Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Karoliina

Medlem
 • Innehållsantal

  586
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Karoliina

 1. Vi letar efter hotell i Bangkok för oss hela familjen, 2 vuxna och 2 småbarn (2 & 5). ge oss förslag.
 2. Karoliina

  Hjälp oss vinna!

  https://www.facebook.com/olandse/photos/a.165221996824842/2339228739424146/?type=3&theater in på facebook och gilla fotot med kossan och barnet. Ebba är fyra år och hoppas på vinst! Bara fram till 24:00 som gäller.
 3. Tack för svar. Vi vill ha sköna sängar, gärna två dubbelsängar, bra frukost och nära till shopping. Har tidigare bott på sukhumvit S31 och varit väldigt nöjda. Vi har en bokning på Arte Hotel just nu. Vi betalar max 4000kr för två nätter.
 4. Karoliina

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Hej! Nu börjar vi planera vår resa 4-5 veckor i jan eller februari. Vi kommer vara 2 vuxna och två barn. Vad är ett bra pris för oss fyra? Hittar inte så billiga resor.
 5. Karoliina

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Ingen som hittat några fynd för januari, feb eller mars 2016? vi vill åka
 6. Hej på er! 2015 i januari/februari kommer jag och min man vara i thailand en månad med vår dotter som då kommer vara ca 1,5 år. Innan har vi ju rest runt på egen hand. men nu har ju familjen växt ska man satsa på att bo på hotell eller hyra? och bör man vara nära sjukhus? vi är inte så rädda för saker och ting. men vi får ju tänka på vår liten. tack!
 7. hej på er! Vi kommer ju att vara iväg 21 dagar i feb-mars. Vi reser fyra vuxna och en 1,5 åring. Givet för oss är att vara minst två veckor på Koh Phangang (Haad Salad) men vi funderar på att vara några dagar på koh Tao. har ni något boende att rekommendera där? Får gärna vara lite lyx, men inte svindyrt Tack!
 8. Karoliina

  Boende på koh tao med 1,5 åring.

  lyx men billigt är en svår kombo haha läs svindyrt vi har bott i alla olika standard. Men ett schysst boende söker vi helt enkelt
 9. Karoliina

  Skippa Samui helt och bara köra Phangan?

  Jag hade hoppat samui, möjligtvis någon natt där för att kunna äta på fantastiska Ninja men det är no en smaksak vad man gillar. Vi gillade inte samui och åkte runt hela ön. Tyckte det var för mycket folk, men då bodde vi på chaweng. Men beror nog på vilken sidan man väljer. Men jag är förälskad i Koh Phangan och har varit där 2 ggr nu. Åker tillbaka med vår dotter i februari och kommer spendera 19 dagar på Haad Salad.
 10. Äntligen slog vi till och har bokat flyg med finnair 21 februari-16 mars ska bli så gött! Sen får vi se vart vi tar vägen med vår 1,5 åring. Lutar dock åt härliga koh phangan!
 11. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Hej! När vi har varit kontakt med hotellet vi eventuellt ska bo på (salad beach resort) vill dom ta betalt 200 bath per/natt och vi ska bo där 20 nätter. Kan man köpa resesäng billigare på plats? Vår dotter gillar inte att sova mellan oss heller. Annars hade ju det varit ett alternativ. Vet inte om det finns i varuhusen på koh samui? Alrig kikat efter det. /Lina
 12. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Har oxå en sån👠Vi har också en sådan fast annan modell men same same men ja såklart ha vi bara en väska så kan vi ju den som bagage. Sant! Jaja vi får fundera vidare!
 13. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Ja hade vi haft jobbat båda så hade det inte varit något. Men ja nu snålar vi på 800 kr. Om vi kan
 14. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Får ju vara en smidig resesäng nej jag vet inte, tycker mest att det är konstigt att dom tar betalt för en liten säng? Får försöka deala till mig
 15. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Nej iof. Men måste man betala extra för det på planet? Reser med Finnair. Kan ju kolla upp det!
 16. Hej på er! Vi ska ju antagligen åka till koh phangan i februari- mars. Med kommer en stor del av familjen, men vi stannar olika länge. Nu är det så att min pappa (morfar) inte är särskilt berest och är inte bra på att hitta klara sig på egen hand ska med och åka hem tidigare en jag och min familj. Nåja till saken: Pappa ska tillsammans med 16 åring barnbarn ta sig från koh phangan och Flygplatsen i BKK. Nu undrar jag om ni känner till om det finns något paket som gör att dom kan få hjälp från Koh phangan och fram till gaten i BKK. Jag har ju rest själv och tycker som ganska van att det är väldigt stort på BKK. Hjälp tack!
 17. Karoliina

