Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

saabaero

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om saabaero

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Male
  • Plats
    Halmstad
  1. saabaero

    Till kata 29/4

    Nu bär det av.. Imorgon 11.15 går flyget från malmö till Arlanda för vidare flyg till Thailand, ska bli såå härligt o komma bort.
  2. Åker den 29/4 med thai från arlanda till bangkok o vidare till kata och Tropical Garden, stannar i 2 veckor.
  3. Tackar för svaren.. kanske skippa KL då o satsa på Bkk.. något vettigt hotell nära de stora shopping platserna?
  4. Hur gör man lättast en tvådagars utflykt från Phuket till Bkk alt. Kuala Lampur. Och någon som vet priser? Boka hemifrån eller på plats? Vi är 2 vuxna och 3 barn 21 dagar kvar till första thailand besöket
  5. saabaero

    Marknader lågsäsong

    Gott o höra.. längtar verkligen nu, den 29/4 bär det av.
  6. saabaero

    Marknader lågsäsong

    Åker till kata phuket om 3v och undrar hur det är med marknader i aprl/maj på phuket? Är ju lågsäsong då. Orolig att det är mycket stängt när det gäller shopping då men hur e det? Är mitt första besök i thailand så hur har övriga saker utflykter/båtar till öar som phi phi/coral island o stränder mm öppet?
  7. saabaero

    vikt regler.

    Hej.. Ska åka till kata i april med min familj på två vuxna o tre barn och har en fundering kring tillåten vikt på resväskorna, e inte så flyg van o kanske en dum fråga men ändå.. Ska resa med Thaiair och kollat att max vikten är 20kg. Gäller det även för barnen? så i princip så kan jag ha totalt 100kg fördelat på 5 väskor? Richard
  8. saabaero

    Till kata 29/4

    Någon mer här på forumet som åker i april/maj till phuket? Själv åker jag, min fru och mina tre barn till kata beach och tropical garden den 29/4. Första gången vi ska till thailand, ska bli jätte spännande.
  9. saabaero

    Bilder från Kata Beach i Maj?

    Ingen??
  10. saabaero

    Bärbar dvd.

    Panasonic har två modeller, en med 6tim batteri tid och en med hela 12tim. kostar ca: 3000:- resp. ca: 4000:-
  11. Hej, Någon som har bilder från Kata Beach och karon tagna under maj månad? Nyfiken på hur det är med vågor och barnvänligheten på strand/hav då. Även bilder från Coral island och Phi Phi är intressanta. Richard
  12. saabaero

    Snorkla i maj på Phuket?

    Ingen som har svar på vad jag undrar? Menar om man kan ta sig lätt till någon strand som det inte brukar vara så höga vågor om kata är röd flaggat? Och om det brukar vara höga vågor i maj på öarnas stränder kring phuket?
  13. saabaero

    Snorkla i maj på Phuket?

    Hej, Åker förförsta gången till Thailand och kata beach den 29/4 och undrar lite om det e vanligt med rödflagg på stränderna då? Har ju förstått att vädret kan vara lite sämre i den perioden. funkar det och snorkla på den sidan som kata ligger och OM det e röd flagg på tex kata/karon finns det då någon annan strand som oftast e lungnare? Hur är det med båt-utflykter? vågor och röd-flagg på öarna runt phuket tex. coral och phi pih i apr/maj? Richard
  14. saabaero

    Köpa klock-kopia på phuket

    Lasse_F skrev om kataloger vid stånden/butikerna, är det de bättre kopiorna med självuppdragande urverk? Vad får man ge för en sådan "bra" kopia? Någon som köpt?
  15. saabaero

    Köpa klock-kopia på phuket

    ok.. låter ju bra, har läst lite på forumet att kopiorna finns bakom disk eller i ett angränsande rum. Stämmer det? och är det bara o fråga rakt ut om de har kopior eller måste man vara lite smidigare med tanke på att det e olagligt o sälja även där? Sen en liten konstig fråga: E första gången i thailand och åker ju inte förren april/maj =låg säsong, Marknader? finns det i samma utsträckning hela året eller mest på högsäsong?
×