Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Chryzaliz

Medlem
 • Content Count

  6,729
 • Joined

 • Last visited

About Chryzaliz

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jomtien Beach

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu är det dags igen. https://www.aftonbladet.se/resa/a/J1Ledm/sa-klarar-du-en-langflygning-med-sma-barn
 2. Varför skulle man inte våga åka till Thailand?
 3. Chryzaliz

  Kungen av Thailand

  Har väldigt svårt att förstå att thaidamer, med respektive skulle känna sig tvingade att åka till Thailand och hedra kungen om det skulle hända honom något. Nej så fungerar det inte bland vanligt thai. Det finns en hel del tempel här hemma, som säkert kommer att besökas flitigt. Det kommer att bli en lång sorgperiod i Thailand. Men som vanligt brukar thai lösa det på sitt sätt. För den som vill ha party, kommer party att finnas! Nja, det är egentligen inte alls svårt att förstå om man är något insatt i den thailändska kulturen och i thailändarnas tänk. Tycker inte att vi svenskar har någon rätt att ifrågasätta deras handlande. Och precis som Du säger vill man ha lite fest så löser det sig också. Kanske bör man ligga lite lågt tills det lugnat sig lite. Det är trots allt ett väldigt känsligt ämne.
 4. Chryzaliz

  På tv med anknytning till Thailand

  Då är det klart för ännu en säsong av 30 grader i februari. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article23722553.ab
 5. För det första, en 125-kubikare är ingen moppe, det är en motorcykel. För det andra, Vanliga uthyrningsmodeller som t.ex. Honda Click kostar 46.800 thb för nya 125:an och Yamaha Nouvo 135cc ligger på 55.000 thb. D.v.s. 11.500 sek resp. 13.500 sek.
 6. Chryzaliz

  Avbeställningsskydd på flygstol?

  Vings avbeställningsskydd gäller tydligen bara för paketresor. Välj då att inte boka genom Ving. Finns massor av av flygbolag att välja mellan.
 7. ...att Bajen vann med 1-0 borta mot Jönköping Södra.
 8. Nu blir det både politik och invandring men jag är oerhört glad över att Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson avgår.
 9. Med motorcykel tar man sig enklast till stränderna från Bangsean i norr till Sattahip i söder. Komplettera med en kort båttur så finns t.ex. Koh Si Chang, Koh Larn och Koh Samae San inom bekvämt räckhåll. Taxi/buss funkar också men tar lite längre tid.
 10. Chryzaliz

  Väder just nu på i Thailand - endast rapportering

  Det är alltid bra väder i Thaland, det bara varierar lite i hur det uttrycker sig
 11. Jag både badar och kopplar av i Pattaya, vilket tusentals och åter tusentals andra också gör. Man kan välja vad man vill göra och det som inte finns att göra i Pattaya existerar nog inte.
 12. Chryzaliz

  en liten varning för att köra moppe i thailand

  Motorcykeln är ju ett transportmedel för de allra flesta. Jag vet inte vilket annat färdmedel som skulle vara billigt? Kör med insidan av huvudet bara och ha hjälmen på utsidan så går det bra. Själv har jag nog kört ca. 10.000 mil på 7 år utan någon olycka. Nu kör jag förvisso bättre än alla här så det är ju ingen högoddsare direkt.
 13. Chryzaliz

  Besöks Visum eller Flytta hit som Sambo?

  Det går alldeles utmärkt. Min sambo skickade in ansökan för några veckor sedan och hon har då aldrig varit i Sverige tidigare. Nu har iofs. inget beslut fattats i frågan men det svar vi fick från ambassaden var att hon troligtvis får PUT direkt.
 14. ...att det var alldeles för många myggor i sovrummet i natt.
 15. Chryzaliz

  Väder just nu på i Thailand - endast rapportering

  http://www.klart.se/v%C3%A4der-pattaya.html
×