Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

rosenqvist

Medlem
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

  Never

About rosenqvist

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. rosenqvist

  Kiwiknifes i Bangkok

  Tack för alla svar, då blir det 4 våningen idag på MBK 😊ðŸ‘
 2. rosenqvist

  Kiwiknifes i Bangkok

  Hej, är det någon som vet vart man kan köpa kiwiknifes i Bangkok? Vi var på MBK idag, men där fanns inga Vänliga hälsningar Annika
 3. Hej, jag har av oförklarlig anledning svullnat upp på hela foten. Jag ha två myggbett på foten. Det svider och gör lite i t kring ett stort rött område där svullnaden är. Jag gick in och köpte allergitabletter ich svullnaden har lagt sig något. Är det någon som upplevt snarlikt, behöver jag gå till läkaren eller bara vänta ut det? Det röda området har spridit sig och blivi större under dygnet. En annan fråga; behöver man gå till läkare för eventuell öroninflammation/hörselgångsinflamation eller finns medicin att köpa direkt på Apoteket här i Thailand?
 4. rosenqvist

  Från koh samet till kon Chang

  Om vi bokar minibuss från vårt hotell, vad ligger priset på dåungefär?
 5. Hej, vi är just nu på koh samet och tänkte ta oss med buss till koh Chang. Hur/vart tar vi den? Blir det enklare att ta minibuss från något resebolag här på ön i stället. Tacksam för svar
 6. rosenqvist

  Buss från Bangkok till koh samtet

  Jag var inne på någon sida där det stod att det gick bussar direkt från flygplatsen, vet du något om det Evert? Eller stämmer det inte?
 7. rosenqvist

  Buss från Bangkok till koh samtet

  Tack Evert. Är det Ac på dessa bussar?
 8. Hej, vi vill åka buss från Bangkok till Kohsamet. Vi undrar vilken busshållplats vi ska åka ifrån.Vi vill komma fram så fort som möjligt. Pris/tid/vilken hållplats?
 9. rosenqvist

  Tandblekning?

  Hur länge tycker ni resultatet håller? trodde att det skulle vara mycket billigare i thailand än hemma i svedala
 10. rosenqvist

  Tandblekning?

  Hej är det någon här inne som vet vad tandblekning kostar i thailand? Är det någon som vet och vill dela med sig av hur resultatet blev? Är det bäst att göra det i bangkok eller finns det även möjlighet på kohChang?
 11. Hej vi har tänkt att ta vanlig buss (inte minibuss) från koh chang till Bangkok. Är det någon som vet hur ofta dessa bussar går, hur lång tid det tar. Vart i Bangkok bussen stannar?
 12. rosenqvist

  Vad är det värsta som kan hända?

  Detta svar fick jag från den thailändska ambassaden....då är det väl ok då, jag måste väl kunna lita på det han skriver, eller?? Dear Annika, You need a certificate from a doctor in English, stating the diagnosis and dosage. You can go on green at Bangkok airport. Best regards, Johan Badenhorst
 13. rosenqvist

  Vad är det värsta som kan hända?

  Jag men jag har läst att har man läkarintyg och det antal tabletter man behöver för vistelsen så ska det inte vara några problem om du går till stället där man visar att man har något att deklarera. Kan det vara så att man har med läkarintyg och kan hämta samma medicin fast i Thailand?
 14. Hej, vad är det värsta som kan hända om man tar med adhd medicin till Thailand, om man går till stället där man har saker att förtulla/deklarera?
 15. Hej jag undrar om det är någon som vet var man kan fiska i sötvatten nära bangkok eller rayong?
×