Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Psyco

Medlem
 • Innehållsantal

  25
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Psyco

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Psyco

  Spindlar

  har visat bilden förut...men denna spindeln hittade vi i en bungalow som vi bodde i. Den var stor som en cd-skiva med benen. otrevlig typ. skriv gärna om ni vet vad det är för sort och om den är giftig.
 2. Vi är fyra personer som ska ta oss från Suvarnabhumi till Koh Samet nu på Lördag morgon. Vad kan vi vänta oss att det kostar att ta sig med taxi mellan flygplatsen och Ban Phe? Tack på förhand.
 3. Psyco

  Vädret i Sverige !!!

  Kiruna kl 05.45: 10 cm nysnö och + 4.
 4. Psyco

  Fotbolls EM 2008

  Åker till Thai den 13/6 och planerar att vara på Koh Samet från den 14:e och en vecka framåt. Sverige spelar mot Spanien den 14:e och jag vill inte missa den matchen. Finns det någon Sports Bar eller dyl. på Samet som kan tänkas visa EM matcherna? Någon som har något tips?
 5. Psyco

  Rea på Airasia!!!

  Det är väl klart att det är billigt med typ 150 kr, men vad är nyttan med att säga att det kostar 10 THB när det i slutändan blir 7550% dyrare.
 6. Psyco

  Rea på Airasia!!!

  Skulle boka Krabi - Bangkok 9 Juli och mycket riktigt var priset 10 THB från början men efter alla påslag blev det 775.75 THB, lite mer än 10 THB!!
 7. Psyco

  Tabletter för magen

  Min brors familj är i Thai just nu och de tog inte dukoral innan de åkte och just nu ligger den yngsta sonen i familjen med dropp på regionssjukhuset i Phuket efter att ha skitit blod i två dagar. Det är klart...man vet ju inte om det hade hjälpt men jag har tagit och kommer alltid att ta Dukoral el. liknande när jag reser i thailand.
 8. Psyco

  Ao Kiu Na Nok

  Har planer på att besöka Ko Samet till sommaren och har läst att stranden "Ao Kiu Na Nok" ska vara grymt fin men jag hittar bara ett svindyrt boende på den stranden, vet någon om det finns något annat billigare boende där? http://www.travelfish.org/accommodation_profile/thailand/eastern_thailand/rayong/ao_kiu_na_nok/all/2892 Vilken är er favvostrand på ön?
 9. Psyco

  Classic Travel

  Puh...det låter bra Drivern. Nu är iallfall resan betald så det är bara att vänta ett knappt halvår innan avresa.
 10. Psyco

  Classic Travel

  Hittar både bra och dåliga erfarenheter av classic travel på ett annat forum, men hur funkar det...om jag betalar hela resan så är väl platsen på flyget min oavsett vad som händer med resebyrån? Kan jag bli tvungen att lägga ut mer pengar om tex bränslepriserna stiger?
 11. Psyco

  Classic Travel

  http://www.classictravel.se/ Jag hittade biletter med Thai från sthlm 13 Juni till 13 Juli för 6759 kr, bra pris tycker jag. Det har varit nästintill omöjligt att komma förbi deras telfonkö men deras livechat har funkat bra.
 12. Psyco

  Classic Travel

  I morgon ska jag betala sommarens resa till Thailand som jag bokat via Classic Travel. Jag undrar vad ni har för erfarenheter av den nätresebyrån?
 13. Psyco

  Qatar Airways

  När jag läser deras "Terms and conditions" är det inte helt solklart! Jag undrar om det tillkommer några kostnader, typ någon avgift då man mellanlandar i Doha eller någon annan avgift. Sthlm --- Bangkok --- Sthlm 14/6 till 21/7 för 2 vuxna 14402 kr, det är väl ett helt okay pris? Betalde några hundra mindre förra sommaren med SAS, men om Qatar Air är så bra som alla säger är det ju värt några hundra extra.
 14. Psyco

  Qatar Airways

  Tack för svaren.
 15. Psyco

  Qatar Airways

  Undrar om ni har någon erfarenhet av detta bolag, hittade ganska bra bra priser med detta bolag till sommaren. //stefan
×