Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

krullis

Medlem
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

  Never

About krullis

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  norrtälje Sverige
 1. krullis

  Shit! 14 dagar kvar!

  Nej vi åker dan efter kan knappt prata längre.längtar såååååååå.
 2. krullis

  Hoppas det funkar

  GRATTIS! Upptäckt nya dofter,smaker? Grattis till det med i såna fall.
 3. krullis

  Hah,haa. Idag fyller jag år!!

  GRattis och ha en +ig dag
 4. Ja våra hästvänner som bor i enkla träskjul kliver upp varje morgon tvättar både sig och sina hästar i,dom har stora som badkar står med skopa på golvet och duschar och ,jag har många gånger stått och hoppat och väntat med häst i handen,när det andvänds spegel ducsh och kam.Lus finns här ochså i mängder.Sen har jag fått lära mig att lus har inte med dålig hygien att göra,lusen trivs i rena hår. Det är väl som myggan söker sig till vissa speciella smaker.En del får alltid lus andra aldrig.
 5. Men lus är jättevanligt här hemma ochså lusmedlena funkar knappt längre.Men vi sitter inte och plockar på varann kanske det är bättre så försvinner dom nu när dom blivit resistenta (nästan iallafall).
 6. krullis

  Palm Galleria Resort

  Varmt-Ja tror faktiskt det är den varmaste tiden ,sol hela tiden -beror på regnperioden är ju på väg kan va vissa monsun skurar men det brukar inte va så farligt .Blir nog bra.
 7. Välkomna hem ,vad bra att ni haft det skönt och inte stressat ihjäl er på aktiviteter .Så nu längtar sonen ?Snart åker jag med min mamma.
 8. krullis

  Du får inte klä dig hur som helst...

  Jag vill vara brun men hatar att sola ,så jag får nog ta din klubb istället ofrifilligt grisskär..........lr frivillig solskräck.
 9. krullis

  Du får inte klä dig hur som helst...

  jag tycker inte heller om att sola får jag ochså va med i klubben?Ja då får man kanske tänka sig för vad man har på sig så jag inte gråtande blir kvar på Arlanda.
 10. Jag tror du kan boka hotell ,boende när du kommer dit. på våran strand där vi ska bo var det typ 9 turister idag. Det är billigare nu när det är lågsäsong ,på vissa ställen går det att förhandla ochså .Men det är klart du måste få dina pengar först. Vi ska ochså till Hua Hin.Ha det så bra.
 11. krullis

  Tips om handling till Thailand

  Tack ska ni ha alla ,har fått många tips och ideer.Det blir lite blandat nån fin sak att ha kvar godis,kakor och lite leksaker. några saker med sverigemotiv verkar bra som minne.
 12. krullis

  tid för flygbyte i Bangkok

  kan bli snålt om tid,det brukar dra ut vid flygplatsen .Samt att du måste checka in 2 timmar innan till inrikes .Vi skulle inte chansa.
 13. krullis

  koh talu

  Gick det snorkla där?Klart vatten? vit sand? Tog det ång tid att åka dit?Åkte ni från Hua Hin?
 14. Är det mest phuket som är drabbat eller ?
 15. krullis

  Hua Hin , gillar , gillar inte ?

  Jag gillar Hua Hin har många ställen som jag tycker om i Thailand .Men det finns massor fina ställen runt Hua Hin och upptäcka faktiskt stränder utan turister som är fina stränder och genuint trevligt.Sen är det nära till mycket som Bangkok om man vill shoppa.Jag känner folk i Hua Hin som är thailändska och med dom har vi farit runt och sätt fina ställen m.m .Hua Hin är väl som vilken turistort som helst om man är på såna ställen Men det går att söka sig lite ifrån värsta smeten. Jag ska dit för tredje gången nu. :)Så medlem i den klubben kan jag inte bli.
×