Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

mpc

Medlem
  • Innehållsantal

    1 592
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig
  • Dagar Vunna

    1

Allt postat av mpc

  1. mpc

    burma

    är sugen på att åka till brumma är det någon som har varit där och som kan beskriva lite om landet typ bästa Ställe , område vad hotel kostar mat om det är svårt att ta sig dit eller in i landet tack på för hande
  2. man ut går med båt var dag från Bang Bao sydvästra del av ön även jag måst in stämma med pelle att dykning runt Maak Kood samt Rang samt hin luk bath.
  3. mpc

    Vad lyssnar ni på just nu

    http://www.youtube.com/watch?v=k0Uz6lDuZmk&feature=g-vrec
  4. mpc

    Vad lyssnar ni på just nu

    [youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=FM0Pl80Zf00
  5. kan håll med dig men jag står på mig att WSb är inte för små barn .
  6. Har du ens varit på Koh Chang och wsb? Med ditt påstående så tvivlar jag. Det finns ETT litet område med dessa barer LÄNGST söderut på wsb. Vi snackar kanske 50m barer samt i ett område utan strand. Bor man nere i centrala wsb eller norra delen som räknas som centrum finns INGET av det du påstår. Vill man ha lite att göra så är väl knappast Klong Prao rätt del på ön. Nä, välj något av de populära resortsen på wsb så kommer ni få det toppen. Cookies, Mac's, Lagoon, KC Grande, Kacha m.m. ja det har JAG / VI vid ett antal gånger sen gillar jag inte WSB o barer med lätt kläda damer, sen skrivar jag vad jag tycker ut att du ska lägga dig i o komma med dumma kommentare . visst är det lungt på klong prao . o vill man sen ha lite stimmit så ta man en taxi in WBS
  7. Klong prao där får din barn det bra... inte ska du bo mit i smet med bar flickor runt din barn googla på stället o läs .
  8. Buddha var känd för sin förmåga att bemöta ont med gott. En man hörde om Buddhas rykte och reste långt för att få en chans att utmana honom. När han stod framför Buddha började han utmana och förolämpa honom. Han gjorde allt för att Buddha skulle tappa fattningen, men Buddha förblev oberörd. Efter en stund vände Buddha sig helt lugnt till mannen och sa; "Får jag ställa en fråga?" "Visst, vadå?" svarade mannen. Buddha fortsatte; “Om någon erbjuder dig en gåva som du nekar att ta emot, vem äger då gåvan?" Mannen svarade; "Då tillhör gåvan fortfarande givaren så klart!" Buddha log; "Det är sant. Så om jag vägrar ta emot dina förolämpningar tillhör de då fortfarande dig?" Mannen blev svarslös och lämnade platsen...
  9. mpc

    Annelie S här:)

    välkommen hitt till ett bra forum
  10. mpc

    Vad lyssnar ni på just nu

    http://www.youtube.com/watch?v=t5Rn7S2zLWE håll till godo med en av gammal goding
  11. hej jag säger det samma som skipper o lasseboy för att det var första gång i Thailand så beskriver du det korek ang puket mycket folk många svenska o ett åkande som om det var formell 1 lika lika så koh lanta många svenska förmycket bra . sen ska vi inte parat om ao nang o på puda samt Railay Beach! packat med folk varit ett antal gånger i ao nang men det är sista gången såg att ni hade bot på Phra Nang Inn jag håller med den gammla mannen vi reste dit till det underbra land för ja nästa 20 årsen men i dag ja det ska gå långt till nästa runda . vi titta på burma till nästa gång vi åker dit vi trivs i Thailand men inta bland så mycket folk som är på en sån liten yta .
  12. Pensionering .............? Det gäller att fokusera!!! ... på det som är viktigt En man beslöt en dag att pensionera sig..... 
 
Han bokade in sig på en Caribisk kryssning och hade världens underbaraste tid, ända tills båten förliste. Han fann sig sittande på en öde ö. Inga människor, inga verktyg, ingen mat,
bara bananer och kokosnötter. 
 
