Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

HANSJO

Medlem
 • Content Count

  5,933
 • Joined

 • Last visited

About HANSJO

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. HANSJO

  "Vad blir det för mat ?"

  Men så gott detta låter @mippson ! Tack för tipset!
 2. HANSJO

  "Vad blir det för mat ?"

  Dax för fredagslax!
 3. Och när tänkte du bjuda på dom då? Jösses,tänkte skriva skitkärring,fast det är du ju inte. Puss på dig Puss själv olsson Hahaa :big hug:
 4. Och när tänkte du bjuda på dom då? Jösses,tänkte skriva skitkärring,fast det är du ju inte. Puss på dig Puss själv olsson
 5. Ett oskrivet blad... Är dock "glad" att vi i tidigt skede bestämde oss för att avstå decembermånaden detta året. Nu har man gott om tid att följa utvecklingen.
 6. HANSJO

  "Vad blir det för mat ?"

  Flygande chili! Min variant av "Flygande Jakob" Finns garanterat med någonstans i denna tråd som dom flesta av mina recept
 7. HANSJO

  Vad gör du idag....?

  Rensar trattisar
 8. En hel korg med trattkantareller
 9. Tror inte det soppan Kram på dig!
 10. Det är inte alls långt så det funkar utmärkt. Kan rekommendera appen GrabTaxi, helt superb. Bara att bestämma klockslag, upphämtningsplats och få ett fast pris direkt. Använde den flera ggr förra vintern. Måste man ha ett thailändskt abonnemang eller SIM-kort då? Har alltid thai-kort på plats så vet inte men kan inte tänka mig att det inte skulle funka med vilket simkort som helst. Dock går inte appen att ladda ner förrän man är där av förklarliga skäl.
 11. Det är inte alls långt så det funkar utmärkt. Kan rekommendera appen GrabTaxi, helt superb. Bara att bestämma klockslag, upphämtningsplats och få ett fast pris direkt. Använde den flera ggr förra vintern. Är GrabTaxi med tuk-tuk eller riktig bil? "Riktiga" bilar och inga maffiapriser.
 12. HANSJO

  vilket alternativ är billigast?

  Testa dom olika alternativen på t.ex. Momondo eller någon annan sökmotor så ser du vad som lönar sig Finns fördelar med genomgående biljett hela vägen. Du behöver inte tänka på att plocka ut något bagage och skulle det bli strul blir du ombokad osv.
 13. HANSJO

  Vilket flygbolag serverar godaste maten?

  Vad brukar ingå i dryckesmässigt på lufthansas flight till Bangkok ? http://www.lufthansa.com/us/en/Menus-in-Economy-Class
 14. Det är inte alls långt så det funkar utmärkt. Kan rekommendera appen GrabTaxi, helt superb. Bara att bestämma klockslag, upphämtningsplats och få ett fast pris direkt. Använde den flera ggr förra vintern.
×