Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Pär o Helena

Medlem
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Pär o Helena

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Sverige,Kungsbacka
 1. Pär o Helena

  Lanta Island Beach Resort

  Det är samma hotell men det är uppdelat i två delar, en bungalowdel nere vid stranden, där finns ingen pool. Sen är det den större nybyggda hotelldelen som ligger närmare upp mot vägen där poolen mm finns. Det är kanske 150-200 meter emellan och en numer bra gångväg. Vi bodde på hotelldelen men åt frukost nere vid bungarna.
 2. Pär o Helena

  Koh Mook

  Jag personligen blev lite besviken på Koh Mook, hade under flera år velat åka dit så förväntningarna var rätt höga...men jag tycker fortfarande att det finns betydligt finare ställen i närheten ex Koh Kradan som har fantastiskt fina bad, glasklart vatten och vit sand. Vet dock inget om boendet där.
 3. Pär o Helena

  Hjalp med boende Ko Lanta

  Helt rätt uppfattat Något bacon fanns tyvärr inte...men tycker det vore synd att missa detta ställe pga det!
 4. Pär o Helena

  Hjalp med boende Ko Lanta

  Vårt hus låg ca 20 m från stranden, det ligger fyra bungalows i den raden och längst fram mot stranden är deras dyraste hus. Delux villorna ligger ytterligare kanske 20-30 meter inåt och är nyare. Men ingen av bungarna har särskilt lång till stranden tyckte vi. Det är en väldigt mysig och lummig trädgård i hela området. Frukosten var enkel men god, det är en liten buffé sen får du säga till om du vill ha ägg/omellet eller yogurt då kommer dom med det från köket. Vi tyckte om att stället är litet och familjen som äger det är mycket trevliga och hjälpsamma. Vi kommer absolut återvända dit igen!
 5. Pär o Helena

  Hjalp med boende Ko Lanta

  Hej, vi bodde på http://www.sayangbeachresort.com/ hade en Superior Villa för 1800 baht per natt med AC. Det ligger nästan så långt upp man kan komma på stranden. Det finns många bra restauranger i närheten. Väldigt trevligt ställe!
 6. Pär o Helena

  A job 2 do

  jag vill oxå ha...hittade en på isohunt men det är den jag redan har. Tar oxå gärna emot tips på thaisida där man kan beställa! Låten om Railey börjar bli min nya favorit Nån som vet vilken av skivorna den ligger på och vad den heter?
 7. Pär o Helena

  Första gången till Thailand (Kata)

  Ni kommer säkert få det toppen! Men med det programmet ni har kan ni gott skippa Coral Island. Vill ni absolut göra en närliggande ö-tur från Phuket också, satsa hellre på Raya Island och där Siam Bay. Jag håller med, skippa Coral, det var överfullt med japaner och svårt att komma i vattnet pga alla stenar o koraller. Raya var helt underbart
 8. Pär o Helena

  Campylobacter

  Jag råkade själv ut för både campolybakter och salmonella fär några år sen, var riktigt dålig. För detta fick jag en rejäl antibiotikakur men det vanligaste är att inte behandla alls. Det tog trots kuren ca en månad innan jag började friskna till. Precis som föregående skrivare rek så är ju vätskan det viktigaste. Hoppas hon kryar på sig snrt!
 9. att bara vara hemma och umgås med min härliga familj!
 10. Pär o Helena

  A job 2 do

  Tack tack ska söka vidare och se om jag kan få tag på dom andra skivorna!
 11. Pär o Helena

  A job 2 do

  Helt underbar musik, jag längtar så oerhört till Thailand när jag hör det. Killen i baren på Funky Fish brände av en kopia till oss så vi fick med den hem. Är det någon som vet mer om artisten och vilka skivor som getts ut? Do do do do ter tam, tamae tung tam kab chan dai...vet inte om det stämmer men hittade en textremsa på youtube. Någon som vet vad det betyder? Typisk låt som fastnar och som jag har nynnat på i två veckors tid nu
 12. Pär o Helena

  Galet härlig dag

  Tack tack alla, har inte kunnat komma in här på ett bra tag. Vi har nu hunnit vara hemma 1,5 vecka...längtar tillbaka, längtar alltid tbx till detta underbara land! Får se nästa år igen om det blir 7:e gången gillt
 13. Pär o Helena

  Lanta Island Beach Resort

  Hej Ylva ja det var inte meningen att vi skulle åka igen men vi hittade så billiga flygstolar så vi åker på tu manhand utan barn och bara ryggsäckar. Det vi har har planerat är 6 nätter på Lanta sen får vi se vart vi hamnar. Ska såklart bli helt underbart skönt att komma ner igen! Ha det så bra och hälsa fmailjen fårn oss!
 14. Pär o Helena

  Lanta Island Beach Resort

  Hejsan alla glada lanta island beach fans. Blir en tripp till Lanta igen hastigt och lustigt, men denna gång ska vi bo på goddays lanta istället, men det blir allt en tripp hit också för att kolla hur det går för dom med byggandet av trädgårdar och annat. Ha det gott En speciellt god hälsning till Conny som startade denna fina tråd.
 15. Pär o Helena

  VING DUMPAR PRISERNA!!!!

  Vi åker från Landvetter, så det gäller inte bara Sthlm
×