Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

hille

Medlem
 • Content Count

  2,845
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  hille got a reaction from Christoffe Lundberg in Hua Hin eller Ban Phe? Fördelar/Nackdelar?   
  Tror det blir svårt att få tag på ett hus i Hua Hin med gångavstånd till centrum. Som martin redan påpekat så ligger de flesta hus en bra bit från centrum. Bil/moppe/buss är nog ett måste om man vill ta sig in till centrum.
 2. Like
  hille reacted to vicky in Kostnad sjukvård i Sverige för besökande tjej?   
  När dottern hade maginfluensa i Thailand och fick uppsöka en klinik för att träffa en doktor kostade det 1200 kr för oss, så det är väl så att är man inte skriven i landet får man snällt betala. Gäller säkert de flesta länder i världen.
 3. Like
  hille reacted to Mats75 in Vilket är det bästa kortet för uttag i ATM i Thailand?   
  Samma kort. Det finstilta (texten som jag hittade) visar att det ej är räntefritt vid kontantuttag som belastar kredit. Det nämner Coop inte direkt på sidan som Marie länkar till. Räntefria krediten är alltså endast för köp med kortet. Men det passar mig perfekt. Jag har detta kortet och sätter alltid in extra pengar så det är "plus" på kontot inför resor.
 4. Like
  hille got a reaction from Brandywine in Platsbokning Thai?   
  Jag glömde att boka sittplatser på hemresan när jag bokade med Thai i år. Upptäckte det efter nån vecka och försökte då att boka på hemsidan men det gick inte. Skickade sedan ett mail till Thai i Sverige. Tog bara nån minut så hade de bokat åt mig. Men det kanske inte går om man bokat via någon resebyrå.
 5. Like
  hille reacted to Phatthalung in Varning för att gå barfota på stränder   
  Är väl ändå inte någon nyhet att man kan få hakmask på stränderna i Thailand. Har haft det några gånger, och visst kliar det under fötterna rätt så ordentligt. Men det självutläker och blir bra. Har aldrig betalat en baht för detta problem i Thaland. Det är klart att Thai vill behandla detta och är experter när det kommer in pengar
 6. Like
  hille reacted to Skägget in idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  Nu är grejen såhär och jag är inte ironisk. Jag fick en känsla när jag läste det du lade ut att det var fel fokus. Jag är inte överkänslig och stöter på mkt tråkigt på facebook precis som alla andra. Det tog mig ganska offguard helt enkelt. Kändes som klagande på invandring och asylsökande för mig. Sedan att det handlade om thailand? Det är ju tydligen inte bara jag som tycker så. Men hursom det sista jag vill är att starta forum tjafs jag har inga problem med att ha fel om så fallet skulle vara, så vi kanske kan skita i detta.  Btw jag tror inte Vicky är pantat, måste finnas en grund och anledning till att hon känner som hon gör. Tack Vicky för välkomnande  jag tycker sidan är grym och alla hjälpsamma .
 7. Like
  hille reacted to vicky in idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  Jag förstår din undran Shazzvegas, men detta har varit en följetång i den här tråden och "idag gläds jag åt..." under lång tid. En handfull invandrarfientliga personer här har tagit varje chans att diskutera Sveriges invandrarpolitik här på Thailandforum. Mycket trist.
  De tycks tro att vi andra inte kan bilda oss en egen uppfattning utan de måste hela tiden se till att vi får deras "rätta" uppfattning i de här frågorna.
  Välkommen till ett annars bra forum om Thailand. 
   
 8. Like
  hille reacted to Skägget in idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  Ok jag är ganska ny här på forumet och kan ha fel, men fria tider? Asyl invandring politik osv. Hör det hemma i denna tråden?  Stod ju ingen politik och invandring bredvid tråden? Som sagt vill inte reta upp någon men jag hänger inte med riktigt  
×