Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

cicci

Medlem
 • Innehållsantal

  328
 • Gick med

 • Besökte senast

Om cicci

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Lomma
 1. cicci

  Lämna bagage på Don Muang

  Tänkte åka över till Malaysia endast ett par dagar. Vill endast åka med handbagage. Går det mot betalning lämna in sin väska någonstans på flygplatsen?
 2. cicci

  Pathumwan Princess Hotel

  Vi har bokat där i december. Vi slog till på ett lite bättre rum denna gången och vi tog Deluxe garden suite. Bokade till en extrasäng så får våra barn ligga i denna alt det ena barnet i soffan. Våra barn är 8 & 11 år. Vi bokade direkt på deras hemsida.
 3. cicci

  Finnair / flyga med barn / seatning

  Ja nu är det så att vi åker ju inte med några vänner. Utan frågan var ju om de dela på familjen. Anledningen till frågan är att jag har en vän som åkte till usa med sina 2 barn häromveckan hans barn är 8 och 12. Där splittrade man familjen. Alla 3 fick sitta på spridda platser. Det vill tilläggas att detta inte var Finnair men ändå.
 4. cicci

  Finnair / flyga med barn / seatning

  När du valde 36 timmar innan fast det gott om platser då? Hade du vågat vänta?
 5. cicci

  Finnair / flyga med barn / seatning

  Jo jag har läst dessa. Men tycker att jag behöver utförligare svar om någpn kan ge mig detta. Men tack ändå
 6. cicci

  Finnair / flyga med barn / seatning

  Hej Jag vill kolla med er på forumet, ni som åkt med finnair. Vi har inte bokat seatning utan tänkte göra det när det släpps 36 timmar innan avresa. Hur brukar det se ut? Finns det många platser att välja mellan eller det brukar var mycket fullbokat? Det jag är orolig för är att man delar på oss som barnfamilj att vi får sitta på 4 olika platser, vi reser ju med hyfsat små barn. Är det någon som råkat ut för detta?
 7. Jag har kollat in 2 hotell det ena heter The siam heritage boutiqe suites hotell och det andra heter the Tawana bangkok hotell. Är det någon som bott här som kan ge några tips om det var bra / dåligt. Kanske några andra hotell tips i detta område. Prisklass 500-700 kr/ natten. Vi är en familj på två vuxna två barn.
 8. Är det någon som vet varifrån båten går? Hur många timmar? Rekommenderas det till en barnfamilj med mindre barn? Tacksam för lite hjälp.
 9. cicci

  Koh Chang julen 2013 boende

  Vi var där i julas. Bodde på wsb. Vill man bo tillsammans på samma hotell är det en god ide att förboka. Men det finns rum. Om man vill vara kylig. Jag hade skrivit direkt till hotellet. Vi var 2 familjer totalt 8 personer och vi ville bo tillsammans på samma hotell så vi skrev direkt till hotellet och bokade utan några problem.
 10. cicci

  Hotell på plats

  Vi har åkt många ggr i lågsäsong och aldrig bokat boende och det är absolut inga problem. Är där fullt på ett ställe går du vidare till nästa. Det finns hur mycket hotell som helst. Dessutom har man förmånen att titta på rummet innan och godkänna rummet annars går man vidare eller försöker att förhandla om priset. Jag skulle aldrig få för mig att boka något. Såvida man inte åker i högsäsong och vill ha ett särskilt hotell. Lycka till
 11. cicci

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Tack nu förstår jag
 12. cicci

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Att du kan göra uppehåll i Bangkok på vägen både på ut- och hemresan inom biljettens giltighetstid utan extra kostnad. Hänger inte riktigt med. Biljetten man bokar är ju till Bangkok?
 13. cicci

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  5. Stopover 2 stopovers in BKK , 1 in each direction. Kopierat från thais hemsida. Vad menas med detta? Och då menar jag inte översatt utan hur kan det utnyttjas?
 14. cicci

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Brukar thai komma med kampanjer och då undrar jag förstås i dec månad? Det finns ju billiga biljetter men flygtiderna är sjukt långa
 15. cicci

  Nasa Vegas hotell i Bangkok?

  Sist vi var i Bangkok gick vi förbi Evergreen, jag undrar eftersom jag inte såg , hur är det med restaurangutbudet runt omkring hotellet?
×