i Khao Lak är sämre för rullstol eftersom de är mjukare/lösare sand och dessutom sluttar en del. Lycka till!
 6. linobe

  Koh Lanta - Koh Lipe - Railay?

  Hej, Railey är jättefint men ganska lugnt och litet (skönt tycker jag iochförsig...). Jag skulle fundera på att börja med Khao Lak istället eftersom ni flyger in till Phuket. Jättefint och dit är det bil/taxi så ni kan åka dit direkt. Gillar Khao Lak eftersom det är fina stränder och lagom stort.. Sen kan ni ta er direkt till Lanta (båt eller taxi hela vägen) och ta resten av tiden där. Kanske göra någon dagsutflyckt till Kradan/Muuk etc och ev stanna en natt (lätt packning). Kanske avsluta med Railey någon dag innan flyget går hem om ni vill det.. Trevlig resa!
 7. Hej, Vi har bott på Charlies på Muuk som är helt ok. På Muk är stränderna fina men ingen snorkling, fast man kan ta longtail till Kradan över dagen om man vill. På Kradan (som är mycket finare och har bra snorkling men som är rätt öde förutom mitt på dagen när det kommer dagturister), bodde vi på Kradan Beach resort http://www.kradanbeachresort.com/index_en.html som är rätt sunkigt men trevlig personal... Men man får inte ha så stora krav på rummet.... Det finns ett jättefint hotel som heter Seven Seas på Kradan som vi gick till och kikade på när vi var där, men det är myyyycket dyrare .. http://www.sevenseasresorts.com/about_resort.asp Jag längtar fortfarande tillbaka till Kradan som jag verkligen gillade (fina stränder där barnen matade fiskarna från stranden), men min sambo fick total lappsjuka efter 3 nätter där.... Muuk är inte heller stort precis men det finns lite mer människor där iallafall...
 8. Koh Kradan är jättefint men otroligt lugnt och inte många ställen att välja på för mat etc... Men ett par nätter är ok. Sen kan ni ju även ta Koh Muk och Koh Hai om ni vill ö-hoppa lite på fina småöar. Eller kanske ta er upp till Khao Lak, jättefina stränder, otrolig snorkling på Similan, mer folk men inte alltför mycket!
 9. linobe

  Koh Racha?

  Racha är jättefint och värt ett par nätter. Vi bodde på Ban raya som är ett superbra ställe med underbar snorklingsstrand (ej sand). Det är lätt att gå runt ön till sandstränderna om man vill det. Om ni gillar snorkling skulle jag ta ett stopp på Koh Kradan på väg mot Lipe, jättefin liten ö med fina stränder och snorkling!
 10. linobe

  Gissa var - gissa bild!

  Rätt! Sa ju att det var lätt...
 11. linobe

  Gissa var - gissa bild!

  Kanske en lite för lätt men men...
 12. linobe

  Flyg från Singapore....

  Tack för alla svar.. Vi hoppade den här kampanjen och hoppas det dyker upp något bra lite senare!
 13. linobe

  Flyg från Singapore....

  Ut 24:e hem den 15:e... Vet att det blir lite dyrare med flyg från Singapore men det kostar ju att åka Air Asia från BKK också.... Fast där finns det ju fler plan att välja på... Får fundera ett tag till... Hitta med Turkish till BKK för hyfsat pris men lång mellanlandning och totalt blir det dyrare... Med Thai vet man ju aldrig när deras vårkampanjer gäller,,, Iår var det ju urusla...
 14. linobe

  Flyg från Singapore....

  Det är avresa mars 2012, hemresa april. Hamnade på runt 18500 för 2 vuxna 2 barn... Vet du något bättre med hyfsade flybolag?
 15. linobe

  Flyg från Singapore....

  Fattades en nolla där.. runt 5000 kostar det till Singapore per pers...
×