Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Mr. Ironman

Medlem
 • Content Count

  2,762
 • Joined

 • Last visited

About Mr. Ironman

 • Rank
  Avancerad medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.loudinc.se

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Mr. Ironman

  Åter igen, svikna män

  Ni är samma personer som tjafsar jämt! Säger det er inget? Jag tar inte ställning i frågan, varken i den här eller i nån annan "politisk" tråd. Oavsett att man kan ha starka åsikter i vissa frågor så kanske man ska fundera på att ventilera dom på andra mer passande forum! Visst, det ska vara "högt i tak" och alla de argumenten! Men det här blir ju bara negativt oavsett från vems håll man tittar!!! Jag tror att vi har fattat vad ni fåtalet kämpar har för åsikter! Åt båda hållen!!! Det här var en gång i tiden ett fantastiskt trevligt forum... Får väl tyvärr göra som många andra och lämna in handduken! Har tröttnat på detta tjafs i var å varannan tråd!!! :'(
 2. Mr. Ironman

  Hyra hus på Koh Chang

  Finns några stycken på airbnb. Bl.a. denna villa som rymmer 10 pers! https://www.airbnb.se/rooms/8094655?guests=10&s=iqs4EJaK
 3. Koh Phangan är superbra, mitt favoritställe! Men december är ju minst sagt vanskligt vädermässigt...
 4. Mr. Ironman

  Tidvattentabell

  Finns på http://www.aonangweather.com/ Men bara för 2 dagar framåt... Hittade den här också http://www.tide-forecast.com/locations/Ban-Ao-Nang/tides/latest
 5. Mr. Ironman

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Usch vad avundsjuk jag blir nu!! :'( Koh Phangan är verkligen en favorit! Varit där 3 somrar på raken men i år blir det en vinterresa.
 6. Mr. Ironman

  Khao lak

  Var några år sedan, men Cousin Resort tyckte jag var riktigt privärt och bra ställe! http://www.cousinresort.com/index.html
 7. Fy vad läskigt! Vi hade dock tänkt satsa på minivan, men stor buss är antagligen säkrare, men vi landar så sent på kvällen så det verkar inte ggå ngn buss då Kanske kan vara värt att sova över i Bangkok och åka dagen efter istället. Minivan skulle jag inte rekommendera alls. De kör ju oftast mycket fortare och känns väldigt riskbenägna tycker jag. Kollade just på det nu när vi åkte flygplatsbussen senast. Blir kanske inte så stor prisskillnad på att åka med Dawin på TransferBKK eller sova en natt på hotell? Kontakta honom, han pratar svenska. Vi var 5 vuxna som åkte med honom senast. Lite pusslande men det gick. Har åkt med Dawin flera gånger, förutom att vara en trevlig och rolig kille så funkar det klockrent med honom! Smidigt när han pratar Svenska också, enkelt att bara dra iväg ett SMS eller ringa om man vill något. Kommer nyttja honom igen till hösten trots att vi då bara är 2, skiter i att det blir några hundra Baht dyrare än lokaltaxi. Det är det värt!
 8. Mr. Ironman

  Lång restid eller inte?

  Det är ju en avvägning! Pris, restid, kvalitet och när man landar m.m. Ibland vill man komma billigt undan och kan spendera tid hellre än pengar. Ibland har man istället brist på tid och då vill man fram fort och kunna nyttja ankomst och avgångsdagarna fullt ut! De billigaste priserna brukar oftast betyda att det ryker 2 dagar av "semestern". Själv har jag oftare brist på tid än pengar... Men jag är samtidigt ekonomisk! Har ju som många andra sovit bort en halv dag i Peking! Flyger såklart så "bra" som möjligt men tycker ändå att just den biten bara är en transportsträcka till det man vill åt!
 9. Mr. Ironman

  Ny medlem

  Välkommen! Vi kanske ses, kommer vara på Lanta från mitten av november och 10 dagar innan vi drar vidare.
 10. Mr. Ironman

  En anledning att inte åka till Phi Phi

  Thailändarna har bara skakat på huvet och sagt "too many people" i flera år! Varit där på en dagstur, Maya Bay klev vi inte ens ur båten. Såg för sorgligt ut! Inne i byn var det mest bakfulla ungdomar som drällde omkring!
 11. Du lär nog tänka om! Det kommer ju inte funka med någon form av båtturer eller andra aktiviteter för turister helt enkelt! Oavsett att det skulle skita sig ekonomiskt så är det ju olagligt och som de andra säger, du skulle vara bortrensad efter en dag!
 12. Mr. Ironman

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Se inte så ledsen ut för det, jag har 251 dagar kvar...
 13. Mr. Ironman

  Bejing - Pattaya - Koh Chang

  Tackar för reseberättelsen! Alltid uppskattat. Och med länkar i vanlig ordning när det gäller dig!
 14. Mr. Ironman

  ICAbanken inför valutaväxlingsavgift

  Märkligt!? Har just Santander och det är inget kreditkort! Skaffade det iof. för längesedan när det var GE Moneybank. Hette då "kort med sparränta" Sätter över regelbundet och får 0,5% ränta. Är inte kreditkort utan det dras från kontot. Inga avgifter varken vid växling eller uttag. Men det kan ju ha förändrats numera om man nytecknar? Då finns ju anledning att leta annat i så fall!
 15. Resa inom landet är ju inte dyrt! Inte ens flyg... Men med din budget så förstår jag. Buss eller tåg blir det väl då!? Personligen så tycker jag 1000B låter extremt lite även om man bor billigt och äter billig thaimat. Det är ju inte 80-talet längre... Men visst går det!
×