Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

mpc

Medlem
 • Content Count

  1,592
 • Joined

 • Last visited

  Never

About mpc

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. man ut går med båt var dag från Bang Bao sydvästra del av ön även jag måst in stämma med pelle att dykning runt Maak Kood samt Rang samt hin luk bath.
 2. mpc

  Vad lyssnar ni på just nu

  http://www.youtube.com/watch?v=k0Uz6lDuZmk&feature=g-vrec
 3. mpc

  Vad lyssnar ni på just nu

  [youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=FM0Pl80Zf00
 4. kan håll med dig men jag står på mig att WSb är inte för små barn .
 5. Har du ens varit på Koh Chang och wsb? Med ditt påstående så tvivlar jag. Det finns ETT litet område med dessa barer LÄNGST söderut på wsb. Vi snackar kanske 50m barer samt i ett område utan strand. Bor man nere i centrala wsb eller norra delen som räknas som centrum finns INGET av det du påstår. Vill man ha lite att göra så är väl knappast Klong Prao rätt del på ön. Nä, välj något av de populära resortsen på wsb så kommer ni få det toppen. Cookies, Mac's, Lagoon, KC Grande, Kacha m.m. ja det har JAG / VI vid ett antal gånger sen gillar jag inte WSB o barer med lätt kläda damer, sen skrivar jag vad jag tycker ut att du ska lägga dig i o komma med dumma kommentare . visst är det lungt på klong prao . o vill man sen ha lite stimmit så ta man en taxi in WBS
 6. Klong prao där får din barn det bra... inte ska du bo mit i smet med bar flickor runt din barn googla på stället o läs .
 7. Buddha var känd för sin förmåga att bemöta ont med gott. En man hörde om Buddhas rykte och reste långt för att få en chans att utmana honom. När han stod framför Buddha började han utmana och förolämpa honom. Han gjorde allt för att Buddha skulle tappa fattningen, men Buddha förblev oberörd. Efter en stund vände Buddha sig helt lugnt till mannen och sa; "Får jag ställa en fråga?" "Visst, vadå?" svarade mannen. Buddha fortsatte; “Om någon erbjuder dig en gåva som du nekar att ta emot, vem äger då gåvan?" Mannen svarade; "Då tillhör gåvan fortfarande givaren så klart!" Buddha log; "Det är sant. Så om jag vägrar ta emot dina förolämpningar tillhör de då fortfarande dig?" Mannen blev svarslös och lämnade platsen...
 8. mpc

  Annelie S här:)

  välkommen hitt till ett bra forum
 9. mpc

  Vad lyssnar ni på just nu

  http://www.youtube.com/watch?v=t5Rn7S2zLWE håll till godo med en av gammal goding
 10. hej jag säger det samma som skipper o lasseboy för att det var första gång i Thailand så beskriver du det korek ang puket mycket folk många svenska o ett åkande som om det var formell 1 lika lika så koh lanta många svenska förmycket bra . sen ska vi inte parat om ao nang o på puda samt Railay Beach! packat med folk varit ett antal gånger i ao nang men det är sista gången såg att ni hade bot på Phra Nang Inn jag håller med den gammla mannen vi reste dit till det underbra land för ja nästa 20 årsen men i dag ja det ska gå långt till nästa runda . vi titta på burma till nästa gång vi åker dit vi trivs i Thailand men inta bland så mycket folk som är på en sån liten yta .
×