Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Eja

Medlem
 • Content Count

  1,293
 • Joined

 • Last visited

About Eja

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 08/16/1945

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Sverige
 1. Vi hörde att det skulle byggas en ny mataffär mellan Bang Nian och Khao Lak till den här säsongen. Stämmer det? Vi bor 3 månader i Bang Nian och vill gärna ha tips på var det är bäst att handla livsmedel?
 2. 49 dagar kvar, längtar så!
 3. Finns det någon som vet om det går att ta ut pengar på någon bank i Khao Lak med visakort? Kan man ta ut större belopp än i en automat?
 4. Eja

  Oljelampa

  Vi har en liten oljelampa i Bang Nian. Är det någon som vet om det går att köpa olja eller liknande till en oljelampa i Khao Lak, Bang Niang eller Khao Khak?
 5. ÄNTLIGEN.... under 100 dagar kvar! Om 99 dagar åker vi till Thailand ✈
 6. Kan jag göra ögonfransörlängning på MBK? Vi bor i Silom så gärna ett ställe åt det hållet. Vad kostar det? Sitter dom kvar om jag badar? Hoppas någon vet!
 7. Hoppas ni kan hjälpa mig. Jag kommer till Thailand 7 november. Efter några dagar i Bangkok ska vi vara ett par veckor i Thailand innan vi reser vidae i Asien. Frågan är var vart i Thailand vi ska åka? Var anses det bästa vädret vara i november. Vi vill gärna se lite olika platser. Hjälp!!!!!!
 8. Mitt barnbarn ska resa runt i Asien med början i Thailand och några veckor med sol och bad. Var är det bästa vädret normalt första halvan av november?
 9. I dag åker vi👌🌴🌞ðŸ¸ðŸ™ðŸšðŸŽ‰
 10. Eja

  Valutan/Kurser

  Någon som vet vad bathe står i dag?
 11. 8 dagar kvar på 2015 och 8 dagar till vi åker till Thailan. Oj vad vi längtar!
 12. Eja

  Växla pengar i Bangkok

  Jag menade inte växla utan var det är bäst att ta ut med kort.
 13. Är Super Rich Bank det bästa stället att växla pengar på i Bangkok? Eller finns det något bättre ställe? Var anses det bäst att växla?
 14. Eja

  Forumet nere??

  Skönt att forumet finns igen! Saknade det de få dagar det inte fanns☺
×