Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

puff

Medlem
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

  Never

About puff

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. puff

  Vill någon läsa?

  Trevlig läsning
 2. I morgon gäller det då åker vi till Thailand..1månad i värmen..ska bli så skööönt! Trevlig resa till alla som ska iväg på semester
 3. puff

  Semestersvenskar, tv 4 kl. 20.00

  quote author=Mia link=topic=10377.msg118397#msg118397 date=1232572866] Hej Husse..du missade inget, programet är bara löjligt!! Man trodde man skulle få se ett program om Thailand! Detta känns som de filmade charter från Mallis..Skäms tv4 för ni visar så dåligt program från Thailand..Suck! Om du trodde du skulle få se ett program om enbart Thailand så trodde du nog helt fel... Programmet heter nämligen "Semestersvenskar"..... :cray:Trodde det skulle vara lite bättre än det va..men man tycker olika..jag åker iväg ner istället
 4. puff

  Halloj!!

  Låter härligt!! Nu börjar man längta..åker på Lördag. Ha en fortsatt bra semester
 5. puff

  Semestersvenskar, tv 4 kl. 20.00

  Hej Husse..du missade inget, programet är bara löjligt!! Man trodde man skulle få se ett program om Thailand! Detta känns som de filmade charter från Mallis..Skäms tv4 för ni visar så dåligt program från Thailand..Suck!
 6. puff

  Frågor ang. Mae Phim!

  Tack snälla för all information! Ja nu är det inte många dagar kvar, ska bli skönt att komma ner i värmen!! Vi har hyrt moppe när vi har varit i Thailand, så det ska vi absolut göra..man får se så mycket mer.. Ni får ha en trevlig resa Mvh Eva.
 7. puff

  Frågor ang. Mae Phim!

  Vi tänkte åka till Koh samet och stanna en natt eller två! Har ni varit där och i så fall, har ni något bra förslag på hotel. Är det svårt att få ett hotel när man kommer dit. Tänkte boka genom servicestället på området. något annat trevligt man kan göra..någon utflykt! Vi tänkte även hyra bil och kolla runt lite. Mvh Eva.
 8. puff

  Vädret i Sverige !!!

  Det regnar och blåser! Trist!
 9. puff

  Mot 200 000

  Hur långt har ni kommit!! Lycka till
 10. puff

  Frågor ang. Mae Phim!

  Hej igen! Ja nu bär det snart av till värmen! Vi har varit i Thailand några gånger, men ej i Mae Phim! Vi träffas säkert där nere..hur länge stannar ni!? Va ni nöjda med Turkisk Air? Första gången vi åker med dem. Har ni ett eget hus? Ha en trevlig resa..mvh Eva.
 11. puff

  Jag gillar detta forum!

  Forumet har blivit som ett gift..man måste bara in och kolla om där är skrivit något nytt och roligt att läsa
 12. puff

  Vädret i Sverige !!!

  I dag har det varit kallt och soligt i Skåne..
 13. De två sista gångerna har min ledsna arbetskamrat vattnat blommorna..Han får stanna hemma, mens jag åker iväg och har det bra.Tack snälla!!
 14. Thjohoo 6dagar kvar till avfärd
 15. puff

  Frågor ang. Mae Phim!

  Hej kul att ni svarade! Vi ska bo på Blue Mango..åker också den 24/1 från Köpenhamn men Turkisk Air. Var har ni hus? Mvh Eva.
×