Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Endoo

Medlem
 • Innehållsantal

  8 355
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Endoo

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1978-03-14

Kontakt

 • Hemsida
  http://www.thailandresor.org

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Phuket / Thailand

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Endoo

  Valutan/Kurser

  Ja, då ska jag ligga lågt ett tag till. Ska skicka 60k. Man vet ju aldrig men även på den summan så blir det ju inte såå stor skillnad (om valutan skulle skilja som i mitt exempel) men klart att man inte tackar nej till ett par % extra Skylla bara inte på mig om den droppar tills du måste föra över men tacka mig gärna om den går upp mer tills dess
 2. Endoo

  Valutan/Kurser

  Jag skulle vänta om det är större belopp. Men på tex 10000kr är ju skillnaden bara runt 300kr mellan en kurs på 4.38 som den ligger på just nu och 4.5 tex.
 3. Efter lång paus är jag tillbaka med lite bloggning på Thailand Resor Ta en titt om du gillar att läsa lite vardags strunt och så Livet är lite annat nu efter 8 år i Thailand inte minst när vi nu har ett par barn.
 4. Endoo

  BoPhut

  Inget bungalow förslag i krokarna men vill ändå tipsa om B2 resort som har prisvärda stora rum på mellan 70-110 kvm om jag minns rätt. Ligger på andra sidan fisherman village men är ändå en kort promenad.
 5. Om det fortfarande är intressant så skicka ett PM till mig. Jag känner personligen en drös av Phukets bästa fotografer som jobbar heltid med just vad ni söker.
 6. Huset är väl nästan klar nu. Men vi har en väldans stor tomt att fortsätta med, har precis fixat ordning en liten plätt närmast huset och tar det pö om pö. Efter ungarrna kom har det blivit lugnt tempo Men fler mindre hus finns med i planen.
 7. Det får vi prata om med den som är intresserad av att vara au pair här. Finns nog riktlinjer att ta hjälp av men ärligt talat har vi inte riktigt koll på det ännu.
 8. Söker ev au pair som vill se efter två småtjejer 2 och 3,5 år gamla. Antingen heltid eller deltid då de troligen även kommer fortsätta gå på förskola 3 halvdagar i veckan. Vi båda föräldrar finns hemma mesta tiden så det är främst avlastning. Vi bor i Rawai på Phukets södra spets på stor härlig tomt, lugnt fantastiskt läge med gångavstånd till stränder, gym och restauranger. För intresse skicka PM.
 9. Endoo

  Vad betyder följande ord?

  Saknas en hel del där. Ringarna är tomma fält där det ska vara konsonanter. Känns som någon bara tryckt lite.
 10. Endoo

  Vad betyder följande ord?

  Som man läser, från vänster till höger som vi. Franskan är ju också udda så. Tex 80 heter 4x20 och 90 heter 4x20+10 Det kan ju låta som ett skämt men det är sant. Norska säger väl också siffror "underligt" De kör blandat, men de flesta jag stött på räknar som vi. Danskarna däremot... de är Nordens fransmän (ska dock påpekas att franskan i Schweiz och Belgien räknar logiskt, utan att gångra). http://www.nordsnakk.com/?page_id=51 Intressant med franska språk som räknar annorlunda, hade jag aldrig gissat. Så de har hittat på ord för tex 80 och 90 eller har de låneord för det? Vet du om det va så långt tillbaka också eller om det kommit på senare tid. Verkligen underligt.
 11. Endoo

  Våra favoritstränder på Phuket

  Man kan äta billig thaimat under 100 baht över hela Phuket. Långt under 100 om man så vill beroende måltid. Äter man på större Thai kedjor som tex MK får man räkna med betydligt mer. Självklart olika pris beroende på vilken typ av hak men även turiststråken har betydligt billigare än de högre priserna som nämns här.
 12. Endoo

  Slut på "gratis" visa till Thailand?

  Ska de ha spegelregler kan de väl även kopiera immigrationsregler.
 13. Nu på eftermiddagen funkar .se fint. Mycket lustigt detta.
 14. Tack CT för att du posta åt mig. Eftersom det varit så bestående problem kan ytterligare en enkel lösning vara att ladda ner och surfa genom proxy programmet TOR.
×