Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

*Martina*

Medlem
 • Innehållsantal

  81
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om *Martina*

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. *Martina*

  Vad vet ni om kyckling??

  Mkt antibiotika, ja.. http://www.svt.se/nyheter/inrikes/rott-ljus-for-kycklingkott-fran-thailand-i-nya-kottguiden Gäller det även kyckling som de små lokala restaurangerna har?
 2. *Martina*

  Nytt pass till 2 åring?

  Barnet har ett pass som hen fick vid ca 7 månaders ålder. Vågar man använda det till Thailand i vinter eller ska man skaffa ett nytt? (Giltighetstiden är ju 5 år) Hen ser ju inte alls likadan ut längre.... (ca 2 år nu)
 3. *Martina*

  Vad vet ni om kyckling??

  Vad vet ni om kyckling i Thailand? Hur föds de upp? Mycket antibiotika o annat i?
 4. *Martina*

  Deng´s Kamala?

  Ne dom vill man ju ha lite avstånd till Vilket skulle du rekommendera? Av dina förslag så deng,s Jag menade av alla i Kamala framgick kanske inte när jag skrev.. Ska ju vara barnvänligt
 5. *Martina*

  Deng´s Kamala?

  Aha jag trodde inte det var så många restauranger kvar där nere vid stranden nu? Det är ju himla mysigt att sitta där på kvällen o äta Vi är lite inne på Print oxå.. Får jag fråga vilket du skulle välja mellan Dengs och Print? Tänker att Print är smidigare när man har barn o barnvagn.. (närmre till fler restauranger) Hade valt Dengs iaf. Finns flera restauranger längs med stranden.
 6. *Martina*

  Deng´s Kamala?

  Ne dom vill man ju ha lite avstånd till Vilket skulle du rekommendera?
 7. Vi ska bara vara 2v.
 8. *Martina*

  Bagage ingår ej i flygstol?!

  Va?! Får man inte sitta ihop när man bokar ett sällskap?! Får man sitta bredvid varandra om man bokar premium eller är det oxå tillägg?
 9. *Martina*

  Bagage ingår ej i flygstol?!

  Ja jag vill skita i ving men jag vill ha ett direktflyg till Phuket och det verkar inte finnas med några andra bolag? :/ Thai flyger direkt till Phuket under högsäsongen ett par gånger i veckan. Brukar vara torsdagar och lördagar. Tror att dom börjar i november. På hemvägen måste man byta i Bangkok. Jag vill ha direktflyg åt båda hållen Verkar inte finnas? (förutom ving o fritidsresor)
 10. *Martina*

  Bagage ingår ej i flygstol?!

  Ja jag vill skita i ving men jag vill ha ett direktflyg till Phuket och det verkar inte finnas med några andra bolag? :/
 11. *Martina*

  Deng´s Kamala?

  Vi är lite inne på Print oxå.. Får jag fråga vilket du skulle välja mellan Dengs och Print? Tänker att Print är smidigare när man har barn o barnvagn.. (närmre till fler restauranger)
 12. Nu är det några år sedan vi köpte flygstolar men sist vi gjorde det så ingick 20kg bagage. Nu gör det tydligen inte det längre... iaf med Ving. Nån som vet om det är lika på alla bolag??
 13. Är det så att om man är flera som ska åka så kan man betala sin egen del av resan med sitt eget visa/mastercard så gäller försäkringen då även om man inte bor på samma adress?
 14. Vings avbeställningsskydd gäller tydligen bara för paketresor.
 15. *Martina*

  Deng´s Kamala?

  Vilket hade du valt mellan Dengs hotell o Sunwing?
×