Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Vaktis

Medlem
 • Content Count

  2,856
 • Joined

 • Last visited

About Vaktis

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaktis

  Boka eller leta boende på plats?

  Vi bokar oftast 1 natt via Agoda för att känna av platsen, sedan har man ett bra förhandlingsläge om man trivs på stället. Om vi inte är nöjda så går jag runt å kollar in andra ställen innan det är dax att checka ut, har hittat många bra och prisvärda boenden på det viset.
 2. Vaktis

  Maneter igen

  http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Deadly-manofwar-spotted-off-Phuket-beaches/64220
 3. Vaktis

  Så kan det gå i Pattaya :)

  Vi betalade 940 kr för 2 nätter. Sviten vi fick kostade 3500 bath för 1 natt.
 4. Måste bara berätta en liten grej. Vi så som många gånger tidigare avlutade vår resa på VT six i Pattaya, men denna gång blev det lite tokigt. Vi checkade in på våning 15 med utsikt mot Walking street å allt kändes bra, men halv ett på natten så väcktes vi av AC/DC Rock or Bust på så hög volym att vi nästan ramlade ur sängen. Eftersom musiken ej tystnade så gick jag efter en stund ner och pratade med vakten som genast tog tag i problemet. När jag klev ur hissen på vår våning så stod vakten och pratade med en man som såg ut som Tom Cruise i filmen 4 juli, han visade sig vara tysk. När han såg mig kom han farande mot mig och frågade om det var jag som inte tyckte om musik och hade kallat på vakten.-Ja svarade jag och då skrek han att här i Pattaya när det är song kran så spelar man hög musik 24/7 och sedan bad han mig att åka hem till Sverige om jag inte kunde fatta det. Efter det så slog han med full kraft på vår dörr med gämna mellanrum i 1timme innan det blev lugnt. Min fru och även jag var ganska skärrad av händelsen. Dagen efter så gick vi ner å pratade med vår värd om att byta rum å hon blev ju förfärad och sa absolut att det skulle ordnas. Som plåster på såren så fick vi värsta sviten på våning 21 :D Så nu vill vi inte åka hem Tysken gjorde vårt avslut till det bästa trots allt
 5. Väder dessa 2 veckor på Koh Kood och Koh Chang har varit som förra året samma tid 30-35 grader dagtid mestadels soligt, 2-3 dagar mulet. Men överlag som alltid ett perfekt väder. Jag kan med min erfarenhet tycka att vädret är något bättre på Phuketsidan än Koh Chang sidan mars-april.
 6. Vaktis

  Koh Kood

  Vi åkte direkt till Koh Kood från fastlandet, 1,5 timme personfärja 350 bath. Från Koh Kood hämtades vi på resortens pir med speedboat 900 bath, och det tog drygt 1 timme till Kai Bae Beach.
 7. Vaktis

  Koh Kood

  Koh Kood resort tycker jag kändes mer opersonlig och dyrare. På Dusita fick man snabbt en bra kontakt med personalen och det vart mer familjärt. Nu när vi var där var det nog väldigt lite turister, men det var en bra start på semestern
 8. Vaktis

  Koh Kood

  Japp, nu har vi varit där. Vi började via Agoda med 1 natt på Ana Leya bunge med havsutsikt. Men det var inget som stämde där, ingen havsutsikt dåligt städat otrevlig personal och svårtillgängliga bungar. Vi bytte då boende till Dusita som va samma prisklass men mycket finare och mycket bättre, stannade där 4 nätter helnöjd.
 9. När vi flög från Bangkok till Trat idag 09.00 var det bara soligt ovan molnen, så jag har svårt att tro att det lyste genom i Jomtien Hur var det när du landade då? "Soligt" är ett ganska vitt begrepp. Kan koll med Jomtien, men regnar det inte så säger dom "bra väder". Det var mestadels molnigt när vi landade i Tratt. Å soligt i min värld är det om himmel är mestadels molnfri.
 10. När vi flög från Bangkok till Trat idag 09.00 var det bara soligt ovan molnen, så jag har svårt att tro att det lyste genom i Jomtien
 11. Vaktis

  Job2Do "turnéplan"?

  Synd att det inte var Koh Chang eller något ställe på den sidan..
 12. Håller med, bästa stället på stranden å klart prisvärt
 13. Vaktis

  Var är aporna i ao nang

  Sjuka apor :'( http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Krabi-officials-find-Chikungunya-virus-monkey-public/63363
×