Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

bondmora

Medlem
 • Innehållsantal

  69
 • Gick med

 • Besökte senast

Om bondmora

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. bondmora

  Hjälp med en hemsida på Samui.

  Tusen tack för hjälpen. Jag ska ta kontakt med honom och se om han kan hjälpa mig. Bondmora.
 2. Hej. Jag behöver hjälp med att finna någon på Samui, som kan hjälpa mig att göra en hemsida till mitt företag. Finns det någon i detta forum som bor på Samui, som kan rekommendera någon? Tack på förhand. Bondmora
 3. bondmora

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Idag är det exakt 23 dagar tills vi sitter på planet till Koh Samui. Det blir med Qatar för första gången och det ska bli skönt med en mellanlandning.Längtar som bara den, är ju några år sedan vi var där sist.
 4. Wow, ett nytt kapitel, äntligen. Fixar kaffe och värmer en bulle, sätter mig i soffan men datorn i knäet, bullar upp kuddarna i ryggen. Mmmm, nu ska jag bara koppla av en stund. Jag börjar läsa..... En sida!!! "Mer kommer snart, har haft semester" . Suck, bara att vänta då.
 5. bondmora

  Skicka visumansökan som rekomenderat?

  Hej. Du ska skicka det som REK båda vägarna. Det är ju en värdehandling som du skickar. Trevlig resa Ha de Bondmora
 6. Hej! Är det bara jag som inte hittar 4 kapitlet i boken, Nu har det ju gått en månad sen förra och jag vill läsa mer!! Snäll, säg inte att du tröttnat! Ha de Bondmora.
 7. Äntligen kom nästa kapitel Jag läser normalt en bok på 2-3 dagar, om jag gillar den. Denna bok tycker jag är riktigt bra, så det är mycket frustrerande att jag måste vänta i exakt 16 dagar till nästa kapitel kommer. Men det är det värt. Hoppas bara att du inte tröttnar!! Trevlig (skriv) Helg.
 8. Bra bok, du har fått en läsare till. Längtar till nästa vecka då kapitel 3 kommer.
 9. bondmora

  Norwegian till Bangkok

  Läste precis detta http://www.expressen.se/res/norweigan-planerar-nu-att-knacka-sas/ Låter ju nice att flyga till Bangkokg direkt för 1500kr enkel. Om jag förstår det rätt i artiklen så ska Norwegian börja flyga till Bangkok och New York redan efter denna sommar. Jaja, vi får väl se när biljetterna släpps. Ha det gott. Bondmora.
 10. bondmora

  Vad blir det för dryck?

  :party2:
 11. bondmora

  Vad blir det för dryck?

  Bra val, god och billig Som en Chang Beer [/quot Så har jag aldrig tänkt,men det stämmer ju Hmm, Lejon Åbro, Muuuuuuuums!!
 12. bondmora

  Vad blir det för dryck?

  Lejon Åbro 5,9 är godare
 13. bondmora

  Vad blir det för dryck?

  Idag blir det en cubra libra, mums. Skål alla o ha en trevlig helg.
 14. bondmora

  Vår resa Bangkok-Koh Samui

  Var det till Samui eller Surat? Så klart det var till Samui, fel av mig. Möjligen har jag inte hittat de resesajter som var billigast, för de priser jag fick upp var runt 4000THB. Vi skulle åka den 29/12. Hemresan var lite billigare runt den 22/1. Det är lätt i efterhand att tänka, varför snålade jag in på resan, varför gjorde jag si, varför gjorde jag så. Snålheten bedrar visheten ibland. Men som sagt det blev betydligt billigare med bussen, vi sparade även i en hotellnatt.
 15. bondmora

  Vår resa Bangkok-Koh Samui

  När flyget är så billigt så skulle jag aldrig åka buss längre sträckor. Jag vet att det finns säkrare bolag men har hört rätt många liknande historier. Ofta skiljer det bara 500 sek (men åtskilliga timmars restid) Mellan buss o flyg så skulle inte snåla på det när man ändå lagt + 6000 pp för att ta sig till Thailand. Det var ganska stor skillnad på flybiljett och buss biljett när vi åkte, därför valde vi bussen. Detta var runt nyår och fullmoon party. Flyget kostade knappt 4000THB/per. + taxi till flygplatsen + taxi till båten, bussen kostade 750 THB/per.+ tuktuk till hotellet 300THB. Vi hade bestämt att vi skulle resa billigt och leva billigt. Vi har planer på att åka ner igen till vintern och stanna i 4-6 månader, därför ville vi se hur billigt VI kunde leva och resa. Samui är förövrigt det absolut bästa stället i hela Thailand, jag blev helt frälst av ön. Fast nästa gång blir det flyget
×