Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

inka

Medlem
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

About inka

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. inka

  Dricks och pruta

  Är snart tillbaka i Thailand igen :). Var ju några år sedan detta skrevs om dricks till städerskan på mellanklasshotell, vad brukar ni ge nuförtiden? Och vad ger man till den som hjälper till att bära resväskorna?
 2. inka

  Visum eller inte?

  Tänkte boka resa till Thailand fr 1 november - 1 december, behöver jag ansöka om visum då eller räcker det som man får via passet i 30 dagar? Vi ankommer på morgonen den 1 november och hemresa natten mellan 30 nov och 1 dec, dvs vi checkar in den 30 nov men avresedatumet blir då 1 dec.
 3. Hej, Skulle vilja ta dykcert, "open water". Ngn som kan tipsa om ngt ställe där de har säker utrustning och bra utbildning? Undrar också vad det ungefär kan kosta? Tack på förhand!
 4. Toppen, tack! Är det taxameter som gäller i denna kö el fast pris som man kommer överens om innan? Vet du hur lång taxiresa det är och vad det kan kosta i runda svängar?
 5. Hej, ngn som vet hur man smidigast tar sig från den södra buss stationen in till Bangkok (Phaya Thai)? Går Sky train från buss stationen? Kan man ta en taxametertaxi utan att förboka, dvs finns det många taxibilar på plats, i så fall, vad kan detta kosta på ett ungefär (behöver en större bil då vi har två stora resväskor med oss, är 2 pers). Tack på förhand
 6. inka

  Dricks och pruta

  Vad brukar ni ge i dricks till städerskan på mellanklasshotell?
 7. inka

  Shopping Hua hin/Cha am

  Tips på shopping liknande MBK, finns det i huaområdet? Är bla ute efter en läderväska till min man.
 8. Tack! Vet du hur mycket dyrare det är på flygplatsen och var man köper det? Ska ta bussen söder ut så kommer inte stanna i Bangkok.
 9. Nu bara 21 dagar kvar Sedan tre härliga veckor i
 10. Kan man köpa kontantkort ngnstans på flygplatsen i Bangkok när man landar? Registering av kortet verkar vara ett måste numera, visst gör man det direkt på stället där man köper kortet? Tack!
 11. inka

  Ban krut

  Har bara varit där i februari, så tyvärr vet jag inget om vädret i juli, men här kommer en statistik länk gällande vädret http://www.yr.no/place/Thailand/Prachuap_Khiri_Khan/Ban_Krut/statistics.html
 12. inka

  burma

  Tack, ska genast läsa Ngn som vet en ort vid havet i Burma, i närheten av Ban Krut? Vad jag förstår så kan man komma in i Burma via gränsen Dan Sing Korn, stämmer det? Behöver man skaffa visum för att åka från Thailand över till Burma?
 13. inka

  Ban krut

  Finns både flertalet restauranger och massageställen. Vi var där närmare tre veckor senast vi var där.
×