Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Wicky

Medlem
 • Content Count

  3,876
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Wicky

 1. Idag är det 100 dagar tills man åker iväg... kännes helt otroligt!! the countdown begins my friends!!
 2. Wicky

  Äntligen fredag...

  Underbara fredag... då gör det nästan ingenting att man sitter på jobbet, för man vet att snart... ja snart kommer man hem... hem till helg! Jag har jobbat skift och nätter och helger också för den delen och det passade inte mig, därför uppskattar jag dessa dagar... fin fint!
 3. Härligt att du är tillbaka!!!
 4. Om jag läser dina inlägg rätt så gläds jag verkligen med dig Wicky. ;)
 5. Wicky

  vart ska vi ta vägen med ett barn på 1,5 år

  Supermysigt ju! Vill ha en recension sen hur det har gått o vad man ska tänka på o ta med sig till mini...
 6. att min kompis kommer iväg till thailand! Trodde inte att ja kunde glädjas för en sån sak i och med att man själv inte kommer iväg.. inte förrän om 2 år typ... men superglad för hennes skull.. o speciellt när hon ska va där på 10års dagen för tsunamin som hon överlevde..
 7. Wicky

  tatueringar inte så

  mysigt.... ungefär lika mysigt som dom klippen på youtube med mega-finnar som folk poppar och det kommer ut som "keso" aktig var... ja jösses... blä!
 8. att vara konstant trött... hade suttit gött med en resa till solen men det får vänta minst 2 år...
 9. Wicky

  SKA jag eller INTE...

  Jag överrumlas över en tung känsla när jag inser att 2014 blir det ingen Thai-resa... trodde inte att det skulle vara så jobbigt men tydligen efter att ha varit där flera år i rad, närmare 8-9år, så har det blivit en fantastisk (??) vana... nu sitter jag och funderar på om man skulle vara så TOKIG att jag tar en sista minuten - EN VECKA... Har bara en vecka att avvara nämligen... men... kan man va så tokig...? Tänkte sånna fall ta med kameran o plåta som tusan... har ett projekt på g... men... Sista minuten flyg ligger kring 5000... hotell med okej standard kring 3000... 8000 för en vecka... äta gör man ju billigt.. men mm... ajja lite funderingar som sagt... SKA jag eller INTE va så tokig haha..
 10. Wicky

  Små fiskar som biter i Khao Lak?

  Kommer med regnet? Eller badade dom och fick det då? För om dom badade och fick det så har ja varit med om det... upplever att det kommer när det är liiite kyligare i vattnet... trodde det va vattenloppa typ... usch...!
 11. Norwegian känns som att man ska boka en biljett såfort man ser en till ett bra pris... har kollat flyg där och biljetterna går som smör i solsken... Sen kanske det kan va en bra idee att om ni hade tänkt att stanna en månad, över jul/nyår, att tänka på att det är många som åker just då och brukar boka långt i förväg...
 12. Wicky

  SKA jag eller INTE...

  Mmm har haft koll nu varje dag för att hitta nått till det priset jag har råd med... men har bestämt mig att åka i dec - i och med att det är 10 år sedan tsunamin slog till.. en kompis som vad med i denn ska åka tillbaka, minnas o hedra. Så jag ska haka på där... dock fundera ja ändå på att kanske dra till Bangkok istället i april...
 13. Wicky

  SKA jag eller INTE...

  Hmmm... kanske inte är så tokigt som jag fått för mig att det är då...!! Känns ju gött att man inte är ensam om att kunna tänka sig en vecka...! Bra tips!! TACK! Hmm... har ja inte ens tänkt på vad då insnurrad på 5 veckor totalt.. Nu är jag inte fotograf till yrket - men har läst lite och fått mängder av hjälp så har en tanke om att kanske kunna starta nått litet och sälja prints...
 14. Wicky

  SKA jag eller INTE...

  vet ju att man kan få 2 veckor för samma pris... men antar att det inte kommer bli billigare för en vecka hur mycket jag än vill.. men om det är värt det för en vecka... haha svår fråga överlag nog... har nån ens bara åkt iväg för EN VECKA...? Eller kommer ja vara den första tokiga som gör´t...
 15. dagdrömmar.... en veckas semester i värmen för att vara mer exakt! grattis!!
 16. Wicky

  Vilka kläder flyger ni i?

  några mjukisbralls som man kan kavla upp och en tunnare långärmad...
 17. Kan vara så att så fort du klickar på den så reserveras den i systemet... Det innebär ju alltså om flera personer tittar samtidigt så är det bara den första som får det till rätt pris... Om person 1 dock inte betalar så kommer det billiga priset tillbaka.. Så tipset är att kolla igen efter en stund... Jasså?? Ok tack för tipset! Will do!! Nääää!! Det är för att jag reser ensam som jag ska betala förra tusenlappar till. Asså usch!!
 18. Kan vara så att så fort du klickar på den så reserveras den i systemet... Det innebär ju alltså om flera personer tittar samtidigt så är det bara den första som får det till rätt pris... Om person 1 dock inte betalar så kommer det billiga priset tillbaka.. Så tipset är att kolla igen efter en stund... Jasså?? Ok tack för tipset! Will do!!
 19. Fritidsresors förbannade sista minuten app!!!! Hittade en sjuuuukt bra resa, 2 veckor flyg o boende på best western för 8800kr! Snacka om att jag blev glad!! Men när ja ska boka så blir priset något heeeelt annat - vill säga dyrare! När ja ringde FR så va svaret att man måste vara först till kvarn.. Ehhhh jaaaa hallå..??!! Finns den inte kvar så ta bort redan då för faaasen!!!
 20. knasigt nog en tanke på att man kanske kan fynda en resa till pangpris så man kommer iväg även 2014
 21. Wicky

  köpa haremsbyxor på Koh Lanta?

  haremsbralls finns överallt så det borde inte vara några problem att få tag på, oavsett färg! däremot kan det va lite svårare att hitta för småttingar... men det är bara att fråga sig fram... du kommer garanterat att hitta dig ett par! jag köper alltid med mig ett gäng hem!
 22. Wicky

  Koh Jum

  man kan ta lokalfärjan också... rätt mysigt faktiskt!
 23. Wicky

  Träning, hälsa och kost

  Sådär! nu är det klickat och betalt! PT-ONLINE Den 18e nov börjar det och 5 veckor därpå. Känns väldigt spännande...! Eftersom ja inte klarar av det själv så ska jag nu få hjälp. Kost och tränings upplägg att följa i 5 veckor. Kunna chatta med pt:n vid frågor o funderingar... känns bra!!
×