Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Cath

Medlem
 • Content Count

  934
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Cath

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Cath

  Drar på lördag. Men vädret?

  Koh Lipe verkar ha haft fint väder de senaste 5 dagarna
 2. Nu 5 dagar kvar. Börjar kännas lite stressigt
 3. Cath

  Boende koh lipe och koh lanta

  Mali resort På Pattaya gillar vi. ska bo där denna gång också men provar också ten moons.
 4. Cath

  Qatar

  Jag tycker att emiratet är snäppet bättre än quatar. Men bägge är bra. Åker Thai denna gång. Har åkt Thai i jobbet några gånger men detta blir första gången privat.
 5. 12 dagar kvar nu innan avfärd mot Lipe
 6. Tack Cath Finns det solstolar på stranden också? Mali har solstolar
 7. Mali på Lipe tillhandahåller strandhanddukar....
 8. Cath

  HJÄLP...

  Vi har bott på Mali 2 gånger och återvänder igen över jul och nyår. Vi har bott i deras balinesiska bungar bägge gångerna. Både nära stranden och längre in i trädgården. Bra hotell tycker vi, fantastiskt sköna sängar och på den lugna delen av Pattaya. Denna gång startar vi på Ten moons för våra första 7 dagar.
 9. Cath

  Vart är ni på väg?

  Lipe Ten moons 7 nätter sedan Mali resort 11 nätter avslutar med Phatumwan Princess i BKK i 3 nätter
 10. Nu äntligen tvåsiffrigt till avfärd, 99 dagar kvar
 11. Cath

  Ö luffa Krabi- Langkawi

  Tror att ni kommer bli nöjda, hör av dig om Du vill ha tips på restauranger eller barer....
 12. Cath

  Ö luffa Krabi- Langkawi

  Det tar ca 5 minuter från Mali till walking street. Du går längs stranden, ingen jobbig promenad alls 😄 maten kanske är lite dyrare än på andra turistorter men inget vi reagerat på. Vi tyckte vi åt gott till bra priser. Vi har varit Lipe 2 ggr ( totalt 22 dagar) och ätit på många olika restauranger och aldrig blivit magsjuka. Jag tycker att ön har en härlig mix av strandrestauranger och restauranger, barer och små butiker walking street. Det finns några supermysiga mindre beachen också där man kan bada och äta lunch/middag t.ex Bila beach. Toppen ö enligt oss 😄
 13. Cath

  Ö luffa Krabi- Langkawi

  Du som varit där och sett hur ön är.. Vilken strand föredrar du? verkar vara + och - på alla stränder... Båda stränderna är fina. Pattaya har finare sand, om man bor runt Mali resort så är det inte mycket longtails. Sunrise har fantastiskt turkost vatten och grövre sand. Gott om restauranger på bägge och förstås på walking street. Har varit mycket i Thailand men måste säga att Lipe fångat mitt hjärta. Förstår dock att för de som var på Lipe för ett antal år sedan så kan de säkert känna att ön förändrats. Vi älskar ön !
 14. Cath

  Ö luffa Krabi- Langkawi

  Vi har varit på Lipe 2 gånger och älskar det. Härliga stränder, fantastiskt turkost vatten och många restauranger och barer. Vi har bott på Mali resort bägge gångerna. Denna gång tar vi ten moons och Mali.
 15. Cath

  Ö luffa Krabi- Langkawi

  Skulle hellre spendera dagarna på Lipe än på Lanta men smaken är som baken. Vi åker till Lipe för tredje gången i December. Vi har gjort resan dit både via Langkawi och via Hat Yai. Bulone är helt klart ett par nätter enligt vad jag hört.
×