Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

carpenter

Medlem
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

  Never

About carpenter

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. carpenter

  Koh Chang eller Koh Samet?

  Sen kan man ju lägga till prisbilden, är ju avsevärt dyrare på KO Samet. Sa stopp för ett antal år sedan på grund av skenande priser på framför alt på hotell. Försöker man undvika Wait Sand, som har en liten högre pris bild än övriga Ko Chang så kommer du nog ner till priser som är 20% lägre än Ko Samet.
 2. carpenter

  Koh Chang. Lonely Beach och Kai Bae

  Själv hade jag nog valt Klong Prhao, visserligen är de två strand restaurangerna, som fans där borta, de var mycket populära samt prisvärda. Nu mera bungalower. Nu finns dessa två restauranger kvar inte så långt från Paradis hotell uppe vid huvud vägen, tvärs över från bensin station. Men varför inte bo på två områden. Man kan ju börja på Klong Prhao . Ex på ett omtyckt ställe Paradis hotell. När man tröttnat på området så kan man ju flytta en tre km till de området du tittat på.
 3. Nu kommer du väl inte till färje läget, utan till Tratt därifrån går det små bussar till färjeläget, tar ca trettio minuter.
 4. Nä det tror jag inte, har nog legat där i tio år. Om du känner till den lilla polis stationen, som ligger strax efter den skarpa svängen, så ligger det tre fyra nedan för, en sex åtta ovanför och på andra sida, om polis huset. Det finns väl fyra områden på ön med så kallade birbar.
 5. Nja en 8 10 st.Ligger på andra sidan huvudgatan.
 6. Jag skulle nog tittat på hotell lite mer norrut, någon km ex vis Paradis hotell, finns ju flera där. Tyvärr har de två strand restaurangerna stängt Sedan finns det en annan fördel du kan promenera upp till huvudgatan på några minuter, och lite norr ut har du en 15 20 restauranger. En av dem som hade strand restaurangen Palm restaurang, har öppnat där,snett över från bensin stationen.
 7. carpenter

  White Sand beach Koh Chang

  Ja inte skulle jag då välja WSB,för mycket turist fäller både på stranden kvälls tid och huvudgatan. Själv skulle ja föredra området i mitten av ön, det runt templet Klang Prao. Där kan du genuina restauranger, Där Thai går och äter, prisnivån är avsevärt mycket lägre än WSB. Från Templet sett så sträcker sig detta område ca två km åt bägge håll ock mer genuint än övriga ön. Du kan väja hotell strand nära eller bo en bit från stranden.
 8. carpenter

  Partyförbud

  Tror du har missuppfattat detta med folksamlingar. För tre månader sedan var det ett party mellan Bankok o Koratt 150 000 besökare. Sammankomster med fler än 5 personer gäller politiska sammankomster.
 9. carpenter

  Östra sidan efter militärkuppen

  Var där oktober ingen skillnad mot förut.
 10. Om ni nu tänker att anlita honom, Så kolla på ARN innan ni bestämmer er. Gegelo valsar om kring på många forum under olika nick. Men kollar man bara så kan man ju ta beslut. Nu finns ju det andra som varje månad skippar till Bangkok där man kan få plats. Till avsevärt billigare pris än Gegelo. Googlar ni på Krister transport Bangkok, hittar ni nog personen i fräga
 11. carpenter

  Bangkok, demonstrationer.

  Nu undrar jag Hur många av er kan avboka utan att göra ekonomisk förlust. Kan väl inte vara många som vill åka till Thailand under 14 dagar och bli tvingad att sitta på rummet kl 10. Nu lobbas det för lättnader för vissa turist orter. Om det vet man ju inget. Så hur lång tid det tar vet ingen kanske flera månader.
 12. carpenter

  Bangkok, demonstrationer.

  Det skulle man ju kunna göra av ideologiska skäl. Men turismen är väl en ganska liten del av Thailands ekonomi jämfört med t.ex. exportindustrin så frågan är väl hur stor effekt det skulle ha. !0% år väl inte litet.
 13. carpenter

  Lastbilar?

  Nä det fyller ingen annan funktion än att hålla phi från bilen. Diskuterade i går med person i släkten som har egen last bil, fick då bekräftelse på att så var fallet.
 14. carpenter

  Lastbilar?

  Hålla andarna från bilen.
 15. Nu får man inte glömma av att det skall vara ett Thaikonto. Ett öppet sådant inte låst på ett år för att få bättre ränta,gäller inte.
×