Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Hajoh

Medlem
 • Content Count

  1,183
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Hajoh

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hajoh

  Akut hjälp transport!

  Näää Svenskarna Tack! Får se hur vi gör!
 2. Jävla skit! 10 timmars flygförsening! Blir att åka imorgonbitti kl 07 istället för ikväll 21:30. Hålla sig vaken inatt, för att kunna sova på flyget. Känns pissigt! Vi kommer landa på Phuket 00:20, och hade tänkt åka båten 08:30 till Koh Lanta. Men funderar nu att ta en taxi direkt istället. Vad kostar det? När börjar bilfärjorna gå på morgonen?
 3. 6 dagar!! Har börjat packa lite smått
 4. 10 dagar kvar...helt sjukt va tiden går fort! Har börjat kolla på packningslistan
 5. 15 dagar kvar...lika många dagar som man ska vara där!
 6. Hajoh

  Flygstolen, erfarenheter?

  Jag har bokat några gånger med dem till Thailand, och kan bara ge högsta betyg. Har mailat och fått hjälp med att boka seating på planet.
 7. 23 dagar kvar Nu är 11nätter av 14 bokade Första natten i Phuket Town, 4 nätter Lanta, 6 nätter Aonang. Hittade billiga biljetter med Ving från Landvetter- Phuket (direkt) för 4800:-/person.
 8. Najs!! Liknande mig då. Avresa om 29 dagar. Lanta 15-27, Ao nang 27-29 mars. Gött! Ska ni bo på Klong Nin alla nätterna? Det blev till slut Lanta sand resort, hemlighetserbjudande på Agoda för 660:-/natten med frukostbuffe. Det blir först fyra nätter på Klong Nin, sedan åtta på Gooddays på Long Beach och sedan två i Ao Nang på Silver Orchid Resort. Läääängtar! Allt är fritt ombokningsbart om bättre erbjudanden dyker upp. Oj, det var ett bra pris på Lanta Sand!!! grattis! Vi är på koh lanta 15-19/3 och The verandan Aonang (hittade billigt på ving.se, för 525:-/natt ink frukost) 19-25/3. Sista 3 nätterna är inte bestämda ännu.
 9. Najs!! Liknande mig då. Avresa om 29 dagar. Lanta 15-27, Ao nang 27-29 mars. Gött! Ska ni bo på Klong Nin alla nätterna? Det blev till slut Lanta sand resort, hemlighetserbjudande på Agoda för 660:-/natten med frukostbuffe.
 10. 28 dagar Koh Lanta och Aonang bokat!
 11. Hajoh

  Färja Phuket Koh Lanta

  Nu var det några år sedan jag var där. Då betalade vi inte mer än ca 300kr/natt. Ligger på fel sida vägen, men ändå riktigt nära stranden. Poolen var fin, och likaså omgivningen. Helt ok bungalow. Lugnt och skönt. Gillar Klong Nin riktigt mycket! Tack för tipsen. Just nu lutar det åt Lanta Sand resort på long beach.
 12. Hajoh

  Färja Phuket Koh Lanta

  Vad vill du betala per natt? Med eller utan luftkonditionering/frukost? Pool? Helst inte mer än 600-700 med pool och AC. Helst inte Klong Dao. Har tidigare bott på Nakara 3 gånger, Sayang, golden cottage, Klong Nin beach resort. Kan tänka mig Nakara igen, men 1000sek för en Delux bungalow är i saftigaste laget. Har tidigare betalat 500-700kr.
 13. Hajoh

  Färja Phuket Koh Lanta

  Är också i valet och kvalet om det blir Khao Lak eller Lanta. Det är hotellpriserna som styr! Har inte lyckats hitta något prisvärt ännu tyvärr...åker om 32 dagar
 14. Hajoh

  Valutan/Kurser

  Inte kul....tror någon att det vänder snart
 15. 33 dagar, ännu inget boende bokat
×