Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Ejje

Medlem
 • Content Count

  1,000
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ejje last won the day on December 10 2016

Ejje had the most liked content!

About Ejje

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Länge sen sist. Känner inte igen mig. Verkar krångligt.
 2. Ta med långkalsonger http://englishnews.thaipbs.or.th/cold-season-has-arrived-and-remains-longer-than-the-past-few-years/
 3. Ejje

  Hotelladress i Kamala

  Ursäkta, jag menade hotellet. Dom svarar inte på någonting. Den rättmätiga ägaren har tagit tillbaks hotellet efter flera år av uthyrning och håller nu på med renovering etc.
 4. Ejje

  Kamala Beach januari -17

  Ålder, barn, intressen? Vad önskar ni med er semester och hur länge? Budget etc? Kamala är den plats jag personligen och övriga familjemedlemmar har ett gott öga till. Huserat där 17 ggr. Flertalet longstay eftersom vi är pensionärer. Kamla är en bra utgångsplats. Tänk bara på att det finns i praktiken inga bussar utan man är hänvisad till taxi. Kan bli dyrt om man vill vara inne i Patong varje dag/kväll. T/R runt 1000thb.
 5. Ejje

  Hotelladress i Kamala

  Tack för tips. Har redan prövat det. Går inte att boka. Sidan död mest trolig pga att det är ny management och restaureringar pågår. Bästa sättet vore att få personlig kontakt på plats.
 6. Ejje

  Hotelladress i Kamala

  Hallå, ingen på plats som kan förbarma sig? Har uttömt alla vägar.
 7. Finns det någon i Kamala som skulle vilja gå in på The Club Hotel efter mainroad strax före trafikljusen på vä hand om man kommer från Patong och fråga om mailadress. Man har bytt management så gamla adresser funkar inte. Inga adresser på nätet funkar heller. Tack
 8. Ja, som vi länge sagt så är Thai på väg utför. En stor försämring under de senaste 5-8 åren. Enda glädjande är väl direktflyget och i 9 av 10 punktlighet. Tycker trots allt ff om dom.
 9. Så har det då änteligen skett.Restaurangerna på Surin beach är borta. För vissa säkert glädjande och för andra sorgligt. Själv tillhör jag den senare delen. http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Breaking-News-Surin-Beach-demolition-underway/63723#ad-image-1
 10. Någon som åkt med ryssarna nyligen Sverige Phuket och som kan delge positiva/negativa erfarenheter? Prisbild etc?
 11. Ejje

  öl-foto

  http://www.expressen.se/allt-om-resor/resmal/asien/thailands-nya-lag-forbjuder-olselfies/
 12. En liten undran, finns det någon i de områdena som kan ge en bild av hur det ser ut där NU? Verkar som alla gamla Kamala/Surin resenärer lämnat, man har kanske övergivit dessa ställen för nya?
 13. Ejje

  Nya förslag från militären!

  Den va bra vi vet ju vad det är för dag
 14. :cr http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12076537.ab
×