Efter c:a fyra månader, när han ligger på stranden, så dyker plötsligt den vackraste kvinna han sett, upp. Hon kommer roende i nån slags båt. Han frågar med skepsis, "Var i allsin dar kommer du ifrån? Hur kom du hit?"

Hon svarar: "Jag har rott från andra sidan ön där jag strandade när kryssningsfartyget jag var på, sjönk." 
"Fantastiskt!" säger han. "Du hade verkligen tur som fick en roddbåt uppspolad på land."

"Å, den här båten?" säger kvinnan: "Jag gjorde båten av material jag fann på ön. Årorna gjorde jag av grenverk från ett gummiträd. Botten gjorde jag genom att fläta palmblad och sidorna kommer från ett eucalyptusträd." "Men varifrån fick du verktyg?"

"Å, det var inga problem,"svarar kvinnan. "På södra sidan av ön finns en mycket ovanlig bergart. Jag upptäckte att om jag värmde det till en viss temperatur i min ugn, så smälte det och blev till ett slags segt järn. Så jag använde järnet till att tillverka andra verktyg. Mannen blir mållös.

"Låt oss ro till mitt ställe,"sa hon. Så, efter en kort roddtur, la hon till med båten vid ett litet varv. När mannnen tittade mot stranden, föll han nästan ur båten. Framför honom var en lång stenlagd gång som ledde till ett hus bland träden. Medan kvinnan surrar båten med ett egentillverkat hamparep, så stirrar mannen förstummad. Medan de vandrar mot huset, säger hon lite nonchalant: "Inte så värst mycket att visa upp, men jag kallar det för hem. Varsågod och sitt ner. Vill du ha en drink? "Nej tack,"säger mannen, fortfarande omtöcknad. "Jag vill inte se en droppe kokosmjölk till"

"Nej, det är inte kokosmjölk,"säger kvinnan och blinkar. "Du kan få en Tropical Spritz?" 

Mannen försöker dölja sin stigande förvåning, men sätter sig i soffan.
Efter att ha utbytt sina historier om skeppsbrottet, säger kvinnan: "Jag skall bara byta till nåt mer komfortabelt. Vill du ta en dusch och raka dig? Det finns en rakhyvel i badrumsskåpet en trappa upp."

Nu ifrågasätter mannen inget längre. Han går upp till badrummet och hittar rakhyveln som är gjord av sköldpaddsben, ihopsatta på ett sinnrikt sätt. 
"Den här kvinnan är ju makalös! Vad skall komma nu?" När han återvänder, möter hon honom, iklädd endast några strategiskt placerade blommor. Hon doftar ljuvligt av gardenia. Hon ber honom sen att sätta sig bredvid henne. 
"Säg mig,"börjar hon lite trånande. "Vi har båda varit här i många månader. Du måste ha varit väldigt ensam. Det är nåt jag tror du längtat mycket att få göra under den tiden, eller hur? Hon ser honom djupt i ögonen.

Han tror knappt på vad han hör. "Du menar inte..." Han sväljer exalterat och tårarna strömmar från hans ögon. "Har du verkligen byggt en golfbana också...?
  13. mpc

    Odla chili!

    vilken sort
  14. fins det inte en tråd med musik :nau
  15. samma beskrivning som jag kom fram till då jag var i feb. 2011 på koh lipe .... tack för dom övriga . dom kom jag att behöva
  16. mpc

    Vad lyssnar ni på just nu

    har en kompis som bor på maliverna hantips om den grupp vad tycker ni
  17. mpc

    Resehögtalare

    Ja, det där är bra grejjer!!! Men frågeställaren ville ju inte ha nåt som "kostar skjortan". Här är det väl frågan om både strumpor och kalsonger förutom ett gäng skjortor... Men har man råd så är det helt klart köpråd! vill ha kvlitet på ljudet så köp man det bäst tycker inte prist var så dyrt köp för något år sen likand men då i logitech fick ge 1300.
  18. mpc

    Resehögtalare

    köp den nya boses ca 1 kg kannon ljud i den 2.600 i sv bäst jag har köpt http://www.bose.se/SE/sv/home-and-personal-audio/digital-music-solutions/bluetooth-speakers/
×