Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

guava

Medlem
 • Content Count

  3,130
 • Joined

 • Last visited

  Never

About guava

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 12/03/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.iguava.in-siam.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bo Fai, Hua Hin, Thailand
 1. Servicejobb i semesterparadiset Hua Hin LARF Co. Ltd är ett serviceföretag i Hua Hin, Thailand. Vi förvaltar 6 områden med privata bostäder samt 20 talet fristående hus. I våra tjänster ingår allmänna förvaltningsysslor som trädgårds- och hustillsyn, in- och utcheckningsservice, uthyrning, städning och underhåll samt resebyrårelaterade tjänster. Idag är vi 30 anställda varav 2 är utlänningar. Till vårt kontor i Hua Hin söker vi nu en serviceinriktad och ordningsam person som gillar att jobba med människor. I arbetsuppgifterna ingår det att ta emot och administrera de serviceinriktade tjänster som företaget levererar. Du kommer även ha till uppgift att sälja in våra befintliga tjänster och vara delaktig i att utveckla nya. Du kommer vara vår platschefs högra hand samt en resurs för personalen på våra områden, vilket bland annat omfattar kontinuerliga tillsynsrundor på våra områden och villor. Vi tror att du är: - 25 – 40 år - Har erfarenhet från att leva i Thailand - Ordningsam med erfarenhet från service yrket. - Pratar thailändska, svenska och/eller engelska. - Har en högskoleutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. - Har god datorvana. Vi ser gärna kandidater med följande egenskaper: - Thailändsk medborgare - Kvinna - Bor redan i Thailand - Erfarenhet från turistnäringen - Kan börja jobba 1 mars 2012 Du arbetar vardagar, helgdagar samt varannan helg. Arbetstiderna är 08.00 till 17.30 och du har 28 dagars betald semester per år. Då detta är ett jobb som kräver hårt arbete och stort engagemang undanber vi oss ansökningar från festprissar. Tillträde snarast. Lönen kommer vara ca 40,000 thb i månaden + provision och bonus. För mer information ber vi dig besöka vår hemsida: http://www.larf.se. Om du tror att detta är något som passar in på dig ser vi gärna att du skickar oss ditt CV samt personliga brev till rekrytering@larf.se. Ansökningar som inte inkluderar detta kommer inte behandlas. Larf Co,. Ltd. 31/77 Soi Charoen Pattana 2 Petkasem Rd. Soi 94 77110 Hua Hin Thailand
 2. guava

  Gissa var - gissa bild!

  Nån som spelar golf?
 3. guava

  Gissa var - gissa bild!

  Det är rätt.. Vet du vad det är för plats? Vet inte vad det heter... kinesiska templet...
 4. guava

  Gissa var - gissa bild!

  Koh Phangan
 5. guava

  "Vad blir det för mat ?"

  För mig skulle den vara enda anledningen att beställa denna pappersfisk.
 6. guava

  "Vad blir det för mat ?"

  Gillar du det? Det är en av få rätter jag inte riktigt fattar vitsen med. Ta en god fisk och sen laga till den så det bara smakar papper.
 7. guava

  Non-Immigrant ED

  http://www.immigration.go.th/nov2004/en/base.php?page=service# Tror jag. Funkar bara med IE och det har jag inte.
 8. guava

  Visumfråga

  60+60 Malee menar nog ett 60 dagars turistvisum fast med flera inresor Ja, just det. Då får man 60+60 dagar.
 9. guava

  Visumsvar

  http://www.immigration.go.th/nov2004/en/base.php?page=visa Där står allt man behöver veta för hur man söker visum och vad man behöver för de olika sorterna. Funkar dock bara med IE.
 10. guava

  Visumfråga

  60+60
 11. guava

  Non-Immigrant ED

  För Non-ED behöver du först och främst intyg från skolan att du är antagen. Jag är nästan säker på att du inte behöver returbiljett, men det kanske beror på hur lång utbildningen är. Är den bara någon månad kan de säkert vilja se en biljett ut ur landet. Bäst info får du sannorlikt på immigrationspolisens hemsida. Där listas allt som behövs.
 12. guava

  Vad lyssnar ni på just nu

  Ryser http://www.youtube.com/watch?v=34ZLSSnh6q4&feature=related
 13. Hua Hin har varit mulet och kallt hela dagen. Lite regn i morse. Nu halv ett på natten blåser det och är svinkallt. Någon grad över 20.
 14. guava

  Gissa var - gissa bild!

  Då säger väl jag Sofitel... Fast jag kommer inte ihåg att det ser ut så där. Ska dit på julafton, men då är det ju för sent.
×