Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Anna1128

Medlem
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Anna1128

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Hammarö
 1. Det är ju skönt att kunna slappa ett par timmar i poolen och som sagt man blir ju ganska trött av att shoppa. Bokar alltid med pool!!
 2. Koh Phangan, vi var på Thong nai pan noi, salad hut, otroliga ställen, fina stränder, lite folk, fast det är ju några år sen nu, har varit på många andra ställen i thailand men inget som slår den ön!!
 3. Anna1128

  Vilken bokningssite använder ni?

  Vi har bokat både med asiatravel och agoda, nöjd med båda, men det är väl bara att jämföra priser, säkert inga bekymmer med de flesta ställen.
 4. Vi åkte med vår 1-åring, vi vaccinerade två gånger med twinrix innan vi åkte och en gång senast halvåret efter den senaste sprutan. Då får han väldigt långt skydd av hepatit A & B. Sen tog vi oxå Dukoral, mot kolera och turistdiarre, det vet man ju inte om det hjälpte men varför inte, vi blev aldrig dåliga och vi har varit där många gånger... Man gör som man vill men det är ju så enkelt att försöka göra det bästa. Sen är ju det mesta så bra i Thailand nu så det är säkert ingen fara, men lika bra att göra det man kan!
 5. Anna1128

  Tips till Koh Lanta och Krabi

  Jag håller med, vackrare stränder och natur finns på andra ställen, men man bara trivs så bra!!!
 6. Trodde aldrig att jag skulle gilla denna stooora stad, jag stormtrivs! Vi åker tillbaka nu i november. Tycker om variationerna och alla olika delar och marknader, det händer alltid nåt! 5+++
 7. Anna1128

  Similan Islands - resan

  Vi åkte från khao lak i mars, med dykbåt. Jag skulle inte åka speedboat. Mycke trevligare att åka "stor" båt! Det är fantastiskt vackert, både att snorkla och dyka. Mycket värt att besöka, vi bodde över, lite spartanskt, men en upplevelse!
 8. Vi var där i feb-mars! Det blir nog bra nästan vad ni väljer, det är trivsamt på de flesta ställena! Ha det bra!
 9. Vi gick alltid förbi där när vi tog morronturen, det står stilla där, jag tyckte att det var mycke varmare där, ingen bris, inge badvänligt då får man gå en bit ner på stranden. Men det såg väldigt mysigt ut!
 10. Nån som har tider när färjan går på eftermiddagen?? Och vad lång tid det tar från krabi flygplats till hamnen?
 11. Anna1128

  Myggmedel till stora och små!

  Vi gick in på apoteket i thailand och vi fick en flaska baby johnson clear lotion, från ett år kan man använda den. Den funkade jättebra!Vi köpte med oss hem oxå! Sen kan men ju alltid spruta lite mygga eller så på kläderna..
 12. Anna1128

  Resa med en 2åring?!

  Väl värt att skaffa en lite bättre sulky, vi hade en med delat handtag och otroligt jobbigt att gå och krångla med, men skönt att ha en med som lite avlastning om man vill gå och titta lite!
 13. Anna1128

  Baby Björn?

  Vad tror ni, blir det för varmt att gå och bära en 8 mån tjej i en sådan? Nån som har erfarenhet??
 14. Anna1128

  Bang Saen ( Huay Yang)

  Nja, det ska finnas ett ca 2 mil från pattaya, det är det jag är ute efter???
 15. Anna1128

  Bang Saen ( Huay Yang)

  Någon som varit där omkring, finns det vanliga hotel? Är det mysigt, fina stränder??
×