Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

sebkat1811

Medlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

  Never

About sebkat1811

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Svalöv Sweden
 1. sebkat1811

  Sång om Thai vs Äldre man

  Det har gjorts en sång till debatten om Thaikvinnor och män från väst. http://dl.dropbox.com/u/18526882/01%20Thailand.mp3
 2. sebkat1811

  Cathay Pacifics nya stolar?

  Har någon åkt med Cathay med dom nya "Shell" stolarna. Jag har kollat runt lite och från att ha varit topp-5 så är det tydligen på väg utför, allt pga dom nya stolarna som inte går att fälla och med väldigt väldigt tunn stoppning. Vi bokade med föresatsen att det är bland världens bästa flygbolag, men det ser inte så ljust ut.
 3. sebkat1811

  Mat och dricka på Aeroflot

  Hur är det med maten och drickan på Aeroflots långflygningar från Moskva? Får man betala för diverse dricka? Får man både dinner och breakfast?
 4. sebkat1811

  Slutna Hörlurar

  Njää, jag ska inte ha dom i flygplanets ljudsystem, jag har netbooken med med film och musik, så det får vara bra ljud och stänga ut flygplansljud.
 5. sebkat1811

  Slutna Hörlurar

  Jag ska ha dom till musik och film på långflygningarna.
 6. Har ni nåt tips på bra prisvärda hörlurar, inte inear, för under 1000 kr.
 7. sebkat1811

  Bästa boendet på Koh Pangan

  Vi bodde på ett UNDERBART ställe mellan HadRin och Tongsala som hette Milky Bay. En mysig "liten" australienare som hade det. Vi hade bunge ända ner till stranden. God mat, speciellt frukosten.
 8. sebkat1811

  Återbetalning efter flygplatsockupationen?

  Vi fick tillbaka pengarna den 16 febr. från BangkokAirways efter minst ett mail i veckan. Vi kom ner till Bangkok den 6 och skulle vidare till KohChang direkt men det var inställt så vi fick rådet att ta taxi istället, och det blev lika dyrt som det vi fick tillbaka. så plus minus inget. Men vi hade en underbar semester där, och jag fick mitt dykcert. Om två månader åker vi till Bali och där ska dykas. Hoppas inte det händer nåt nu, har läst att flygbolaget vi ska åka med har börjat dra in flygningar över hela världen nu.
 9. sebkat1811

  Hårda tider även för SingaporeAirlines

  Nu ska även "världens bästa" flygbolag dra in och banta verksamheten. http://www.singaporeair.com/mediacentre/pacontent/news/NE_1209.jsp Hoppas inte det gäller vår resa i maj.
 10. sebkat1811

  Bilder på oss medlemmar !

  Nu ska vi se om de funkar. KohChang dec08 Katarina till vänster Sebbe till höger
 11. sebkat1811

  Hur ofta åker ni?

  2006 maj. Grekland Agistri. Vår första resa som nyblivna sambos. 2006 nov-dec KohSamui, KohPangan. Bröllopsresa 2007 maj Wien Min föllsedag. 2007 sept. Borneo, Langkawi. Fruns 50 års resa. 2008 feb. Kryssning i Caribien. Fantastisk 2008 juni Grekland Zakynthos. med yngsta sonen och hans fjälla. 2008 aug Prag Med folkdansgruppen. 2008 sept Paris Med 10 komipsar. 2008 nov KohChang dykcert HuaHin farsgubbens 70 årskalas. 2009 maj Singapore, Bali, Gili. Min 50 årsresa. pust
 12. sebkat1811

  Äntligen fredag...

  Jaaa. idag e de äntligen freda. och inte vilken som helst. Ikväll sätter vi oss i en stooor stoor plåtlåda med vingar. efter tio timmar går vi av den i en HELT annan del av världen. Åh vad vi har längtat.
 13. sebkat1811

  hur ska jag ta mig ur detta???

  HAhahaha TACK för dagens första skratt. Det behövdes efter senaste veckans våndor. Denna tråden borde ju platsa i kategorin roligheter.
 14. Hittat på nätet. Farangen har varit länge i Thailand när denne... (Obs! Detta är förstås skrivet med glimten i ögat och ämnat som en lek med kulturskillnader) ...böjer sig varje gång han går förbi äldre sittande människor. ...har huvudsakligen Luk Thung och annan Thaimusik i sin iPod. ...förstår rubrikerna på Thairath och Daily News. ...går ut med polarna på restauranger och delar på all mat och avslutar med karaoke. ...dricker Black Label med massor av is och sodavatten. ...inte tycker att fyra personer på en motorcykel är uppseendeväckande. ...vaknar upp och är sugen på rissoppa och omelett istället för corn flakes, mackor och kaffe. ...tycker att folk som är högljudda måste vara lite bakom flötet. ...kallar huvudstaden för Krung Thep utan att tänka på det. ...aldrig går mer än 500 meter om det inte är absolut nödvändigt. ...tycker det är ok att ta en tupplur på jobbet när det ändå inte finns något att göra. ...rådfrågar folk om vilka turnummer som gäller i veckan på det statliga lotteriet. ...tycker det är fullt naturligt att äta så stark Som Tam så man blir tårögd. ...tycker att det är viktigare att ha olika symboler i backspegeln än säkerhetsbälte. ...duschar två gånger dagligen trots att han/hon jobbar i luftkonditionering. ...aldrig skulle gå på restaurang i shorts. ...skrattar lätt generat åt kvinnor som solar topless. ...nästan aldrig går till stranden och om han/hon ändå hamnar där så sitter man givetvis i skuggan. ...tycker familjebanden är det viktigaste i livet. ...har på sig långärmad skjorta/tröja trots 35 grader i skuggan. ...samlar på Buddha-amuletter istället för frimärken. ...kan namnet på alla sjuttiosex provinserna. ...tycker buffalofighting och tuppfäktning är viktigare än fotboll. ...ler (snett) när han/hon blir arg. ...tycker det är lika naturligt att sitta på golvet som i stol. ...tänker på mat när han/hon ser en kyckling eller tom en groda.
 15. sebkat1811

  Kaos på U-Tapao

  Sååååja !! Nu kommer snart magistern och tar er i öronen. Nu ska vi vara snälla.....och glada.
×