Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

LadyLiten

Medlem
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

  Never

About LadyLiten

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 01/12/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Stockholm (f.n. flera månader i Thailand)
 1. LadyLiten

  Bangkok - vad händer?

  Det är vad jag har sagt till henne men alltid skönt att bli uppbackad av experterna! Hon åker med jobbet och är bara nere en dag så jag antar att de vill vara helt säkra på att hon kan jobba på vägen hem också. Malee - Japp, bröllop på gång! Jag ska föra vidare din gratulation.
 2. Hej! Har en väninna som ska åka ner till Bangkok på måndag, hon åker ner med jobbet och har fått instruktioner om att inte lämna hotellet på grund av säkerhetsläget i Bangkok. Hennes dilemma är att hon behöver åka till en skräddare och sy upp klänningen till den största festen i livet. Jag har sagt att det med största sannolikhet är lugnt men har lovat att kolla läget. Ni brukar ha stenkoll så ge era synpunkter. Är det någon fara? Hon åker som sagt på måndag så svara gärna så kvickt som möjligt! Tack!
 3. LadyLiten

  Husdjur i Thailand

  Åhhh, jag vill också rädda en apa i djungeln. Jag vill också att hon inte kan lämnas tillbaka till sin flock. Jag är SÅ avundsjuk på att du har en egen apa!
 4. Jag skriver lista några veckor innan jag ska åka, inte bara på saker jag behöver ha med mig utan även på saker jag måste göra innan jag åker. Sen bockar jag av eftersom och två dagar innan packar jag ner allting i ryggsäcken och gör då även den absolut sista prioriteringen, behöver jag den här eller kommer den bara att ta plats? En långweekend får plats i en kånken, mitt år borta får nästan plats i en 35 litare, ändå har jag med mig allt jag behöver. Det jag har shoppat har jag skickat med längs med vägen. Listor är oumbärliga, i de flesta situationer!
 5. LadyLiten

  Bombay-Bangkok

  Jag har kollat runt lite pa resor till Chennai fran Bangkok men kommit fram till att det ar alldeles for dyrt for mig sa jag har bestamt mig for att aka vagen ner till Singapore istallet for att ta mig over den vagen. De flesta stora flygbolag Air India, Air India Express, Thai Airways, Air Asia osv flyger strackor mellan Indien och Thailand, exakt vilka rutter de kor och hur ofta ar dock inte sa svart att ta reda pa genom deras respektive hemsidor. Jag har inte bokat i forvag och tanker inte gora det heller, jag bokar pa plats i Singapore sen far det bara eller brista. Bast pris tror jag dock att du far om du bokar i forvag pa flygbolagets hemsida. Ha det sa gott i Indien!
 6. LadyLiten

  Isaan bo tillbaka

  Valkommen tillbaka! Skont att hora att du mar battre nu!
 7. att jag är framme i Bangkok med otroligt trevligt sällskap och vacker utsikt!
 8. att jag glömde köpa en svensk bok igår inför min långa tågresa.
 9. att jag kunde byta min biljett så att jag kan åka till Bangkok med dagtåget imorgon!
 10. LadyLiten

  Nya visumregler?

  Haha, om det ändå vore så väl!
 11. LadyLiten

  Vackraste stället i Thailand?

  Du fick 11 svar i din tråd och det är väldigt många!
 12. LadyLiten

  Medicin

  I Sverige används Doxycyklin (doxycyklinmonohydrat) mot klamydia. Fråga om de har det.
 13. LadyLiten

  Reseförsäkring för longstay

  LF Stockholm 3500 kr för en person ett år. Om jag måste avbryta resan tidigare får jag tillbaka pengar för de dagar jag inte använt (detta är ingen självklarhet vad jag har förstått).
 14. LadyLiten

  Medicin

  Är du SÄKER på att du har klamydia? Annars måste du gå till en läkare först och kissa i en kopp. Oroa dig inte det var längesedan de stoppade upp en bommulstopp i urinröret för att göra en ordentlig odling. Självmedicinera aldrig!!
 15. LadyLiten

  Thai medicin

  Inte för att jag är någon blodtörstig varelse men hur gick detta till?! Försökte du öppna en kokosnöt med en brödkniv eller nåt? Nä, skämt åsido, sy och greja... låter inget vidare alls! JA, hur kunde du gissa det? Det var exakt det jag försökte göra. Det gick inte bra Don't try that at home kids!!
×