Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Mini

Medlem
  • Innehållsantal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Mini

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. ook vet du hur lång tid det tar mellan koh lanta-lipe? Hur länge kommer ni stanna där? Det tar 3 timmar mellan Lanta - Lipe
  2. Du kan inte ta med bilen till Lipe, för det finns inga bilar på ön. Men massvis med mopeder
  3. Jag tror att vi betalade 2700 bath / pers och det var turen Lipe-Phuket. Vi åkte speedboat från lipe - Koh lanta, och lanta-phuket med färja. Men där vi bokade biljetterna på Phiphi, så pratade damen om att på högsäsongen så går det speedboat direkt från phiphi. Det är helt klart värt både pengarna och restiden till Lipe.
  4. Båtarna går från Phuket Marina (hamnen) men att ta phuket - Koh lipe på samma dag är jobbigt, för det är en lång resa. Vi åkte för ca 1½ vecka sen lipe - phuket, speedboaten gick 09:00 från Lipe och vi var på Phuket ca kl 16:30. Det var en hel dags resa, men jag rekommenderar verkligen Koh Lipe. Sanden är som mjöl och vattnet är underbart turkost. Fast att det är en lång resa, så är det värt det när man kommer till Lipe.
  5. Hej! Jag måste få rekommendera Varin Beach resort, vi har bott där båda gångerna vi har varit på Koh Lipe och jag måste säga att där Varin ligger så är det helt klart den bästa biten på stranden. Vi kom hem i lördags kväll efter 2 helt underbara veckor i Thailand, var av 6 nätter tillbringades på Varin Beach Resort på Koh lipe. Vi bokade inte något hemmifrån utan fixade det när vi kom till Lipe.
  6. Mini

    Paradis öar

    Vi har pratat lite om Kradan, hur många hotell finns det på ön? När vi har kollat på nätet så är det bara 2 hotell som kommer upp. Koh Muuk, Koh Lanta å Phi phi har vi redan varit på.
  7. Mini

    Paradis öar

    Vi ska åka till Thailand i November och vi kommer att bla åka till Koh Lipe, men sen vet jag inte vart vi ska åka. Vill ha lite tips på andra paradisöar omkring Koh Lipe och uppåt mot Phuket Tack på förhand Linda
  8. Mini

    Nära Phuket

    Var är detta taget?
  9. Mini

    Längtar...

    Vilken härlig bild!
  10. Mini

    Nice

    Vart är den här bilden tagen?
  11. Mini

    Bananpannkaka

    Åh, gud så gott!
  12. Mini

    Phi Phi

    Fantaskisk underbar bild
  13. Mini

    Koh Lipe

    Pattaya Beach
×