Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Lasse_F

Medlem
 • Content Count

  2,131
 • Joined

 • Last visited

About Lasse_F

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Lasse_F

  Bali 2016

  Låter Perfekt åker med en 13 åring.
 2. Lasse_F

  Bali 2016

  Pelle vad är det som är fel på Kuta ? Har inte varit där själv och du skriver bara att man ska undvika det. Funderar på 18 nätter på Bali med sonen
 3. Lasse_F

  Shopping Hua hin/Cha am

  Vet inte hur det är i Cha Am men tyckte shoppingen i Hua Hin var ganska dålig vi valde att vänta med det mesta shoppingen tills vi kom till BKK.
 4. Ja för Malmö, Helsingborg har ju aldrig några problem på sina matcher. Så vitt jag vet har inget barn blivit skadat på ett derby känner du till något fall?
 5. Fast vi torskade mot ett tänkt topplag. Och vi slog Örebro borta Ja, det är ingen ordning alls. Tur vi har derbymatcherna Där kom det ultimata beviset på Leksand och bajen hand i hand. 😜 Vi är vana att glädjas åt det lilla även om just Leksand gjorde något osannolikt den här gången. Jag irriterar mig på folk som håller på 2 olika lag i hockey och fotboll. Hammarby lät sin hockey sektion dö ut och tar på sig leksandshalsdukar. Sedan har ni en hockey match per år ni fyller Scania rinken för att resten snitta ett par 100. Sluta lev på myten och inse vad ni håller på med. Bästa var snubben som visade mig sin hammarby tatuering på en krog. 3 minuter senare visade han även sin hv tatuering. När jag började hålla på Leksand i hockey var det bara IK City som gällde i fotboll. Intresset för Bajen kom senare och där är det fotbollen som attraherar mig. Bajen: -Hockey går helt bort. -Bandy, Varför inte men jag skulle aldrig se en match. -Handboll, Jag är från Eskilstuna -Speedway, se ovan. Inget konstigt alls. Jag är den jag är och låtsas inte vara intresserad av dambandy bara för att det är Bajen som spelar. Jag gillar även Tottenham, Juve, Pattaya United, Eskilstuna United(Dam). Det är skönt att kunna uppskatta lite olika och inte vara så trångsynt och låtsas tycka om sådant man inte gillar. Hur kan Bajen i hockey gå helt bort när det är den föreningen du håller på i fotboll och är intresserad av hockey?
 6. Kan tipsa om Goy Bravo som finns på Facebook. Hennes chaufför körde säkert och inte alls stressigt. Kostade 2500 för minibuss och 1800 för vanlig bil. I gruppen Hua Hin forum använder många henne och inte sett någon som blivit besviken. Stod och väntade när vi kom ut och inga problem att utföra ärenden medans han väntade inga problem med att stanna på vägen om man vill det.
 7. Lasse_F

  Hua hin trakten, vart?

  Vi bodde i norra Khao Takiab och det var riktigt lugnt och skönt dock ingen strand stora delar av dagen. Men som sagt 10 minuter in till centrala delarna av Hua Hin och kostade 10baht med bahtbussen och 150 med taxi/Tuk Tuk. Om vi skulle åka ner igen så skulle jag vilja bo i centrala delarna och helst av allt Centara som har stora grönområden och ligger lite avskiljt men ändå centralt.
 8. Håller med, bästa stället på stranden å klart prisvärt Visst var det där ni bodde när jag hälsade på ?
 9. Lasse_F

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  3 dagar 22timmar och 31 minuter.
 10. Lasse_F

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  11 dagar 3 timmar och 46 minuter.
 11. Lasse_F

  vattenland Hua Hin

  Tänkte testa båda med min 11 åring. Ska bli så skönt att äntligen få åka iväg.
 12. Lasse_F

  Vart är ni på väg?

  Snart bara 2 veckor kvar tills vi åker ner och tar oss 3 veckor i Hua Hin.
 13. Gå ner till Thors Palace på stranden och be om starkt och då blir det starkt. Ligger nere strax efter Kacha, man går in genom en liten gränd.
 14. Lasse_F

  Mat

  sonen älskar fried rice with beef men han petar bort grönsakerna.
×