Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

AnkiK

Medlem
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

  Never

About AnkiK

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. På söndag åker vi...ujuj..va skönt de blir..2 veckor är bättre än inget:)
 2. AnkiK

  Kamala/NaiHarn

  Vi bodde på Maleé Garden, så de va därifrån vi cyklade. Boendet var underbart fint och den lilla byn va personlig och mysig...en av de trevligaste boende och upplevelse under vår 3 månaders vistelse där i vintras..
 3. AnkiK

  Kamala/NaiHarn

  Hej, vi tycker Nai Harn stranden och byarna runt var underbart trevliga, vi cyklade mestadels...Strandrestaurangen på "stenhyllan" är absolut värt ett besök..underbart god mat.och trevlig personal!
 4. AnkiK

  Siam Sunrays

  Manhattan får passa sig! Manhattan och Singapore Sling får passa sig – nu kommer en thailändsk utmanare. Med drinken Siam Sunrays hoppas Thailand på att locka tillbaka turisterna till landet. Drinken avtäcktes högtidigt på torsdagen och innehåller vodka, kokoslikör, chilipeppar, socker, limejuice, citrongräs och kanel. Skakad, inte rörd och så ner i ett glas tillsammans med is och sodavatten, lyder receptet. Läser detta i dagen SvD..någon som hunnit smaka den?
 5. AnkiK

  Vad arbetar ni med?

  Swedda från Söderhamn..ha en underbar månad i Thai landet..sen är du välkommen till oss i sommar..när den underbara svenska sommaren infinner sig
 6. AnkiK

  bangkok till koh chang

  Vi hade fullt sjå att värja oss från alla som frågade var vi skulle på flygplatsen och erbjöd oss taxi elr minibuss,så jag tror inte de ska vara några problem. Vi åkte buss från bussstationen till piren kostade 250 bath/ person,var smidigt och enkelt.
 7. AnkiK

  Vad arbetar ni med?

  Vi är från Arbrå..mygg finns det!.. men de finns de i Thailand oxå...elaka ena som älskar mig..jag får stora bölder av betten därnere..men nogrannhet med spray och lite medicin i bagaget..så klarade jag 3 månader galant... Välkommen till oss på campingen..Anki
 8. AnkiK

  Vad arbetar ni med?

  Jag jobbar och äger en camping i Hälsingland..Orbadens Camping(öppet maj-sept) vid Hälsinglands Riviera c:a 2 mil norr om Bollnäs.. Vi bor i Sthlm..men röttterna i Hälsingland.. Nu har vi laddat 3 mån. i Thailand för kommande säsong..
 9. AnkiK

  Taxfreeutbudet på Thaiairs flygplan?

  Har du själv blivit av med ditt inköpta taxfree i Köpenhamn på väg hem till Sverige? För om du handlar får ju du en påse som dom försluter med kvitto inuti, och då är det inga problem, om du inte öppnat påsen förstås..genom säkerhetskontrollen..de funkade iaf när vi åkte ner via BKK till Phuket, och de svaret fick vi när vi frågade på taxfree oxå..de var inga problem bara vi inte öppnade påsen..Men kan de va annorlunda för byte i Köpenhamn kanske?
 10. AnkiK

  Taxfreeutbudet på Thaiairs flygplan?

  Hej, vi flög med Thai och det finns ett ganska tjock katalog med taxfreevaror på planet, hur mycke dom har i lager av detta vet jag inte. Vi köpte inget.. Alla priser stod i dollar dessutom,så jag ansträngde nog inte mig så oerhört att räkna om..lite bara..och min uppfattning är nog att det är kanske lite billigare på Suvarnabhumi, där hade dom mycke erbjudande..i alla fall i söndags.. Lycka till med shoppingen..Anki
 11. Vi betalade 1800 bath ink frukost för vår bunge på Bamboo Resort, och den ligger i stort sett på stranden..bungalowen va helt ok..lite slitet..men allt funkade till vår belåtenhet..hörde att det fanns boende i början av WSB för 1200 ink. svensk tv och filmer..var två sovrum!! (alltså dubbelrum på riktigt..skämt åsido)och fräscht enl. en svenska som va där och tittade..vi såg även skyltar om bungalows för 400 bath.. men de kanske är mer för backpackers-stilen..men de kan vara helt ok iaf..men det finns betydligt mer boende när du kommer dit än det som läggs ut på nätet..och dessutom känns de som det är det dyraste som läggs ut.. Vi bodde även på Plaloma på hotellet..för de betalade vi 1700 ink frukost..rummet va väldigt litet..men vi hade underbar utsikt..finns ingen badstrand där bara..Lycka till!! Anki
 12. V kom hem därifrån i måndags...inte ett enda bett..bodde på Klong prao och White Sand.. Ha en trevlig resa!!
 13. AnkiK

  Magsjukor i Thailand?

  Hejsan Jag blir så trött på media här hemma!...Vi har varit i Thailand 3 månader..inte en enda gång har vi blivit dåliga i magen..lite så där..men de berodde nog mest på för mycke dryck.. å inte mat..det hör till saken att jag har en otroligt känslig mage..(varit på otaliga undersökningar)... i Thailand var jag hur bra som helst..helt underbart.. å vi åt på gatan.. på marknader..men undvek västerländsk mat..åt den mat som hör hemma där.. Tro inte allt som media blåser upp...man blir magsjuk i sverige oxå...!! Men naturligtvis att många blir sjuka.. halva sverige reser ju till Thailand..procentuellt kanske de inte är så mycke då..
 14. AnkiK

  Reseinfo från Bangkok - Koh Chang mm

  Hej Vi hade våra sista veckor av vår 3 månaders underbara vistelse i Thailand på Koh Chang,vi bodde en vecka på Klong Prao och tyckte det räckte..vi är två vuxna..det va alldeles för litet där..så vi flyttade tii WSB och bodde där på Bamboo Resort..trivdes utmärkt.hade mycke större urval av restauranger där..både på stranden och uppe längs gatan..vi promenerade så högt upp på stranden vi kunde och där fanns det mycke trevliga bunglows oxå..å där va de nog lugnare.. Hur som helst så är vi tillbaka till verkligen sen i måndags till gråa svedala...vi längtar tillbaka!!!
×