Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Kattlove

Medlem
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Kattlove

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Kattlove

  Kan det stämma??

  Hmm.. Du tror väl inte att Google Earth har dagsfärska bilder.. Dom är mellan 1 till 3 år gamla Ladda ner den senate versionen. Där finns färska moln. De rör sig hmm helt allvarligt. Satelit bilder Finns en "Weather" knapp att kryssa i till vänster. Så kan man också se vilket väder det är på olika platser med prognos. Väldigt fiffigt!!!
 2. Kattlove

  Någon som åker 5:e mars?

  Imorgon bär det av, tjoo!
 3. Kattlove

  sauna...

  Jo 80 celcius..tror jag allt... om jag inte har helt fel. Tempen står på 80-90 när jag är där inne hihi hett ska det va
 4. Kattlove

  Helsingfors flygplats

  Belysningen är tråkig. Trista färger på väggar och stolar gör inte saken roligare. Man blir nästan lite deprimerad där.
 5. Kattlove

  Helsingfors flygplats

  Vi flyger också snart med Finnair till Bangkok med mellanlandning i Helsingfors. Den 5/3 åker vi! Taxfreen är ju såklart värt ett besök samt att spana in alla konstiga mumintroll är också ett roligt tidsfördriv man kan hålla på med. Om man har tur kan man se lilla My titta fram :Da Nej skämt åsido så finns det inte så mycket att göra förutom Taxfreen...tycker jag. Ofta går tiden vid mellanlandningen väldigt fort. Förra gången trodde vi att vi hade gott om tid, men så blev det dock inte utan snarare lite stressigt.
 6. Kattlove

  Hur är Finnair till Bangkok?

  Tyckte resan med Finnair var jätte bra. Personalen var jätte trevlig. Filmerna som visades var nya. Man kan gå in på Finnairs sida och kolla vilka som visas. Det där med om maten smakar bra eller inte tycker jag inte är ett dugg viktigt. Jag äter allt och är absolut inte kräsen. Tänkte inte ens på vad det smakade..det mättade iaf och det var ätbart Man fick välja på en liten flaska rött eller vitt. Eller en burk öl. Det var flera timmar med nedsläckt ljus så att man kunde sova...eller iaf vila. Smidigt byte i Helsingfors om man åker ifrån Landvetter.
 7. Kattlove

  finn air

  Bråkar de om 1 kg är det ju töntigt Men man måste ju ändå respektera deras regler. Allting står ju innan på flygiljetten. Det e ju bara att planera och väga ryggsäcken vid seven eleven innan. skicka hem det med post det som e övervikt
 8. Kattlove

  Påträngande försäljare

  Första gången i Thailand. Det var nog därför vi gick in "Dumma svenskar" Ibland kan det vara svårt att säga nej...
 9. Kattlove

  Påträngande försäljare

  Vi var i Bangkok och skulle åka tuktuk och så blev vi såklart övertalade att gå in i en skräddarbutik. Det var indier som ägde butiken. Vi skulle bara in och kolla några minuter, men genast var det en man som tog tag i min pojkvän och ville sälja. Vi fick sätta oss ner och killen höll fram en massa kostymer som han ville att min pojkvän skulle testa. Han sa hela tiden bestämt nej att han inte ville ha något och att han köper kostymer hemma om han vill ha en. Efter mycket tjat och ca 10 min senare börjar killen bli otrevlig. Helt plötsligt säger han på svenska "Varför är du en f*tta?". Vi blev såklart jätte chockade. Min pojkvän frågar då "Vet du vad ordet "f*tta" betyder?". Mannen blev då genast generad, men min pojkvän börjar förklara för honom att det är ett av de fulast orden som finns på svenska och att man inte bör kalla andra för det. Jag tror att försäljaren skämdes sedan..han hade liksom gått för långt... Otrevligt var det iaf. Givetvis var vi dumma som satte oss ner i butiken. Man lär sig av misstagen.
 10. Kattlove

  True Religion jeans

  Helst mörkblå med slitningar och hästskon där bak i olika färger... Någon som sett några True Religion på MBK?
 11. Kattlove

  sauna...

  Samma här.. försöker också vänja mig med sauna...tvivlar dock på att det är 80grader där nere
 12. Kattlove

  Kan det stämma??

  Sanningen är att det ligger ett STORT moln över södra Thailand och har så gjort sedan jag började kolla sedan mitten av februari. Givetvis kanske det inte regnar och är molnigt hela tiden, men det där stora molnet finns där. Kolla tex Google Earth eller nån satelitbild.
 13. Kattlove

  Tips: Pennor i handbagaget

  JA jag visste det var nåt jag glömmt. Tack får lägga ner på en gång
 14. Kattlove

  Var det en farlig spindel jag sag?

  Jajamen stekpanna o lite smör........ smör kan väl inte vara nyttigt HAHA du e långt bakom vetenskapen, dom harklassat smör som onyttigt fram och tillbaka i 99 år, just i år är tränden att smör är nyttigt och c-vitamin är pest Smör e nyttigt och gott Kolhydrater däremot... speciellt tillsammans med smör är inte så nyttigt. Frågan e hur mycket kolhydrater samt fett en spindel innehåller.
 15. Kattlove

  Sol på Koh Samui?

  Vi kommer nog stanna på Koh Samui från torsdag till söndag. Flyger sedan till Koh Chang om det e dåligt väder. Man vill ju ha sol
×