Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

kao chakan

Medlem
 • Content Count

  272
 • Joined

 • Last visited

About kao chakan

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. kao chakan

  Ryanair nödlandade i Frankfurt

  Ryan har alltid haft billiga anslutningbussar än var jag rest med dem och än vilken tid även natteller tidig morgon.
 2. kao chakan

  Ryanair nödlandade i Frankfurt

  Vi åkte till Barcelona med ryanair allt funka perfekt, och man behöver inte ta någon dyr taxi utan det finns anslutningsbussar som går hela tiden direkt till barcelona från girona för typ 10 euro per person. De gånger Jag har åkt med ryan har de funkat bra och har jämört priser med andra bolag och sparat 10 000 tals kr genom åren.
 3. kao chakan

  Ryssar på Khao Lak......?

  Jag tycker ryssarna är värda att låta och synas. när de har levit under förtryck och fattigdom väldigt länge. En helt ny värld har öppnats för dem, jag har inte irriterat mig på en enda ryss. Och då är de 60 % ryssar där jag är. Höll på glöma min väska i en affär men en snäll ryss kom efter mig med väskan. Har prata med massa trevliga ryssar.nej hellre en stökig ryss än en gnällig rädd svensk.
 4. Varning, jag är i pattaya nu, med min familj, frun är sjuk så hon ligger på rummet. mina barn är halvTha/svenska . SÅ om ni ser en viting med två barn kan de va jag, och jag gillar inte ha sex med barn, alltså inte pedofil. Vi gick Beachroad igår, visst ser man en del barer men inte många nu för tiden. Trafiken är hundra gånger jobbigare än både flickorna i barerna och ryssarna, som många är trevliga, nu klagar vi svenskar på ryssar förut tyskar. Mindrevärdes komplex?
 5. kao chakan

  Aerosvit eller Air China?

  Jag tyckte att air China var helt ok, höll tider och bra ben utrymme. Bra mat och barnen fick massa godis från Sverige när maten serverades. Trevlig personal. Flygplatsen hade det de flesta stora flygplatser ska ha. Jag kommer åka air China igen.
 6. kao chakan

  Pattaya

  Jag är i pattaya, jag tänkte kolla premier L , Liverpool eller manchester United matchen någon stans. Men tänkte se Chelsea matchen också, den börjar kl 20.00 lokal tid. Något tips på bra fotbolls ställe? JAg har några men roligt med nya tips.någon mer som är intresserad?
 7. kao chakan

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  idag åker vi till bangkok, stannar en månad, men inte bara i bangkok förstås.
 8. kao chakan

  Guldpriset i Thailand?

  Ok, blir nog inte så mycket guldköp denna resa..
 9. kao chakan

  Guldpriset i Thailand?

  stämmer det att att en bath guld nästan kostar 25000 bath? Eller?
 10. kao chakan

  "Vad blir det för mat ?"

  Thaimat är som godast i sverige! I dag blir de tom yam gong....
 11. kao chakan

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  71 dagar kvar till avresa. Har börjat kolla lite hotell och bokat första natten. De vill säga en bra bit på väg ;-)
 12. är man under 30 år och singel kan det vara ganska nyttigt att veta hur det funkar i landet upp och ner för då blir det att man rör sig på barer osv. Hur mycket du än älskar landet så är det hor landet nummer 1 ja och för den delen kärlek vid första ögonkastet landet med fast det skiljer 10 20 år i ålder som lätt vinkas bort med att thai brudar bryr sig inte om ålder haha vilket skit snack. Men ja ska sluta det är ju faktiskt synd att semester paradiset är ner fläckat med horeri. Och för den delen allt annat som kan gå galet där polisen är ju trots allt inte alltid att lita på. du kan inte vara en dag över 10 år, eller så är de något som inte står riktigt till i kontoret
 13. Japp, när man kan prata om hur mycket en banan Pannkaka kostar på koh Lanta
 14. kao chakan

  Uppraggad av prostituerad på Kho Thao

  Det har jag ingen aning om, men gör man det gratis och frivilligt vill man troligen. Gör man det inte utan att få pengar ser jag det som att man inte vill. Eller så vill man och tjäna pengar samtidigt, eller så vill man bara tjäna pengar. Jag tror alla sorter finns, Inget är svart eller vitt.
 15. kao chakan

  Uppraggad av prostituerad på Kho Thao

  Man ska inte tro på allt man hör!
×