Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

bråta

Medlem
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by bråta

 1. bråta

  Kata Beach

  http://sv.hotels.com/ho231741/phuket-orchid-resort-karon-thailand/
 2. Bråta: klart att de är trevliga, så länge Ni inte kommer tillbaka 2-3 ggr med trasig motorcykel + att Ni nu kanske är vänner efter 10 år. Finns 2 sidor på myntet Eller så kanske de bara är justa uthyrare som inte har en chans att försvara sig mot TS påhopp!!
 3. Vi har hyrt av mr Tewa och hans fru under många år (säkert 10år) lika så har våra vänner och bekanta gjort när de hälsar på oss. Det finns inget oseriöst eller aggressivt med dem!!! Tvärt om!!!
 4. Det är slut med det nu. Kabinpersonalens fackliga organisation har satt detta taxibolag i blockad pga. att de uppmuntrar folk att ta med små barn till Thailand. Hur kan kabinpersonalens fackliga organisation sätta ett taxibolag i blockad? Och hur vet du vilka vi åkte med? Men Bråta. Förstod du inte att han skojade/drev med dig? Läs lite i denna tråd så förstår du nog Jo då, det var i från båda håll
 5. Det är slut med det nu. Kabinpersonalens fackliga organisation har satt detta taxibolag i blockad pga. att de uppmuntrar folk att ta med små barn till Thailand. Hur kan kabinpersonalens fackliga organisation sätta ett taxibolag i blockad? Och hur vet du vilka vi åkte med?
 6. Har aldrig sett en taxi, TukTuk eller songthaew med bilbarnstol... Kan tänka mig det blir lite problematiskt, även om man släpar med en hemifrån. Det blir nog att gilla läget och hoppas på att det går bra. Har ju svårt att tro att en 5 månader knodd har något som helst utbyte av en resa till Thailand. Hur är det, skulle ni kunna tänka er att ha barnet löst i bilen när ni är i Sverige? Ni kanske driver på att det skall vara 30, eller hellre 20 km/h, i bostadsområdet ni bor i, för baaarnens säkerhet? Om man inte accepterar samma dåliga barnsäkerhet hemma som när man reser är man i mina ögon en hycklande egoist. Och ja, skrikande småbarn på långflygningar är en pina för omgivningen! Vi åkte förra året med en minibuss mellan Karon och flygplatsen på Phuket som hade barnstol!!!
 7. bråta

  Barnmatstolar

  "Hål i väggen" restaurangerna har det inte men men annars brukar det finnas iaf på Phuket och förra året:)
 8. bråta

  Visum

  Hej, hur lång tid tar det att utfärda ett Tourist-visa single entry? Kan man få det till dagen efter? Har mejlat Royal Thai Consulate Gothenburg men får inget svar. Tack
 9. bråta

  Visum

  Ja, det var i Göteborg.....
 10. bråta

  Visum

  Ok, tack. Vi lämnade in våra 30/10 och ska hämta de 19/11. Inte så snabba med våra ansökningar
 11. bråta

  Visum

  Nej.. 1 dag kan du nog glömma om du inte skickar med en muta
 12. bråta

  Visum

  Det var vad vi hoppades på. Då kan man stanna över på hotell en natt. Men det är väl inte troligt att det går så fort.
 13. Den 29 dec drar vi, har letat ett tag och har nu hittat en ok resa, det blev mer smak sist . 3 månader med sol och goda vänner sällskap, nu är det bara ett hus/bungalow som fattas, men det ska väll ordna sig. Det gick ju bra sist / Madde.
 14. Nu går bilen mot Arlanda
 15. bråta

  Byte i Bangkok?

  Tack, tack, tack, det betyder så mycket för oss att någon svarade./Madde
 16. bråta

  Byte i Bangkok?

  Ingen som gjort vet?
 17. bråta

  Vilken är din favoritort/ö/stad i Thailand?

  Jag säger Phi Phi har alltid haft roligt och trevligt där, ett fantaskigt vatten ocskå. Många tycker att det har blivit för turistigt där men vi var inte där innan så vi har inget att reulatera( kanske fel stavat) till, så vi tycker det är kanonon. Missar aldrig en resa till Phi Phi när vi är i Thailand.
 18. bråta

  Byte i Bangkok?

  Vi åker med Thai till Phuket på söndag, har 1,5 timma ner och 2 timmar hem mellan flygen i bangkok, kan detta bli lite snålt? Vi har aldrig varit på Bangkoks flygplats innan men som jag förstår det efter att ha läst runt lite så behöver vi inte hämta ut väskorna. Någon som vet? Är inte så nervös för ner resan för då kan man ju ta ett annat plan men det känns lite värre hem.
 19. bråta

  Den 4:e januari åker vi!!

  Hej, stannar ni Bangkok eller åker ni vidare ? /Madde Man kanske ska läsa hela tråden innan man frågar
 20. bråta

  Den 4:e januari åker vi!!

  Hej, stannar ni Bangkok eller åker ni vidare ? /Madde
 21. bråta

  Platsbokning på Thai

  Nej tyvär, det står bara confirmed och economy Ursäkta en dum fråga men har ni gjort en seating? alltså bokat platser på planet. Har ni gjort det så bör dom synas både på Check my Trip och Thai airs E ticket sida. Då kommer en ännu dummare fråga! Seating? när/var/hur gör man en seating? Har aldrig tidigare åkt med Thai och när jag kollar så har inte vi några speciella platser på planet.
 22. Att jag blivit förkyld nu två dagar innan vi ska åka
 23. bråta

  Äventyr

  Är det lite avundsjuka här Jag gillar i allafall Thaikalles berättelser som f---n Keep up the good work Thaikalle !!!!!!!
 24. bråta

  Gott Nytt År!!!

  Gott Nytt År allihop !!!!!!!!!!
 25. bråta

  Restaurangtips i Kata, Phuket

  Jätte bra ställe, vi äter där väldigt ofta.Goda frukter och suverän tomat soppa.Bra fisk och jä---gt goda drinkar .
×