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Var hittade du det priset
 18. Karoliina

  Thailand feb 2015

  Var har ni hittat resor för 5500? Jag letar som en galning.
 19. Karoliina

  vart ska vi ta vägen med ett barn på 1,5 år

  Tack! Blir nog kanon.
 20. Karoliina

  vart ska vi ta vägen med ett barn på 1,5 år

  Jag glömde helt bort att man inte får resa med barn under 6 år. Jag menar flyget kan ju krascha, eller var det störa andra personer som inte har barn? Jag ska kolla lite på Lanta också. Får se om det verkar bättre en vår favoritpärla. Det positiva är ju att din 1,5-åring troligen är för liten för att sparka på stolen framför och springa runt och busa Men inte för liten för att bli uttråkad, trött, otålig av orörlighet och eventuellt också, såsom många barn (inte riktigt alla dock) få väldigt ont av öronsprång. Och absolut inte för liten för att skriiiika. Men det är klart att är det så att föräldrarna Absolut vill flyga så långt till ett jättevarmt land, så får väl barnet finna sig i det och stå ut med det! Jag tror nog att vår dotter kommer att älska Thailand och att resa med sina föäldrar samt farmor, farfar och moster. Det kan hända att hon får ont i öronen och tycker resan är jobbig. Men vi får göra det bästa av det. Vi kommer bla försöka resa på natten så hon kan sova gött. Vi vill testa och är det så att hon lider av det för mycket så gör vi inte om det. Men vi måste få leva som föräldrar också. Vi älskar att resa och mår inte bra av det. Därför har vi från tidigt start försökt vänja vår dotter med att resa (åkt långt med bil, tåg osv). Fel eller rätt? Vad vet jag? Men vi väljer nu att göra på detta sätt och jag önskar ingen predikan om hur det kan skada vårat barn. Det finns så många som tycker och lägger sig i.
 21. Karoliina

  vart ska vi ta vägen med ett barn på 1,5 år

  Låter som en härlig resa. Vi bodde på koh lipe när vi var på vår bröllopsresa, då på Serendipity. Vi älskade det. Men i övrigt kan jag inte säga mycket om koh lipe. Väldigt mycket turister såklart, men inte där vi bodde. dyrt var det dock på det hotellet.
 22. Karoliina

  vart ska vi ta vägen med ett barn på 1,5 år

  Jag glömde helt bort att man inte får resa med barn under 6 år. Jag menar flyget kan ju krascha, eller var det störa andra personer som inte har barn? Jag ska kolla lite på Lanta också. Får se om det verkar bättre en vår favoritpärla. Det positiva är ju att din 1,5-åring troligen är för liten för att sparka på stolen framför och springa runt och busa Ja men precis
 23. Karoliina

  vart ska vi ta vägen med ett barn på 1,5 år

  Jag glömde helt bort att man inte får resa med barn under 6 år. Jag menar flyget kan ju krascha, eller var det störa andra personer som inte har barn? Jag ska kolla lite på Lanta också. Får se om det verkar bättre en vår favoritpärla.
 24. Karoliina

  vart ska vi ta vägen med ett barn på 1,5 år

  Tips på fler ställen mottages gärna Vi har släppt sådana tankar på sjukhus och liknande. Allting ordnar ju sig. Vad säger ni som rest om Koh phangan vi är ju så förtjusta i Haad Salad Lina
 25. Karoliina

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Åker idag! Hej då på er
×