Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

malmophuket

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om malmophuket

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. malmophuket

    Bangkok i September, var ska vi bo?

    Om du syftar på damerna så tänkte du rätt Har bokat och allt nu. Det blev Leela Inn på Sukhumvit. Nån som vet hur man smidigt/billigt tar sig från Suwarnabhumi dit?
  2. malmophuket

    2 DAGAR KVAR!!

    Yes!! Nu bär det snart av igen! 3e gången gilt för mig, åker med 3 Thailandsvana kamrater och stannar i en månad! Det är tänkt att vi ska vara 4 nätter i Bangkok, sen vidare till Phuket där vi stannar i ca 2 veckor sedan vidare till Pattis och till slut Koh Chang. Men om jag känner mig själv och mina kamrater väl, kommer det inte alls bli som planerat Hoppas vi får fint väder! Ska börja packa idag
  3. Det är det.. Bra jobbat! Riktigt cool film. Ser ganska läskigt ut när ormen svävar fram sådär i vattnet. Hur nära kom du/ni? Visade den inget intresse av er?
  4. Vi är fyra grabbar som drar den 3e. Nån som vet nåt schysst i Bangkok? Gärna centralt, och billigt. Mellan 800-1300 baht natten.
  5. malmophuket

    Kvinnor varnas för thai-resor

    Har varit på Phuket nu tre år i rad och har endast sett 1 riktigt slagsmål och detta var mellan 2 ladyboys och 2 fulla engelsmän. Engelsmännen fick smaka på grabbarnas klackar Annars inte nåt direkt.. Kanske lite småtjafs men antar att även jag haft tur när det gäller bråk etc. Fö: Första inlägget! Wihoo
×