Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Wilmer

Medlem
  • Innehållsantal

    33
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Wilmer

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Surin beach phuket, regn och mulet
  2. Wilmer

    STOR haj på Kamala Beach

    ok, livsfarliga maneter och vithajar... Befinner mig just nu i regniga phuket vid surin beach. Inte nog med att man gar och at orolig for maneterna nu ska man alltsa vara uppmarksam pa hajar ocksa!?
  3. Wilmer

    Hu och bu vädret oroar mig!!!

    Vi åker om 11 dagar och då måste solen börja skina över phuket annars blir jag tokig!!! Visst tror ni att det kommer sluta regna snart?!
  4. Wilmer

    Cabana hotell Phi Phi

    öroninflamation av vattnet? Hu då, hoppas dom har bytt sen dess!
  5. Wilmer

    Cabana hotell Phi Phi

    Någon som bott där? har precis bokat en natt där. Har dock läst lite blandade recencioner... Vad tyckte ni? Hur var frukost osv?
  6. Wilmer

    Djuraffär på Phuket??

    Tack för svar! Haha ja man kan undra om det finns koppel till hundar på vissa ställen utomlands. Var i Prag i helgen och letade där på marknader efter ett koppel för läder är billigt där, men utan resultat. Men så gick alla hundar lösa också
  7. Wilmer

    Djuraffär på Phuket??

    Hej! Undrar om någon vet om det finns nån djuraffär på Phuket, kanske i Phuket town? Vill köpa ett fin läderkoppel o annat till vovven o tänkte att det kanske var lite billigare än här... Måste ju ha en present till vovven när man kommer hem
  8. Hej! Någon som har nåt tips på boende på Phi Phi Don (gärna södra delen)? Jag tänker mig under 1000kr/natt
  9. Tack anders, det där med 90-dagarsbiljett var ju toppenbra!
  10. Hej! Pojkvännen och jag åker till Phuket den 7 nov. Jag funderar på att överraska honom när vi åker på utflykt till Phi Phi. Jag tänkte boka en hotellnatt utan att han vet om det och dagen efter tänkte jag att vi kunde åka tidigt, tidigt till Maya bay (i hopp om att slippa trängas..) Vi förstagångsresenärer till Thailand så jag har inte så bra koll. Eftersom det inte finns hotell på samma ö som Maya bay så måste vi ju åka nån slags båt där på morgonen. Hur långt är det? Kan man åka longtail? Vad kostar det om man bara är två? Sen undrar jag lite över hur båtarna går från Phuket till Phi Phi. Är det bara förbokade dagsturer som går eller kan man köpa en enkelbiljett och sen köpa en enkel tillbaka till Phuket när man känner för det? Kanske dumma frågor för er som kan, men om man inte frågar så får man inget veta! Ps tips på boende på Phi Phi mottages gärna!
  11. Wilmer

    Bamboo island och Phi Phi island

    Har ni bott över på phiphi då eller bokat en egen båt tidigt på morgonen?
  12. hmm...Hittade bara en vattentät väska på SSRS, är ute efter en sådan som man kan ta kort igenom. Andra tips?
  13. Majja, nej det r antagligen inte för sent för dig att ta en Havrix spruta till och sedan få långtidsskyddet. Vi ska åka till Prag (och där är det hepatit A utbrott just nu) med ett par kompisar nästa vecka och en av tjejerna var i thailand för 2 år sedan och hade då tagit en spruta havrix, hon behövde inte ta en spruta nu för att hon var skyddad men valde att göra det för att få långtidsskyddet. Så gör som min läkare sa: ta nästa spruta när du ska åka utför europa nästa gång (eller till prag )!
  14. Wilmer

    converse i phuket?

    Vad får man ge för ett par orginal?
  15. Jag är också ute efter en sån där påse. Hittade på en på netonnet som kostade en 500 fast den var slut i lagret. Om man skulle vilja få tag på en sådan i Phuket vart rekomenderar ni att man letar?? Tips på en bra affär?
×