Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Karoliina

Medlem
 • Content Count

  586
 • Joined

 • Last visited

About Karoliina

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 01/02/1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Karoliina

  Hjälp oss vinna!

  https://www.facebook.com/olandse/photos/a.165221996824842/2339228739424146/?type=3&theater in på facebook och gilla fotot med kossan och barnet. Ebba är fyra år och hoppas på vinst! Bara fram till 24:00 som gäller.
 2. Tack för svar. Vi vill ha sköna sängar, gärna två dubbelsängar, bra frukost och nära till shopping. Har tidigare bott på sukhumvit S31 och varit väldigt nöjda. Vi har en bokning på Arte Hotel just nu. Vi betalar max 4000kr för två nätter.
 3. Vi letar efter hotell i Bangkok för oss hela familjen, 2 vuxna och 2 småbarn (2 & 5). ge oss förslag.
 4. Karoliina

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Hej! Nu börjar vi planera vår resa 4-5 veckor i jan eller februari. Vi kommer vara 2 vuxna och två barn. Vad är ett bra pris för oss fyra? Hittar inte så billiga resor.
 5. Karoliina

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Ingen som hittat några fynd för januari, feb eller mars 2016? vi vill åka
 6. Karoliina

  Boende på koh tao med 1,5 åring.

  lyx men billigt är en svår kombo haha läs svindyrt vi har bott i alla olika standard. Men ett schysst boende söker vi helt enkelt
 7. hej på er! Vi kommer ju att vara iväg 21 dagar i feb-mars. Vi reser fyra vuxna och en 1,5 åring. Givet för oss är att vara minst två veckor på Koh Phangang (Haad Salad) men vi funderar på att vara några dagar på koh Tao. har ni något boende att rekommendera där? Får gärna vara lite lyx, men inte svindyrt Tack!
 8. Karoliina

  Skippa Samui helt och bara köra Phangan?

  Jag hade hoppat samui, möjligtvis någon natt där för att kunna äta på fantastiska Ninja men det är no en smaksak vad man gillar. Vi gillade inte samui och åkte runt hela ön. Tyckte det var för mycket folk, men då bodde vi på chaweng. Men beror nog på vilken sidan man väljer. Men jag är förälskad i Koh Phangan och har varit där 2 ggr nu. Åker tillbaka med vår dotter i februari och kommer spendera 19 dagar på Haad Salad.
 9. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Har oxå en sån👠Vi har också en sådan fast annan modell men same same men ja såklart ha vi bara en väska så kan vi ju den som bagage. Sant! Jaja vi får fundera vidare!
 10. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Ja hade vi haft jobbat båda så hade det inte varit något. Men ja nu snålar vi på 800 kr. Om vi kan
 11. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Får ju vara en smidig resesäng nej jag vet inte, tycker mest att det är konstigt att dom tar betalt för en liten säng? Får försöka deala till mig
 12. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Nej iof. Men måste man betala extra för det på planet? Reser med Finnair. Kan ju kolla upp det!
 13. Karoliina

  Betala för spjälsäng?

  Hej! När vi har varit kontakt med hotellet vi eventuellt ska bo på (salad beach resort) vill dom ta betalt 200 bath per/natt och vi ska bo där 20 nätter. Kan man köpa resesäng billigare på plats? Vår dotter gillar inte att sova mellan oss heller. Annars hade ju det varit ett alternativ. Vet inte om det finns i varuhusen på koh samui? Alrig kikat efter det. /Lina
 14. Äntligen slog vi till och har bokat flyg med finnair 21 februari-16 mars ska bli så gött! Sen får vi se vart vi tar vägen med vår 1,5 åring. Lutar dock åt härliga koh phangan!
 15. Hej på er! Vi ska ju antagligen åka till koh phangan i februari- mars. Med kommer en stor del av familjen, men vi stannar olika länge. Nu är det så att min pappa (morfar) inte är särskilt berest och är inte bra på att hitta klara sig på egen hand ska med och åka hem tidigare en jag och min familj. Nåja till saken: Pappa ska tillsammans med 16 åring barnbarn ta sig från koh phangan och Flygplatsen i BKK. Nu undrar jag om ni känner till om det finns något paket som gör att dom kan få hjälp från Koh phangan och fram till gaten i BKK. Jag har ju rest själv och tycker som ganska van att det är väldigt stort på BKK. Hjälp tack!
×