Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

bråta

Medlem
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

  Never

About bråta

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. bråta

  Kata Beach

  http://sv.hotels.com/ho231741/phuket-orchid-resort-karon-thailand/
 2. Bråta: klart att de är trevliga, så länge Ni inte kommer tillbaka 2-3 ggr med trasig motorcykel + att Ni nu kanske är vänner efter 10 år. Finns 2 sidor på myntet Eller så kanske de bara är justa uthyrare som inte har en chans att försvara sig mot TS påhopp!!
 3. Vi har hyrt av mr Tewa och hans fru under många år (säkert 10år) lika så har våra vänner och bekanta gjort när de hälsar på oss. Det finns inget oseriöst eller aggressivt med dem!!! Tvärt om!!!
 4. Det är slut med det nu. Kabinpersonalens fackliga organisation har satt detta taxibolag i blockad pga. att de uppmuntrar folk att ta med små barn till Thailand. Hur kan kabinpersonalens fackliga organisation sätta ett taxibolag i blockad? Och hur vet du vilka vi åkte med? Men Bråta. Förstod du inte att han skojade/drev med dig? Läs lite i denna tråd så förstår du nog Jo då, det var i från båda håll
 5. Det är slut med det nu. Kabinpersonalens fackliga organisation har satt detta taxibolag i blockad pga. att de uppmuntrar folk att ta med små barn till Thailand. Hur kan kabinpersonalens fackliga organisation sätta ett taxibolag i blockad? Och hur vet du vilka vi åkte med?
 6. Har aldrig sett en taxi, TukTuk eller songthaew med bilbarnstol... Kan tänka mig det blir lite problematiskt, även om man släpar med en hemifrån. Det blir nog att gilla läget och hoppas på att det går bra. Har ju svårt att tro att en 5 månader knodd har något som helst utbyte av en resa till Thailand. Hur är det, skulle ni kunna tänka er att ha barnet löst i bilen när ni är i Sverige? Ni kanske driver på att det skall vara 30, eller hellre 20 km/h, i bostadsområdet ni bor i, för baaarnens säkerhet? Om man inte accepterar samma dåliga barnsäkerhet hemma som när man reser är man i mina ögon en hycklande egoist. Och ja, skrikande småbarn på långflygningar är en pina för omgivningen! Vi åkte förra året med en minibuss mellan Karon och flygplatsen på Phuket som hade barnstol!!!
 7. bråta

  Barnmatstolar

  "Hål i väggen" restaurangerna har det inte men men annars brukar det finnas iaf på Phuket och förra året:)
 8. bråta

  Visum

  Ja, det var i Göteborg.....
 9. bråta

  Visum

  Ok, tack. Vi lämnade in våra 30/10 och ska hämta de 19/11. Inte så snabba med våra ansökningar
 10. bråta

  Visum

  Nej.. 1 dag kan du nog glömma om du inte skickar med en muta
 11. bråta

  Visum

  Det var vad vi hoppades på. Då kan man stanna över på hotell en natt. Men det är väl inte troligt att det går så fort.
 12. bråta

  Visum

  Hej, hur lång tid tar det att utfärda ett Tourist-visa single entry? Kan man få det till dagen efter? Har mejlat Royal Thai Consulate Gothenburg men får inget svar. Tack
 13. Den 29 dec drar vi, har letat ett tag och har nu hittat en ok resa, det blev mer smak sist . 3 månader med sol och goda vänner sällskap, nu är det bara ett hus/bungalow som fattas, men det ska väll ordna sig. Det gick ju bra sist / Madde.
 14. Nu går bilen mot Arlanda
 15. bråta

  Byte i Bangkok?

  Tack, tack, tack, det betyder så mycket för oss att någon svarade./Madde
×