Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

l_lotta81

Medlem
 • Content Count

  658
 • Joined

 • Last visited

  Never

About l_lotta81

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 04/19/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Sverige
 1. l_lotta81

  Vad gör du idag....?

  Sitter och fixar det sista inför bröllopet på lördag. Har inte sovit ordentligt på jag vet inte hur länge så just nu ser jag bara fram emot att få sova på planet på söndag kväll.
 2. l_lotta81

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  3 små dagar kvar.
 3. l_lotta81

  Vad finns på MBK?

  Så vad menar du med designkläder? Är H&M designkläder? är CPS Designkläder? För mig är HM definitivt inte designkläder utan en stor kedja som massproducerar kläder, även om någon givetvis designar alla kläder. Designkläder för mig är typ Gucci,Versace och i Sverige t.ex Filippa K.
 4. l_lotta81

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Yes, nu är vi på ensiffrigt! 9 dagar kvar!!!
 5. l_lotta81

  Vad finns på MBK?

  Då är nog inte Terminal 21 nåt för er... H&M är nog bland det billigaste du kan hitta där... Visst det finns lite små affärer som kan ha en del med men skulle inte kalla det billigt... Men vi måste som sagt inte ha det billigaste skiten men är inte heller sugna på att köpa designkläder och smycken för flera tusen kronor. Det kan vi lika bra göra hemma med möjlighet att byta eller reklamera vid behov. Men Billabongkläder (eller vad som nu gäller detta året) och liknande är vi inte alls sugna på.
 6. l_lotta81

  Vad gör du idag....?

  Jobbar min sista arbetsdag innan semester, bröllop, Thailand Solen skiner och Sangrian står på kylning. Det blir en bra dag det här
 7. l_lotta81

  Vad finns på MBK?

  Jag är också lite nyfiken på Terminal 21. Är det märkeskläder, kopior, blandat...eller vilken typ av shopping är det där? Vi kommer endast ha en heldag och ev någon enstaka timme första kvällen så vi har inte tid att flänga runt. Siam och andra "lyx"-varuhus är ingenting för oss men det måste absolut inte vara superbilligt och märkeskopior som på MBK (sist vi var på MBK för ca 2år sedan så jag en hel del små kackerlackor...not so nice att få med hem i väskan
 8. l_lotta81

  lite besök

  Åh fy fan! Spring oavsett!
 9. l_lotta81

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Det är ju bara en månad... fan jag har 3 kvar. Bara börja packa... för dig, jag packade inte upp sist Jag har redan packat klart att i huvudet och får nog snart plocka fram väskorna Vi gifter oss dagen innan avresa så stressnivån börjar bli väldigt hög
 10. Okej nu ska jag ställa en förmodligen korkad fråga...men va fan, någon ska ta den rollen Jag har aldrig ätit frukost på rummet om jag inte bott i lägenhet och fixat allt själv. Får man en blandad bricka till rummet som är typ standard eller hur går det till?
 11. l_lotta81

  Tips på rolig mellanlandning?

  Vi har åka via Moskva med en 7-månaders men det var väl inte lysande då det är kort resa dit och sedan långt till Bangkok. Gick visserligen kanon och hon sov större delen av den längre resan. Sen åkte vi via Qatar med en 1½-åring och en 4-åring och det var helt perfekt. Där är mellanlandningen ganska exakt efter halva resan då det är lagom att gå av planer och få sträcka på sig och springa av sig lite innan det är dags för andra halvan. Nu hade vi mycket bra, enligt oss, flygtider där första halvan var på dagtid då det fortfarande är spännande att flyga och när vi gick på planer i Doha somnade båda direkt innan planet hann lyfta och sov sedan resten av resan...eller ja tills det var dags för frukost alldeles för lång tid innan det var dags att landa.
 12. l_lotta81

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  31 dagar kvar! Idag är en sådan dag då 31 dagar känns skrämmande nära...
 13. l_lotta81

  Beachfront Chaweng

  Så, då var fröken beslutsångest tillbaka med ett nytt hotell Någon som känner till detta hotell? Hur är läget? Jag har liksom inte riktigt fått klart för mig var på Chaweng det är bra eller dåligt att bo. http://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g2539242-d1228543-Reviews-Samui_Resotel_and_Spa-Chaweng_Beach_Ko_Samui_Surat_Thani_Province.html#REVIEWS
 14. l_lotta81

  Finaste stranden på koh lanta

  Håller med Jimmieboy och toktobbe. Jag har rent boendemässigt trivts bäst på Klong Dao men det är absolut inte den finaste stranden på Koh Lanta.
×