Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Jez

Medlem
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

About Jez

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Något tips om vad man kan göra i Patong om man tar en dag eller två där?
 2. Jez

  Kamala Beach januari -17

  Vi är i medelåldern och har inga barn med oss. Vi vill snorkla, ta båtturer, koppla av.
 3. Det är inte alls långt så det funkar utmärkt. Kan rekommendera appen GrabTaxi, helt superb. Bara att bestämma klockslag, upphämtningsplats och få ett fast pris direkt. Använde den flera ggr förra vintern. Måste man ha ett thailändskt abonnemang eller SIM-kort då?
 4. Vi tänkte åka från Kamala till Patong över dagen. Funkar det eller är det för långt emellan? Vilket transportmedel är bäst i så fall? Någon som kan tipsa oss eller har gjort detsamma?
 5. Har äntligen bokat en resa till Thailand igen. Januari -17 bär det av till Kamala men vi vet inget om detta resmål. Har varit på Koh Lanta ett antal gånger. Finns det några tips om Kamala som kan vara bra?
 6. Härligt, vad fick ni betala för den turen till Koh Rok?
 7. Vi har tittat på den turen men det verkar vara snabba stopp för att hinna med samtliga öar. Är det någon av stoppen som är dyk från båten?
 8. Emerald Cave är inbokat på upplevelselistan, skall bli himla kul att få uppleva den.
 9. Ingår det utrustning för snorkling också? Har visserligen utrustning själv men vill inte släpa med allt. Ja det finns mask, snorkel och fenor på båtarna! Några småbilder från Koh Rok för att få dig att längta lite... Tack för bilderna, längtar som om det vore julafton och Kalle Anka. Såg på en annan tråd att man diskuterade om Varanerna på Koh Rok och om de fanns kvar på ön. Har någon koll på detta. Var på Koh Rok för 8 år sedan och då såg jag åtminstone 8 STORA varaner.
 10. Har åkt med dom på Ao Nang senast vi var i Thailand, men har inte sett om dom finns i Koh Lanta.
 11. Ingår det utrustning för snorkling också? Har visserligen utrustning själv men vill inte släpa med allt.
 12. Vi hade tänkt åka på en dagstur med snorkling i Koh Rok, på Lanta. Vilka företag kan ni rekommendera och vad är cirka priset? Vi skall inte dyka.
 13. Jez

  Lanta Old Town

  Då ska vi dit, det bestämde jag precis nu !!!!
 14. Jez

  Ao Nang

  Har helt missat detta med att militären har agerat mot restauranger. Varför och vad handlar det om. Reser till Ao Nang i mars.
 15. Jez

  Lanta Old Town

  Vi åker den 7 mars och skall vara där en vecka, hoppas festivalen börjar under vår vistelse där. Hade varit kul. Vad händer under festivalen då?
×