Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

jeppe83

Medlem
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

  Never

About jeppe83

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. japp.. se upp för vattenmopederna
 2. jeppe83

  tips och hjälp omgående

  Jag har idag pratat med migrationsverket. Status är att hon kommer få en advokat som representerar henne i frågan inom 3 veckor. Där efter kommer en omprövning göras. Får hon fortfarande inget ut har hon möjlighet att överklaga till domstol. Denna process lär ju ta mins 5-9 månader med tanke på sommar, semester mm. Så hennes mål är att under tiden bli ännu bättre på svenska och även försöka hitta ett jobb då kanske hon för möjlighet att stanna här. I dag lever hon på soc, och det är ju inte direkt någon fördel. Som jag nämnt innan, alla seriösa förslag/tips är välkomna
 3. jeppe83

  tips och hjälp omgående

  Du är verkligen dummare än du tror eller smartare än du förstår… Vet du ens hur sverige fungerar? Vet du hur SFI fungerar? Tänkom eller kanske bättre somna om!!!
 4. jeppe83

  tips och hjälp omgående

  Sexuellt? vem har pratat om det? Lågt beror ju på hur bra vänner ni är hade det varit min vän hade jag kunnat fundera på att gifta mig med henne för att enbart hjälpa till med UT inget sex osv utan bara på pappret sen får du tycka jag är full blods idiot..vill inte dra några fjortis fasoner så lägg ner öga mot öga attityden. jag kommer från och med nu lägga ner att kommentera vad du säger. ha det!
 5. jeppe83

  tips och hjälp omgående

  Trodde det här stället var mer seriöst än svaren jag fick… jag hjälper inte henne för någon form av relation sexuellt eller giftemål.. lågt !!!!!!! hon drömmer om en framtid där hon kan göra gott för sin familj och sina barn.. jag är 28 hon är 37.. vill någon mer ge idiostika inlägg så kom och säg dom öga mot öga!
 6. jeppe83

  Myndigheterna har vaknat

  tveksam om dom någonsin kommer vakna.. ännu ett vekt uttalande utan handling.
 7. jeppe83

  tips och hjälp omgående

  Tack för svaret. Hon var hos Migrationsverket idag. Hon fick ingen ny stämpel eller förlägning på hennes tidsbestämda UT (2år). Hon fick inget papper eller liknande heller. Hon säger att Migrationsverket bad henne vänta 3 veckor eller liknande har svårt att förstå. Enligt reglerna om jag förstått det rätt så innebär det att hon inte får stanna i sverige. Enligt reglerna har man 3 veckor på sig att överklaga ett sådant beslut därav känner jag mig frågande till information hon fått / gett mig. Väntar hon 3 veckor från idag så har hon ju ingen möjlighet att överklaga. Någon som vet hur det fungerar? Kommer hon snart få ett papper hemskickat med information? Någon som vet något om en liknande situation? Om hon överklagar köper det henne tid att eventuellt hitta ett jobb? Jag vill hjälpa henne att överklaga men är inte så säker på regler mm. Antar att hon borde ha rätt till rättshjälp också då hon inte har inkomst? Tacksam för alla tips.
 8. Hej Ett tag sen man skrev något här. Skulle behöva lite hjälp på en väns vägnar. En vän till mig som bott i sverige av och till i 3 år. Hon har nu studerat på SFI i ca 15 månader och trivs i sverige. Näste vecka ska hon till Migrations verket för att försöka få nytt visum / UT. Hennes problem är att hennes man har dött så hon har inte längre någon anknytning till Sverige. Hon är gift med mannen i Thailand men inte i Sverige. Personligen tror jag att hon kanske inte får stanna då hon inte har något sätt att försörja sig mm. Någon som vet mer eller är mer insatt i frågor som denna? Hon vill inget hellre än att stanna här och få studera klart och sedan hitta jobb. Alla tips är välkommna..
 9. jeppe83

  Har spenderat pengar (ny bil)

  â€Filmklippet har antingen tagits bort eller är inte synligt pga sekretessinställningarna†Du har väl inte "blockat" mig på FB funkar det nu? http://www.facebook.com/v/415483937352
 10. jeppe83

  Har spenderat pengar (ny bil)

  hmm det skulle funka för alla enligt fb.. tips på annan sida jag kan slänga upp det på?
 11. jeppe83

  Har spenderat pengar (ny bil)

  Leker med C4a http://www.facebook.com/v/415483937352
 12. Absolut....Det ska jag göra...man blir lite orolig...eller rättare sagt MYCKET orolig, speciellt med barn, hon är ju så liten. I alla fall jag har för mig att så små barn har mindre motståndskraft. Jag håller verkligen tummarna för att hon ska bli frisk snarast. nu är det mycket möjligt att jag svamlar..men har för mig att jag läst precis åt andra sidan, att ju äldre man är ju känsligare är man för det.. Men som sagt bara något jag tycker mig minnas men inte alls säker..
 13. jeppe83

  Thailand Festival

  lite B att dom inte kladdat ihop en hemsida med lite mer info. vore kul om man vet lite mer.. låter ju kul
 14. jeppe83

  Naturläkemedel

  pengar kan man göra på allt...
 15. jeppe83

  Värmeböljan gör oss sjuka!

  personligen orkar jag inte läsa aftonbladet längre..lämmnar det till alla andra som vill bli lurade eller skrämda..
×